Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiu mi lekarz powiedział, że ten ból plecków jest spowodowany 2 rzeczami:

- nagły przyrost ciała [(zwłaszcza kiedy byłaś szczupła i nigdy przedtem tyle nie ważyłaś)tak jest u mnie...] - ruchy maluszka jeżeli jest już skierowany buzią do twoich plecków... ( w brzuszek się odbija ale kopie w kręgosłup)

Mnie ostatnio tak bolał kręgosłup, że na dworze 2-óch kroków nie mogłam zrobić... koszmarny ból - na szczęście jednorazowo miałam tak mocny... teraz mogę troszkę więcej kroczków zrobić... wcześniej to nawet przy siedzeniu i leżeniu bolało.

• Mamusia
hej laseczki
Jakis czas mnie nie bylo ale moje fatalne samopoczucie bylo tak silne,zmienne ,ze nie mialam sil korzystać z komputera..Oczywiście myślami byłam z Wami 🙂
Dziś jest jeszcze wcześnie wiec postanowilam wskoczyć tutaj,nim znow dopadnie mnie...kurcze juz sama nie wiem co sie dzieje.Brzusio twardnieje okropnie,uciska w dole i jestem cholernie słaba.O chodzeniu to można zapomnieć.
Natomiast maly wariuje w brzuszku 🙂 skacze,wierci sie na wszystkie strony 🙂Przynajmniej to mnie cieszy,ze jest żywotny.
Wczoraj wpadlam w małą panike.Uszykowalam wszystko dla malego w r azie odbioru ze szpitala.Torbe dla siebie mam juz od jakiegoś czasu uszykowaną.Gdyby coś sie działo nie chce panikowac,a moj to pewnie zaraz by sie poplakal i tylko pilnował mojego brzucha abym go nie zgubiła 😁 wiec wole "być w pogotowiu".
Mam jednak wielką nadziejejeże maly dam sobie i nam jeszcze czas 🙂.Niech rośnie z drowo w brzusio u mamusi,no nie 😁

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂 😘 my wczoraj caly dzien bylismy w piekarach u Asi maluszek jest piekny ma dwa tygodnie i normalnie zacalowala bym go 🙂 teraz jeszcze bardziej sie naszego nie moge doczekac 🙂 🙂 kurcze wrocilismy wieczorkiem i od wieczorka tak mnie boli w cipci :/nie wiem czy to od podrozy bo maly sie strasnie cisnal w dol na kazdym podskoku na drodze i sie napinal jak nie wiem :/ mam nadzieje ze mu nie zaszkoddzily nasze zajebiste oolskie drogi szczegolnie za katowicami 🤢

• Mamusia
Hej gosiu 🙂 🙂 😘
mi wlasnie niedobrze po sniadaniu chociaz wstalam bardzo glodna bo zawsze jem kolo 7,8 a dzis pozniej i tez nie wiem czemu no i rewolucja w zoladku od rana :/ ale za to ochlodzilo sie u nas i jest czym oddychac 🙂 a po pierwszej jedziemy do moich bo siostra ma we wtorek urodzinki a wiadomo we wtorek moze nie byc jak jechac bo praca

• Mamusia
no fajnie że sobie wychodzicie ja siedzę sama bo mój pojechał do komputera ciekawe o której wróci 😠 😠 😠 nasze bejbiki juz są duże i uciskaja nam wszystko no ale już bliżej niż dalej kochana 🙂 u nas tez ochłodzenie 20 stopni i pochmurno ale jak dla mnie to w sam raz jutro nie będę sie pocić jak pójdę do lekarza 😁

• Mamusia
Hej Martuska 🙂 ja juz po kawie i sbnaidanku moj pojechal z tesciem do obi po jakies badziewko do szyberdachu w autku hehe ja z wami posiedze jeszcze z godzinke i spadam pod prysznic 🙂 a tu macie fotke dwutygodniowego slodziaka Asi 🙂
[URL=http://img807.imageshack.us/i/zdjcie035a.jpg/][IMG]http://img807.imageshack.us/img807/964/zdjcie035a.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]