Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałaś, że czekasz na ruchy... tzn, że jeszcze ich nie czujesz? Bo ja swojego też nic a nic.. i trochę się zaczynam martwić... Kub się dużo wcześniej ruszał... przynajmniej wcześniej czułam..

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Independent a wyobrażasz sobie ile to pracy z dwójką?? Jak mi mama nieraz opowiada to ręce opadają;p a ona przy nas 2 miała jeszcze roczną córę;D

Ja sobie zaplanowałam pierwszego chłopca i udało się 😉 teraz chciałabym siostrę dla niego - za 2 tyg usg, ostatnio się małpa mała wypięła tyłkiem;p

Independent_19 napisał(a):
Apropo to muszę zmienić to moje zdjęcie profilowe bo jakoś mi się znudziło 😜

Buźkę pokaż;D a brzuszek na zdj masz taki fajny, malutki;D w którym tyg było robione??;D

hehe - Estercia, ciężko to jedno - a ile przy takich radochy;D jedno tak cieszy a co dopiero dwa;D koleżanka mojej siostry jak miała 17 lat urodziła bliźniaczki (słodkie dziewuszki ;p) w sumie to czasem też tak myślę, że bym chciała.. no ale u mnie to genetycznie niemozliwe... bliźniaczek to ja mogę zostać najwyżej babcią;p

Estercia napisał(a):
martusku jakas ty ladna 🤪 🤪 🤪 hihi super.... ja juz nie nosze spodni bo mnie cisna 😠 😠 😠

zgadzam się;D i z tym, że ładna jesteś (fajny typ urody;p;p) i że spodnie cisną;p ja strasznie szybko na wadze przybieram.. i niestety - spodnie ok, ale trochę rozpięte albo zapięte pod samym brzuchem;p

Maniutka napisał(a):
a dobrze sie czuje wlasnie zjadlam obiadek

Mi obiadek dzisiaj do pracy przyjechał;D koleżanka zaczęła pracować w firmie co obiady rozwożą i dostało się i również;D