Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mamy lidla niedaleko więc jak Filip da się namówić to będe robić dzisiaj ciacho 😁 Przepis nie jest trudny, jeszcze jak mieszkałam z rodzicami to często pomagałam mamie robić ciasta 😉

Pięknie dziękuję Gosiu 😘 😁

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehehe Martusia chyba sernik z Wiednia 😁 😁 😁 to najprostsza wersja jaką widziałam ale w smaku rewelacja najlepszy jest na 2 dzień ale u mnie do 2 dnia nigdy nie doczekał 😁 Co tam porabiacie brzuszki ja mam lenia totalnego dzisiaj i nawet obiadu nie zrobiłam ☺️

ehh.. pieprzony remont 😞 ledwo zaczęli to padać zaczęło.. pewnie się będzie ciągnęło nie wiem ile.. 😞
Poza tym ja nie chcę im gotować! Mogę to robić dla samego Grześka ale w większych ilościach nie umiem.. z pomocą Kuby rozgotowałam dziś makaron...

do dupy to wszystko...

• Mamusia
Hej Esterko jak tam twoje bobaski tak rzadko zaglądasz imiona wybrane? ja stosowałam tantum werde ale do psikania i po nim ból gardła przeszedł 🙂 napisz co u Was bo się zastanawiamy czy dziewczynki czy kolejne chłopaczki do druzyny piłkarskiej 🙂 🙂 🙂
Marto u mnie działa normalnie więc nie wiem co jest grane naciśnij f5 i odśwież strone moze pomoże 🙂

gosia2301 napisał(a):
Gosiu nie denerwuj się kochana zamów pizze i będziesz miała obiad z głowy 🙂

chciałonby się.. tatuś poinformował mnie, że on pizzy jeść nie będzie;p stwierdził "gotuj nie gadaj";( a ja nie lubię tego robić... nie mam nawet kogo sobie ściągnąć, żeby mi pomógł... a teściowa pewnie też nie bardzo się będzie garnęła 😞

• Mamusia
MARTO MI TEZ DOBRZE DZIALA .... no a mi kazal plukac niewiem kurwaa czy to mi pomoze masakra tyle kasy aaa ja pieniedzmi nie sram.... ogolnie jest dobrze dzieciaki rosna mi i kopia coraz mocniej.... a niewiem bede miala niespodzianke hihi 😜 moze dwie dziewuchy niewiem wazne zeby zdrowe byly 🙂 🙂 aaa w dodatku mi dochodzi super katar masakra chodze i ciagle kase wydaje pozal sie boze ;(

Ja też stosowałam tantum 😉 w pierwszej ciąży jak mnie choróbsko dopadło (z resztą nawet Kubie psikałam jak miał chore gardziołko) i pomagało 😉 Nie umiem płukać (do szału mnie ta czynność doprowadza) więc też używałam tego do psikania i ok jest 😉

• Mamusia
Gosia zrobilam ale i tak skutku pozadanego nie ma :/ nie wiem kazda inna strona chodzi bez zarzutu tylko brzuszek cos muli jakis zloslwe chochlatko tam chyba siedzie 😁 estera a kiedy masz nast usg?? to moze sie dowiesz 😉
Gosia to jak on taki francuski piesek ze pizy nie to daj mu ten rozgotowany makaron i powiedz ze sam chcial zebys gotowala 😁 😁: