Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Woooow 😉 Kama jakie maleństwo... próbuj próbuj bo ciekawa jestem 😉

Maluda - nie przejmuję się tym egzaminem.. co nie zmienia faktu, że jest mi przykro.. każdy kolejny to 114,50 zł..:/

Jak tam w ogóle dziewuszki dzień minął??

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nazywam się Maja Ania Białecka 🙂 Mam 33cm. "wzrostu" 😉 i ważę ok. 820gr. 🙂
Jestem bardzo małą, ale bardzo silną dziewczynką 🙂 Mam już 12dni. Rodzice nazywają mnie Okruszkiem albo Aniołkiem 🙂Wszyscy czekamy na moment kiedy opuszczę szpital z mamusią 🙂 Nabieram szybko masy więc już nie długo będe spała w swoim różowym łóżeczku 🙂
Mam ciemne włoski i ciemne oczka, którymi patrzę już na swoją mamę 🙂 Pije jej mleko i dlatego ładnie przybieram na wadze... 🙂 Dziękuję wszystkim za modlitwę w mojej intencji 🙂 Buziaki Majka 😘 😘 😘

[URL=http://img139.imageshack.us/

• Mamusia
Heej Agus 🙂 ja do poludnia sprzatalam potem obiadek potem zakupy niedawno relaks ze znajomymi na karmi malinowym pod parasokami a teraz kolacja i nyny 😁 Moj Łotrunio maly uparl sie na moje podbrzusze i od wczoraj kopie i boksuje mnie w dole brzucha az mi pecherz rozsadza w pewnych momentach 😁 maly wampirek moj kochany heheh

• Mamusia
Tez sie balam ale poszlam z nastawieniem ze to co ma byc i tak juz jest gdzies tam zapisane i tylko pozostaje liczyc na to ze szczescie nas nie ominelo nic wqiecej i tak i tak nie wskuramy przeciez 🙂 wiec dobre myslenie to podstawa a czarne mysli blee won daleko 🙂ja juz jestem po polowkowym i i tak sie schizuje nie wiem czemu to tak juz chyba poprostu jest ze przyszle mamy tak maja ze sie o swoja dzidzie nieziemsko boja ;p 😜 😜