Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no my w tamtym roku bylismy nad morzem, co prawda w lipcu ale zaliczylismy to jako rocznicowy wyjazd 😉 w tym roku nigdzie nie jedziemy, jakos sie boje, mam schize ze wyjade i nagle cos sie stanie a ja bede z dala od mojego gina 😮 wole dmuchac na zimne, tym bardziej po zeszłorocznych przejsciach 😞 pojedziemy tylko na wies do moich rodziców dogladać domku jak oni beda sie urlopowac nad morzem 😉

• Mamusia
no ten jest dobry jako lekarz ale strasznie na kase lasy :/ niestety cos za cos wole co dwa tyg wydawac 60zl i miec spokoj niz sie prosic o l4 ktorego u mnie w przychodni nie chca dawac i miec robione badanie na odwal sie u niego przynajmniej mam wszystko dokladnie sprawdzane zawsze i skierowania naodpowiednie badania

Hej Brzusie a ja dziś w nieziemnsko wkurzonym nastroju wczoraj Krzysiek pokłócił się z babą z piekarnii niestety jak zaczęłam ich uspokajać to baba zaczęła szaleć i wogole się nie przejmować że w ciąży jestem to ją ostro zwyzywałam za to później trzasnęła mi drzwiami od auta dwa razy to wyszłam i też suce nie oszczędzałam to mi jeszcze w auto kopnęła szmata głupia;/ I do mnie z tekstem "mnie to kurwa nie obchodzi że w ciąży jesteś w dupie to mam " ale byłam wkurwiona dawno nie widziałam siebie w takim nastroju i nigdy tak nikomu nie ubliżałam ale należało jej się 😠 A wszystko przez to że Krzysiek czekał na wydanie kasy 30 min i wielce się zbulwersowała że możemy mieć o to pretensje i zaczęła nam się nad uszami drzeć a wyglądała jak Fiona ze Shreka 😁 😁 😁 😁 😁 Po drugie K. miał jechać ze mną małego pilnować i dzi ś mi mówi że on dojedzie bo musi coś jeszcze w pracy załatwić a jak się zaczęłam go dopytywać to stwierdził że wczoraj zapomniał wkońcu o tym wszystkim i dalej ciągnął kłamstwo. A ja jestem niemiłosiernie uczulona na kłamstwo i zaraz wyczuje. Zresztą coaz głupi facet nie może powiedzie ć normalnie że się umyje, zje coś i przyjedzie tylko musi odrazu zmyślać ?/ SZOK!!

• Mamusia
Mam nadzieje,ze nerwy Ci przeszly.Wiesz jak na taką pustą osóbke trafisz następnym razem,to zapytaj kogoś czy jest w pobliżu apteka.Ale uwież mi tam lekarstwa na głupote nie sprzedaja.
Jak to moje dzieciaki mowia:są ludzie i parapety 🙂.Musiałabys taka piz... walnąć 🙂 hihi w ryja co by girami sie nakryła.

A co do kłamstwa ... ja tez zwalczalam ,mojemu to tak lekko przychodzilo,bo albo nie chcia mnie denerwowac,albo uniknąć sprzecczki.Postawilam sprawe jasno.Jeszcze raz mnie oklamiesz ,a dostaniesz takiego kopa w dupe i nie bede patrzyla na to czy jestem w ciązy czy nie.On dokladnie wie,ze zawsze sobie radzilam sama i mi ktoś taki nie potrzebny.Wiec pracuj nad tym swoją metodą,a wytep 🙂