Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
hahahahahahahaha 😁 😁 😁 😁 jaaa jebieeee 😁 😁 😁 bardzo prosze wedle zyczenia za godzin pare zostanie z checia usunieta BO I TAK JEJ NIE LUBIE

Marto czy to nie Monia pisala kiedys o tym porodzie co dziecko spadlo na podloge??Kurde Wszystkie sie przerazilyśmy ,to byl faul z jej strony,bo przeciez każda z nas boi sie porodu i tego co moze sie wydażyć 😞

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
maluda napisał(a):
laski powiedzcie z z Tą Monia,bo nie mam sily szukać i czytać tyle stron do tylu.Widzialam tylko posty od Dawida,ale wlasciwie o co poszlo.Wiem,ze ją zbeształyście,wiec o co???

maludko nikt tu Moniki nie beształ w zadnym wypadku tylko pewnego dnia napisała posta o takiej treśći . i go skomentowałysmy i tyle 😉

• Mamusia
maluda napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
hahahahahahahaha 😁 😁 😁 😁 jaaa jebieeee 😁 😁 😁 bardzo prosze wedle zyczenia za godzin pare zostanie z checia usunieta BO I TAK JEJ NIE LUBIE

Marto czy to nie Monia pisala kiedys o tym porodzie co dziecko spadlo na podloge??Kurde Wszystkie sie przerazilyśmy ,to byl faul z jej strony,bo przeciez każda z nas boi sie porodu i tego co moze sie wydażyć 😞

tak ona wtdy to napisała

• Mamusia
maluda napisał(a):
laski powiedzcie z z Tą Monia,bo nie mam sily szukać i czytać tyle stron do tylu.Widzialam tylko posty od Dawida,ale wlasciwie o co poszlo.Wiem,ze ją zbeształyście,wiec o co???

maludzior do zbesztania to ona ma jeszcze daleko bo kazda porostu wyrazila jakies tam zdanie a ona chyba nie wie co to jest prawdziwe zbesztanie
Kurde ale mlody zaczal wywijac po kanapce normalnie oszalal 🙂

• Mamusia
a jeszcze jedno gdyby była częściej na forum to by wiedziała ,że sobie żartujemy 🙂 równie dobrze ja bym mogła w depresje wpaść po tym jak Gocha jedna czy druga od zołzy mnie nazywa 😁 lub ,że jestem tępa brunetka no jestem i nie wstydzę się przyznać do tego 😁

• Mamusia
A wogole to czemu mam nie napisac ze kogos nie lubie jesli tak jest 😜 I tak jak Gosia pisze ikt jej nie zbesztal...jeszcze A z tym photoshopem to napisalam to coco mysle bo jak ja bym z zagrozeniem ciazy wyladowala w szpitalu to bym sie raczej w takie zdjecia nie miala ochoty bawic ale dobraa niewazne nie mam zamiaru jej ani przepraszac ani zachecac dopowrotu na forum SZCZERZE wole zeby sobie poszla na amen nie wiem jak wy

• Mamusia
maluda bo ta Monika wjechala ktoregos dnia napisala ze :"chyba rodze" i potem byl juz tylko post o tresci : "." no to sie smialysmy ze moze podczas skurczu to napisala albo ze jakims szyfrem wali i tylko takie cos i ja potem dopisalam cos o niej niemilego no i dziolcha depreche ma teraz przez nnas nooo

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Kocham was moje wielorybki, rekinki szuwarki i inne gnojarki 😁 😁 😁 i bede was chronic przed zlym swiatem i ludzmi pokroju "kropki" 😁 😁 😁
Marta siedze i wyje normalnie jesteś the best czad normalnie jak ja was ubóstwiam 😁 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
maluda napisał(a):
jejku,po to tu jesteśmy aby podpowiadać sobie jak radzić w tych trudnych miesiącach,ale i po to abyśmy zapomniala na chwile o porodzie,rzyganiu i zgadze.Babcie z beretami na glowach musialyby sie na nas poobrażać.

załóżmy berety i łączmy się swoimi antenkami 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Magda jak na tepa brunetke to jakos za szybko doszla 😁 😁 😁 😁 😁 😁 jaaa rozgryzlam cie ty tylko taka iekumata udajesz oo tyyyy 😜 😜; 😁

mamy cię jesteś w ukrytej kamerze 😁 wiesz starałam się a ty mnie tak szybko rozgryzłaś 😜