Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

e to już duży chłopak 😉

no Kuba dość szybko z tym leci, 6 m-cy miał jak zaczął sam wstawać, 7 - chodził już za łapki, 8 - za jedną a do teraz męczyliśmy się z jego próbami - dzisiaj 4 dni przed skończeniem 10 m-cy zaczął w miarę utrzymywać równowagę i podejmować poważniejsze próby chodzenia;D śmiech na sali - nagrałam go aż dzisiaj bo naprawdę super to wyglądało;p

Leci ten czas, nie? Mi się tak wydawało zanim młody się urodził, że on będzie mały i mały.. a jak patrzę jak rośnie, rozwija się, poznaje nowe rzeczy to aż w szoku jestem, że to tak szybko.. że już nie leży jak kłoda i już taki duży 😉 ehh co to będzie za 7 lat;p

HEJ GRUBASKI 🙂 🙂

GOSIA2301 NAWET SIĘ NIE OBEJRZYMY JAK NASZE KAMILE BĘDĄ ZA KOBIETKAMI SIĘ OGLĄDAĆ 😁 😁 😁

MÓJ KAMIL MIAŁ 4 MIESIĄCE JAK JUŻ SIEDZIAŁ A 9 MIESIĘCY JAK CHODZIŁ A BARTUŚ MA JUŻ PRAWIE 6 MIESIĘCY I JESZCZE DOBRZE NIE SIEDZI ALE JUŻ NIEDŁUGO BĘDZIE SIEDZIAŁ 🙂 🙂 🙂

MY GRUDNIÓWECZKI OSTATNIO PISAŁYŚMY ŻE DO JUTRA SIĘ ODCHUDZAMY TYLKO JEST PYTANIE OD KTÓREGO JUTRA 😁 😁 😁 😁 😁

NO WIDZISZ GOSIU JEDNE NIE MOGĄ ZGUBIĆ ZBĘDNYCH KILOGRAMÓW A JEDNE CHCĄ BYĆ TROSZKĘ GRUBSZE A NIE MOGĄ PRZYTYĆ 🤢

haha, żeby chociaż za 3 - skąd wiesz, że już się nie ogląda??:P:P

Gosia jak mówisz, że szkapa jesteś to zazdroszczę.. ja mam cholerne tendencje do tycia:/ I jeszcze te wstrętne rozstępy...

Jeśli to o mnie to nie uciekałam 😉 wyrodny maż zabrał mi komp, żeby w autach grzebać;D Chce mi kupić mały ale oryginalny samochodzik jak już uda mi się prawko zrobić;D w sumie to pewnie się nie zgodzę bo z kasą krucho a remont za remontem nas czeka.. ale pomarzyć fajnie;D

AGAK1601 napisał(a):
GOSIU JUŻ NIEDŁUGO I TY BĘDZIESZ MIEĆ SWOJE MALEŃSTWO PRZY SOBIE 🙂 🙂 🙂

JUŻ WIDZĘ ŻE 21 TYDZIEŃ TOBIE LECI WIĘC JUŻ Z GÓRKI 🙂 🙂 🙂

Agu, z górki?? A mnie się wydawało, że te ostatnie miesiące się najbardziej ciągną;p

GOGR MI TEZ PRZYDAŁO BY SIĘ DODATKOWE AUTKO BO MĄŻ DO PRACY POTRZEBUJE ALE TEZ JAKOŚ TAK TO DO MNIE NIE PRZEMAWIA DLATEGO ŻE DOMEK MAMY W BUDOWIE WIĘC KAŻDY GROSZ SIĘ LICZY 😉

Kochana - ja tu jeszcze nie pamiętam ile kogo jest;D

ja też się boję - jak cholera... ale musiałam się przełamać chociaż ze względu na dzieci.. i np. wizyty u lekarza - wieczne proszenie o kierowcę to jest problem dla mnie.. no i zawsze powód do kłótni z mężem. Wierzę, że dam radę 😉

AGAK1601 napisał(a):
GOGR MI TEZ PRZYDAŁO BY SIĘ DODATKOWE AUTKO BO MĄŻ DO PRACY POTRZEBUJE ALE TEZ JAKOŚ TAK TO DO MNIE NIE PRZEMAWIA DLATEGO ŻE DOMEK MAMY W BUDOWIE WIĘC KAŻDY GROSZ SIĘ LICZY 😉

no właśnie... zawsze na coś jest potrzebne... ja mam to, że w razie czego mam skąd pożyczyć, albo załatwić sobie coś taniutkiego 😉a jak nie to mąż ma 2 kroki pracę od domu więc może auta nie zabierać 😉 mi więcej nie trzeba;p no, tylko prawko muszę mieć swoje;D