Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Gosia moze faktycznie w jogurtach jest jakas przeczyszczajaco-oczyszczajaca sila moze spobuj 🙂

i co nie daje żadnego znaku życia??No a od czego są telefony??
Wiecie,zajrzalam na tabelke Fionki i zobaczylam,ze maluszek Darii mial prawie 2 kf,przecież to byl 7 miesiąc.Dlaczego nie przeżył,mial jakąś wadę??
A maleńka Kamili???

• Mamusia
magda123 napisał(a):
wiesz co ja nie mam do niej nr.tel. muszę się gogr zapytać bo ona ma znią kontakt 🙂
A o Darii by dużo opowiadać on nie miał wady tylko coś z jelitami ,był za malutki i jelita miał na zewnątrz i po malu mu je wkładali do środka,mam nadzieję ,że nic nie pomyliłam

OOO Matko i Corko...,a na USG wczesniej nie wykryli???

• Mamusia
Maludko daria jeszcze jak byla w ciazy dowiedziala sie ze Bartus ma wytrzewienie jelit 😞 nie bede tlumaczyc o co chodzi mozesz dowiedziec sie z internetu ale miala dotrzymac do ktoregos wrzesniai imiala juz zaplanowana cesarke ze jak malego wyciagna to go zoperuja od razu i bedzie dobrze ale niestety Bog nie dal im dotrwac do tej daty i wzielo ja 22 sierpnia i prawdopodobnie Bartus urodzil sie zbyt wczesnie zeby go zoperowac bo zwyczajnie byl za malutki na taka operacje na otwartm brzuszku 😞 😞 😞

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Maludko daria jeszcze jak byla w ciazy dowiedziala sie ze Bartus ma wytrzewienie jelit 😞 nie bede tlumaczyc o co chodzi mozesz dowiedziec sie z internetu ale miala dotrzymac do ktoregos wrzesniai imiala juz zaplanowana cesarke ze jak malego wyciagna to go zoperuja od razu i bedzie dobrze ale niestety Bog nie dal im dotrwac do tej daty i wzielo ja 22 sierpnia i prawdopodobnie Bartus urodzil sie zbyt wczesnie zeby go zoperowac bo zwyczajnie byl za malutki na taka operacje na otwartm brzuszku 😞 😞 😞

Tak,wie m co to jest kiedyś czytalam.Nie ,nie,ja juz nic więcej nie chce wiedzieć.Boziaa...Laseczki,to ja sie tez zmywam.Nie wiem czy dane mi dziś bedzie jeszcze tu wleciec>moj balagan czeka na mnie 😞