Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No właśnie Marta! A jak nie Tobie to chociaż Twojemu - nauczy się tel używać 😉

Boże to straszne.. musze iść po twixa.. w końcu przyzwyczajam się właśnie do myśli, że w ciąży jestem 😁 i że Wy też.. i że mam "dałna", i że powinnam odkładac kasę na leczenie a nie na tort dla Kuby 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ee Gosiu nie chce marudzic i matkowac ale nigdzie nie jedz ja po trzygodzinnej jezdzie samochdem mialam ostry bol w cipci wiec wiesz lepiej nie ryzykowac takich " włajaży"

wiem Marto ale powinnam tak zrobic olac wszystko i jechac dlaeko.......... tez sie boje bo jak by co to nie chce w Polsce rodzić 🤢

a podzielisz się?? 😁

Przypomniałam sobie (a propo mojej nagłej ciąży;p) moja siostra ostatnio stwierdziła, że jej chłopak owszem chce mieć z nią dziecko ale żeby było od razu takie jak Kuba 😁

• Mamusia
ozesz kur.... wszystkie mamy dałna co sie przejmujesz stara 😁 😁 😁 ja tu jebne ze smiechu zaraz dobrze ze nikogo w domu nie ma bo juz by mnie wywiezli dzis 😁 😁 😁 😁 a moze to ciaza urojona?? ja tam ide sie przebadac przy b=najblizszej okazji bo cos mi sie w ta ciaze wierzyc nie chce 😮

urojoną to ma połowa mojej rodzinki w domu;p teściowa stwierdziła, że wszystkim brzuchy urosły 😁

dobra jadę złożyć babci i wujkowi życzenia imieninowe 😉 no i po Kubę w końcu;p

wpadnę jeszcze potem 😉 pa

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
mniammm ale mi smaka zrobilyscie malpy jedne i teraz chce mi sie i frytek i gofra 😁 😁najlepiej naraz 🙂 tak jak kiedys poszlam z Kondziem na frytki i ja sobie wzielam frytki on loda i maczalam sobie fryty w jego lodzie i tak jadlam musial sobie isc po drugiego 😁

NO TO MUSIAŁO BYĆ MNIAMUŚNE 😁 😁 😁 A JA OBIERAŁAM ZIEMNIAKI I STUKŁAM ULUBIONY KUFEL MOJEGO UPSSS TAK MI PRZYKRO ALE ZROBIŁAM TO NA PRAWDE NIECHCĄCY ☺️ 😠