Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no i znów wszędzie cisza... a ja mam lenia.. w ogóle to najchętniej położyłabym się spać i do jutra nie wstawała.. albo najlepiej chciałabym się obudzić już po remoncie..

• Mamusia
hej dziewczynki a ja waze narazie 62 ale pewnie przez lekka dietke duzo nie przybedzie 🙂
bylam dzis u drugiego lekarz apowiedział to samo co kobieta z laboratorium mam odzywiac sie tak jak do tej pory ale nie przecukrzac sie. Od czasu do czasu przyjsc do niego na kontrole cukru i sie nie stresowac bo zle zaczyna sie dopiero gdybym miala 180 a po jedzeniu to normalne ze wzrasta, moze wyjsc nawet do 160 tak wiec cieszy mnie to moje 144 🙂 grunt ze cukier na czczo mam bardzo dobry wiec powiedzial ze moge wszystko jest normalnie tylko nie opychac sie slodkosciami i zamiast cukru uzywac fruktozy np no i nie martwic sie bo to zwyczajne. 2/3 kobiet w ciazy maja takie wyniki po glukozie i pozniej jest wszystko ok 🙂
cieszy mnie to bardzo 🙂

• Mamusia
co do rozstepow to tez Martus ich nie mam i tak jak mowiesz chwala bogu za to 🙂 na brzuszku
włoski sa troszke ciemniejsze i krecha coraz wyrazniejsza u gory sie juz robi, najbardziej to na udach mi tluszczyku sie uzbieralo a tak to wszystko idzie w brzuszek 😉 bedzie dobrze i bedziemy takie lachy po porodzie jak przed, z reszta teraz tez nic nam nie brakuje 🙂 i oby tak dalej 😁

• Mamusia
Hej Gosiu 🙂 nie dziwie sie, ze nikogo nie ma jest tak goraco ze ja co jakis czas wlanczam kompa i mowie do siebie ze posiedze a tu lipa.. kilka minut i juz sie leje z czlowieka bo i od lapka cieplo bije, ide chyba polezec bo nie wyrobie taki gorac znow;/
ah u mnie zaczął sie juz 3 trymest jupi 😆 jak to szybko leci normalnie pamietam jeszcze jak pierwszy raz tu wpadłam na forum a tu juz prawie koniec