Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
napisane ze niby zluszcza zrogowacialy naskórek oczyszcza pory i poprawia jedrnosc i elastycznosc skóry, działa tez przeciw obrzekowo i wspomaga usuwanie tkosyn z organizmu zobaczymy jakie beda efekty po kilku stosowaniach heh

• Mamusia
Jula brzmi zachecajaco a zapach limonki mniammm 🙂poszukam go jutro jak bede wracala z pracy bo jade zawiesc l4 i ide po mate edukacyjna dla konrada siostrzenca 🙂 w sobote jedziemy do nich jestem ciekawa jak Konrad zareaguje na podnoszenie takiego dwutygodniowego maluszka 😉))))

Nie może tylko do mnie to dojść że wyprowadziłam się od niego wzięłam wszystkie rzeczy no i powiedziałam żebyśmy sobie zrobili przerwę to nabierzemy dystansu do siebie a on nic żadnej reakcji? ja jakby on mi takie cos powiedział wsiadłabym w auto i za 10 min byłabym u niego albo nawet szybciej jadąc 100 km/h przez miasto... Dziś też jak rzuciłam z łzami w oczach że się wyprowadzam i nie zastanie mnie tu to powiedział tylko "będę wcześniej z pracy" ale widać poczuł że niepotrzebnie...

• Mamusia
a ja pochwale sie jak moj Aleksiu sie dzis wypiol hehe duzo nie widac ale zauwazyc sie da 🙂
[URL=http://img189.imageshack.us/i/zdjcie0110e.jpg/][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/7867/zdjcie0110e.th.jpg[/IMG][/URL]
i kolejne ubrancho do kolekcji 😁 😁
[URL=http://img217.imageshack.us/i/zdjcie0112.jpg/][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/7438/zdjcie0112.th.jpg[/IMG][/URL]
nie zebym byla przeciwko dziewczynkom:P ale tak mi sie spodobal napis ze musiałam wziac hehe

Jula a kobiety w ciąży mogą stosować takie specyfiki??? Bo mi się obiło o uszy, że od tych antycellulitowych to możnaby się powstrzymać w czasie ciąży.. chociaż też się chyba skuszę bo u mnie to już masakra jest... pozostałości z pierwszej ciąży jeszcze świecą... :/

Coś czuję że dziś nocka z głowy będzie.. Zero odezwu;/ 😠 W głowie mi sie to nie mieści jak tak można postępować w dodatku z kobietą w ciąży...

• Mamusia
a propo artykulu wiecie ze mi sie stopa wydluzyla??? autentycznie zawsze mialam rozm 37 a ost kupowalam klapki w deichmanie i jak na zlosc japonki ktore mi sie spodobaly byly od 38 uparlam sie i je wzielam chociaz musialam stope troche"chowac" zeby glupio nie wygladalo a teraz juz nie musze normalnie pasuja jak na stope rozm 38 🤪 🤪

• Mamusia
Marucha koniec smetow pisalas niejednokrotnie ze Kris oddalby za ciebie zycie i ze placze za kazdym razem jak mu grozisz rozstaniem wiec napewno abardzo cie kocha i zobaczysz wszystko bedzie ok. Poloz sie odprez postaraj sie nie myslec poczytaj fajna ksiazke i zasniesz nawet nie wiesz kiedy a jutro przyjdzie nowy dzien i nowe mozliwosci 🙂Ja spadam spac bo chce wczesnie rano jechac do pracy z tym l4 zeby op 9 jak tylko otworza sklepy kupic ta mate edukacyjna i jak najszybciej do domku przed tym upalem bo naprawde idzie sie wylozyc na miescie jka sie tak polazi jeszcze samemu :/ buzki dziewczynki spokojnej nocy wam i brzusiom od nas 🙂 😘

Tak jestem u rodzicow ale oni nic nie wiedza o tej sytuacji, a ja coraz gorzej sie czuje... Nie mogę nic przełknąć do jedzenia ani nic do dupy;/ w dodatku nic wiadomości zaczyna mnie pożądnie to wkurzać 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
heheh mój siedzi przy kompie robiłam sobie kolacje więc chamem nie chciałam być wiec przy okazji on też dostał i co ani dziekuje ani prosze ani pocałuj mnie w dupe 😠 😠 😠 faceci wszyscy sa po jednych pieniądzach byleim było dobrze ehhhhhhhh brak słów 😞