Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no zobaczymy czy nas oszczedzi czy nie heh 😁 ale lepiej bym sie czuła gdyby mnie tak nie muliło heh powiedzcie mi tez wam sie tak brzuszek czasami napreza raz z jednej strony raz z drugiej i takie wybrzuszenie sie robi jakby dzidzia tm była? bo od wczoraj zaobserwowałam takie cos u siebie 🙂

Nie wyspana 😠 😠 😠 😠 😠 😠I bardzo zła. Ponieważ zawsze jak śpię u Krisa on wychodzi do pracy a przychodzi taki nazwijmy to "konkubent" matki jego. I mnie budzi włącza tv i czuje się jak u siebie w domu. Później poszłam na dół do babci na śniadanie i mnie opieprzyła już około setny raz że nie jem masła do chleba z dżemem ;/ 😠 Wróciłam do domu i odsapnęłam,a wizytę mam około 19:20 więc jeszcze sporo czasu 😞

gosia2301 napisał(a):
a to fajnie ja miałam staż w sądzie u kuratorów dla dorosłych przychodzili narkomani zabójcy itp więc wesoło było 😁

Ja u kuratorów sądowych za 3 m-ce będę praktyki mieć;D resocjalizację studiuję;D

Mortishia24 napisał(a):
czesc dziewczynki 🙂 wyspane? bo mnie co chwile cos budzilo i jakiegos wewnetrznego stracha mialam dziwne uczucie a rano wstalam i znow zaczal mnie bolec brzuszekk jak na okres :/ I mam pytanko od razu z rana wy tez czasem macie takaa gesta biala wydzieline czy cos sie dzieje nie tak?? 🤢

Uspokoiłyście mnie odpowiedziami.. bo ja tak miałam i z Kubą w ciąży i teraz, ale jakoś nigdy nie zapytałam lekarza o co kaman... tylko się sama denerwowałam...

A co do wysypiania się.. hm:/ bezsenność mnie złapała - o 1 w nocy już na sił ę kładę się do łóżka:/ więc jak tu się wyspać??

ehh.. wakacje.. ja to już nie pamiętam co to znaczy;p 2 lata temu byłam w Anglii więc w miarę ok, ale od zeszłego roku - wakacje już zawsze będą takie same:/ Grześ w pracy, a ja się bedę zajmowac dziećmi i jego wstrętną siostrzenicą.. fe;p