Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no tak.. niby wiem, że czasu mam jak lasu.. ale chciałabym 😉 ehhh.. ja już tak z doskoku;p więc uciekam;p idziemy do mojej mamy bo nas na pizze zaprosiła - objem się znowu.. fe;D

Dzięki Martuś, a przy okazji jeszcze - Kuba właśnie odkrył, ze umie chodzić;D jeszcze trochę niepewnie, trochę się chwieje ale cały czas próbuje, już się nie boi 😉 i wreszcie coraz mniej traci równowagę (za 4 dni 10 m-cy skończy);D

Maniutka.. nie jesteś sama - masz nas 😉 Ja też się tak często czuję, pomimo tego, że mam męża, Kubę rodzinę... czasem brakuje mi koleżanek, które trochę się wypięły na matkę-polkę...

• Mamusia
pewnie i tak Was nie ma ale co tam napiszę sobie posta bo mi się nudzi 😁 i nie byliśmy dziasiaj bo Bartek późno wrócił a jutro wyjeżdza zobaczymy może w przyszłym tygodniu się uda 😠 a teraz leżę w wyrku na lewym boku wcześniej pograłam z Kamciem w sos piranie atakują bo dostał od nas w prezencie 🙃a wiecie że tutaj nie ma dnia dziecka 🤢 😮wogóle dziwnie tak jakoś 🤢 no kurcze martwię się o Maludę wogóle się nie odzywa 😞

• Mamusia
Monika leży w łóżeczku. Mówi, że już jej lepiej. I tęskni za wami (tu ma być trzykropek XD ale nie dam jej na złość) .... (będą cztery) "Gorączka się utrzymuje i ból brzuszka ale wracam do formy bo przekładam się z boku na bok, nie sięgam kablem do neta więc z niego nie korzystam."

ja już upchnęłam w siebie tyle, że o jedzeniu nawet myśleć nie mogę... pękam.. normalnie aż mi się ciężko ruszyć - jak w 9 miesiącu;p

smacznego w każdym razie 😉

To ja jestem po plackach po wegiersku, fasolce po bretońsku i pizzy;D do tego jeszcze 2 szklanki mleka i odpadam;D

Znowu będę dobijać do 100 kg to się załamię;p

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Mi było dobrze dopóki nie wstałam;D teraz tak mi ciężko... strasznie..;p

oj biedna Gosia 🤨 mam nadzieje że mnie zgaga nie będzie paliła bo coś mi dziwnie jakoś tak no zobaczymy 😮ja teraz tez leze laptopa sobie właczyłam i jest git 🙂

oj ja to przynajmniej ze zgagą nie mam problemu - z dwojga złego lepiej się czasem przejeść;D

A Kub śpi 😉 nauczył się dzisiaj chodzić więc dumny z siebie i zmęczony zasnął zaraz po kąpieli i jedzeniu 😉

Ile ma Twój synuś?? Bo ja jeszcze trochę nie wprowadzona jestem;p