Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziendobry Fasolki 🙂 u Nas od rana ciepełko swieci słonko i juz czuc wiosne 🙂 🙂a juz niemoge sie doczekac kiedy zrobie usg tak dawno niesłyszałam mojej dzidzi serduszka 😞czasami mam wrazenie ze ta ciaza jak obok mnie tak jak dzisij np.wstałam złapałam sie za brzuszek i nic nie czułam 😞czy to normalne?????albo ja juz mam obsesje 🙂

• Mamusia
Dzień dobry mamusie jak samopoczucie dzisiaj? mnie coś chce się spac i nie wiem czy zaraz się jeszcze chwilę nie położe 🙂 Emilio ja mam tak samo ale wydaje mi się że to dlatego że tyle przeszłyśmy mam nadzieje że niedługo w pełni będziemy cieszyc się fasolkami 🙂 a u mnie wczoraj był upał słoneczko i normalnie 17 stopni dzisiaj słoneczko się przebija ale cos sie nie może przebic mam nadzieję że jednak znowu wyjdzie i będzie tak przyjemnie jak wczoraj 🙃

• Mamusia
dzieki Gosiu to ma byc drzewko dąb 🙂ja zaraz wcinam obiadek dzis robie mielone wiem ze post i piatek ale tak mam ochotke na kotlecika ze Bozia wybaczy 🙂a wszkole Przemka racuszki 🙂dziewczyny gdzies kiedy widziałam ze mozna zakupic takie urzadzenie do słuchania płodu serduszka ile to kosztuje i jak sie nazywa??i od kiedy mozna usłyszec??i czy mozna codziennie słuchac??pomózcir mi bo ja na tym kompie swoim nieznajde bo co chwila mi sie wyłancza 😞dzieki 🙂a tak wogóle to gdzie Monisia Daria ??i reszta mamusiek??

HEJ GRUBASKI 🙂

EMILKO JAK TAM MARTUSIA SIĘ CZUJE??? JAK WY SIĘ OGÓLNIE CZUJECIE??? ZAGLĄDAJ CZASAMI DO NAS GRUDNIÓWEK BO DZIEWCZYNY JUŻ SIĘ PYTAŁY CO U DORUNII A CIEBIE NI SŁYCHU NI WIDU :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
w ogóle tak myślam ostatnio wiem że jeszcze bardzo wcześnie ale myślałyście już o imionach dla maluszków 🙂 ja w ogóle to postanowiłam że nikomu płci jak już będe wiedziała to nie zdradze (no oczywiście tylko Wam) rodzina i znajomi sie dowiedzą dopiero jak już maleństwo przyjdzie na świat 😁

• Mamusia
cześc dziewczyny no ja tez nadrobiłam:laugh: ja znowu dzisiaj wyruszam na urodziny z Kamilkiem już mam dośc:laugh: w tym miesiacu cały czas się szlajam a tak marzy mi sie odpoczynek ale mam nadzieje że to ostatnia impreza urodzinowa w najblizszym czasie bo juz nie wyrabiam 🤪 a co do imion to się jeszcze nie zastanawiałam wolę chuchac i dmuchac na zimne jak to mówią pomyślę przy końcówce, Bólu krocza nie mam ale często boli mnie brzuch i mi twardnieje muszę powiedziec lekarzowi we wtorek ☺️