Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aga z przodu to tak jakby go w ogóle nie było;p ale z boku się pięknie prezentuje 😉

Martuś ja jestem raczej zdecydowana na spiralę - pilnowanie tabletek, plastrów czy chociażby gumek to dla mnie za dużo;p;p wolę mieć święty spokój 😉 a 5 lat to jest taka przerwa po której chciałabym się o córę postarać 😉

E tam czemu nie?? Mi się tak córcia marzy, że szok;p A i tak obydwoje chcemy mieć trójeczkę 😉 więc trzecia będzie mam nadzieję córcia - do rozpieszczania 😁

Tak odpoczęłam sobie ale znów mam nerwy na tego idiotę. Dzwoni do mnie i cały czas mówi "przyjedz do mnie" "chce cie widziec u mnie" "badz u mnie " itd wykancza mnie to....;/ W dodatku dziś po tym sexie wyszedł mówiąc że będzie wcześniej i dupa dalej nie daje znać że wyszedł z pracy a niby miał być wcześniej z pracy jak normalnie o 15, 16 już jest. Nie mam siły do niego już.

Tak Gosiu tylko że on codziennie pije piwo i nawet nie są mu potrzebni koledzy do tego... Stanie w bramie i chlup na ten upał a później jest taki jakby wypił pół litra gorzały sam.

Nie rozumiem go ... Pokłóciliśmy się wyniosłam się z domu od niego wzięłam wszystkie rzeczy a on co w dupie to ma. przed 16 mowil ze zadzwoni jak sie rozliczy 18 a tu nic nie wierze ze tyle sie rozlicza ...;/

• Mamusia
oj to nie dobrze... z tym piwem to go upiluj troszke bo bedze źle... a co do tego ze nie dotrzymuje slowa.. poprostu faceci juz tacy sa.. moj tez nie dawal znac ze wrocil z pracy i wogole to wkoncu mu napisalam ze sie martwie i jakos teraz potrafi napisac.. Martus przypiluj go troche niech sie troche zainteresuje bo juz wkrotce pojawi sie jego syn i bedziecie rodzina a nie obcymi dla siebie ludzmi niech nie mysli ze moze cie traktowac jak tamta tak jak gosia mowi walek w reke i pokaz mu kto tu rzadzi 😆