Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurcze ja tez musze kupic bo tez mam taka wielgachna jak nad morze jechalismy w zeszlym roku 🙂 zreszta co ja nie musze kupic auuuc az sie boje pomyslec ile mnie czelkka latania, szukania, wydawania 🙂 bez brzuszka to by byla super wycieczka dla mnie ale teraz to ciezko sie lata po sklepikach 🙂

Ja jakbym czekała na swoje w łóżeczku to pewnie bym się nie doczekała... 😠 Krzysiek wyszedł godzinę temu zamontować mi akumulator i cholera mnie bierze bo kawa mu wystygła, ja zjadłam śniadanie a jego dalej nie ma ;/

• Mamusia
I po śniadank 😁 Ja niestety też tylko w sobote i niedziele mam tak dobrze, i to też nie zawsze 🤔 ale za to w tygodniu wstaje z mężem rano i robie mu śniadanie i kanapki do pracy, a po pracy czeka na niego zawsze obiadek 🙂 ale po obiadku to już on zazwyczaj zmywa 😜

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ok Pilar 🙂 w wolnej chwili to zrobie bo Julicie tez juz obiecalam chyba na poczatku tyg ze mnienie jej imie wypadlo mi z glowy ☺️
Gosiu a jakie ona ma wymiary bo taka mal sie wydaje?

50 na 30 cm na szlafrok kapcioszki i kosmetyki idealna 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
a to bedziesz miala osobna trobe dla siebie i osobna dla dzidziusia? bo u nas poodobno nie pozwalaja i mowia ze ma byc jedna wieksza bo potem jak na sali jest 3,4 babki to za duzo tych toreb sie wala :/

nie Martus tutaj wszystko zapewnia szpital koszule ręczniki podkłady majtochy jednorazowe dzieciaczki tez mają szpitalne ubranka i pampersy ja potrzebuje tylko ubranko na wyjscie no i 1 koszule sobie wezme i ręcznik bo tam maja okropnie wielkie te koszule kużwa same rozmiary xxl

• Mamusia
heheh no tak albo by pomysleli ze ty conajmie piecioraczki bedziesz rodzic i troche z nimi tam posiedzisz po porodzie 😁 😁 ok ja spadam dziewczynki bo za godzine jedziemy po babcie i do moich rodzicow a ja jeszcze w pizamie latam 🤪 milego popoludnia i buziaki dla brzuszkow od cioci Marty 🙂 🙂 😘 😘 😘 😘