Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Be - najadłam się właśnie czekoladą;p a moje dziecko tańczy;D ja leniwa nawet na spacer go nie biorę tylko na brzuszku siedzę;p

Ja rozstępy niestety mam... ale to pozostałości po pierwszej ciąży 😞 już mi prawie zniknęły a tu przyszło znowu tyć;D
Ale rozstępy pal licho - jakie ja mam wstrętne uda;(

• Mamusia
Jejku, śliczne macie te brzuszki dziewczyny 🙂

A to mój z soboty:
[URL=http://img85.imageshack.us/i/fotokr.jpg/][IMG]http://img85.imageshack.us/img85/5731/fotokr.jpg[/IMG][/URL]

A jeśli chodzi o rostepy to robi mi się ich coraz więcej na boczkach i tylku.. na brzuszku na szczescie nie mam ani jednego 🙂 ale boje sie ze wagowo to do 100 dobije na koniec, przeraza mnie to.. 🥴

• Mamusia
dziewczyny co wy tu gadacie jestesmy piękne laseczki i najpiękniejsze dla naszych mężczyzn nie ma co patrzec że tu rozstęp tam rozstęp nosimy w sobie malutkie istotki i cóz przy tym taki rozstęp cieszcie się z tego cudu co nosicie pod sercem bo nie każda kobieta może go doświadczyć 🙂

• Mamusia
sliczne myy 😘 wszystkie hihi 🙂)))..... a mi w uda poszlo masakra takie mam potezne nogi pffff 😮 😮 😮 ja juz prawie waze 80 masakra 😞((( 😞 😞 😞 dojde do 100 to sie zalamie chyba psychicznie.....martus mi tez siada kregoslup ojej mowie ci bol okropny.....tez niemam rozstepow ale przeraza mnie ten moj celulit ehhhh ale na bank i pojawia sie roztsepyy boozee

Włosów też zazdroszczę - o a mój jakby to zobaczył.. jemu się marzy, żebym takie miała.. ale mam słabe i się rodwajają szybko więc muszę podcinać 😞

• Mamusia
Hehe, włosy zawsze miałam długie, ale 2 miesiące temu ściełam 20cm przed ślubem bo strasznie nierówne miałam 🙂

Martuś moge Ci pokazać zdjęcie sprzed ciąży to zobaczysz gdzie te 20 kg 😁 a dwa miesiące temu na ślubie to nawet brzuszka mi nie było widać, a teraz ogromny 😁