Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
jednym słowem wysrałaś pół swojego życia 😁 😁 😁 😁 ja aż tak nie miałam zrobiłam co miałam zrobić posiedziałam 30 min. i podłączyli mi kroplówkę 😁

a żebyś wiedziała 😁 😁 😁 mnie potem tez pod ktg podłaczyli potem na piłce skakałam o siet wizja tego wszytskiego jest dość nieciekawa 🤔chyba mam cykora ☺️

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
jednym słowem wysrałaś pół swojego życia 😁 😁 😁 😁 ja aż tak nie miałam zrobiłam co miałam zrobić posiedziałam 30 min. i podłączyli mi kroplówkę 😁

a żebyś wiedziała 😁 😁 😁 mnie potem tez pod ktg podłaczyli potem na piłce skakałam o siet wizja tego wszytskiego jest dość nieciekawa 🤔chyba mam cykora ☺️

ja jeszcze miałam bóle z krzyża jak leżałam pod ktg też dobre 30-40 min myślałam ,że umrę dopiero jak mnie odłączyli to mogłam pochodzić poskakać na piłce a i tak skończyło się cc 😁 😁 ale nawet spoko wszystko wspominam

• Mamusia
Independent_19 napisał(a):
Hello ☺️ Malutki mój ma infekcję dróg moczowych także zostanie jeszcze w szpitalu z tydzień i wyjdzie cały i zdrowy 🙂 Nie wiem co jest ale u mnie i u krzyśka jest nie najlepiej szczerze mówiąc tragicznie. Wogole sie nie dogadujemy, krzyczymy na siebie, nie wspiera mnie wcale tylko popycha cały czas w dół. Wczoraj do 2 w nocy płakałam dziś obudziłam się z napuchniętymi ślipiami a głowa to całą noc mnie napierdzielała. I dziś znów rozstaliśmy się w niezgodzie...Wydaje mi się że to się szybciej rozsypie niż myślę bo problemy albo wzmacniają albo przeciwnie . Nie mam wogole wsparcia z jego strony pomocy i to jest najgorsze, czasem wydaje mi sie ze stal sie pierdolonym egoista ktory tylko widzi czubek wlasnego nosa

MARTUSIU,z bolem to czytalam ale kochana,to pewnie tylko emocje.Dziecko jest w szpitalu,Ty po porodzie,on też znosil rózne nieprzyjemne chwile,zresztą ciąża dla faceta,to też wyzwanie.Wszystko kochana sie pouklada,zobaczysz.Otrzyj łzy i głowa do gory 🙂

• Mamusia
Hej lasencje 🙂
Martuska moc buziakow dla Mikusia malego wszystko bedzie okej i nim sie obejrzysz zabierzesz go do domku a z Krisem tak jak Maritka pisze moze to byc przejsciowe pamietaj nie tylko kobiety przezywaja baby blues 🙂 glowa do gory 🙂
Marita polowa z tego artykulu pasuje moze w koncu cos sie wyklaruje chociaz dzis to Goska ma isc rodzic 😜
Gosiu wszystkiego naj naj z okazji rocznicy 😘
[URL=http://img819.imageshack.us/i/145220757.jpg/][IMG]http://img819.imageshack.us/img819/3286/145220757.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
kobiety wstawac rusdzac te dupy ja sama w domu bo konrad zawiozl tesciow do aski do piekar ja ni jechalam bo to jednak prawie 2 h w jedna strone wiec sie relaksuje i obzeram od rana, pol nocy meczyl mnie tepy bol w plecach i biodrtze a moze to miednica chujek wie 😁 😁 ale jestem lekko niepitoma dzis
Ale popoludniu wpdna moi rodzice jak juz tescie wrovca wiec bedzie wielkie witanko i zajebista atmosfera mysle ze to mi pomoze sie troche zregenerowac psychicznie bo wczoraj to ja juz prawie kanal la manche mialam 😁