Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ufff.. jeszcze tylko łazienka, ale to jak już wszystko popiorę;p i robię ją na odwal się bo nie mam już siły.. potem zakupy i leżę do góry brzuchem i się nie ruszam więcej;D jesteście??

• Mamusia
Hej brzusie 🙂 U nas caly czas mokro szaro i ponuro jak od wczorajszej burzy padac zaczeło tak chyba nie wie kiedy skonczyc.. ehh nic sie czlowiekowi nie chce a ja mam juz dosc tego lezenia laze po domu i tylko jak czuje ze brzuch sie stawia to sie poloze innej opcji nie widze bo bym na kregoslup w krzyżu nie wyrobila chyba a boli niemilosiernie... buuu
tez bym tak chciała pobiegac jak wy dziewczynki poszukac fajnych ciuszkow a tu lipa 🤨 zakaz lazenia dzwigania i przemeczania sie do odwolania 😠

• Mamusia
Gosia,ja to wpadne do Ciebie i porwe ten sernik,już małpo wczoraj pierogami narobilas smaka,a ja głupia z tym twardym brzucholem pierogi lpepłam 😁.Sernika nie upieke,bo kużwa ledwie żyje po tych pierogach.Dostaniesz wpierdul,jak jeszcze czymś zrobisz mi smaka 😁 😁

• Mamusia
witam Was Kochane....jak zwykle jestem chwilowo....leze plackiem od wczoraj doslownie plackiem ani reka ani noga niedrgam...niewiem czy aga wam pisała ze wyszłam ze szpitala po 6godzinnej obserwacji kroplówkce i milionami zalecenz tego wszystkiego to ja najbardziej [oszkodowana jestem bo maly ma sie dobrze i mam nadzieje ze do konca wakacji wytrzymamy...przepraszam was za stres z tym zwiazany ale uwierzcie ze ja bylam pewna ze urodze .....mam nadzieje ze nam wybaczycie...i naprawde juz niechciałabym dawac złych informacji tylko same juz pozytywne dlatego do porodu a niewiem kiedy to nasta[pi bede milczec i juz nic złego odemnie sie niedowiecie...to wam obiecuje mamusie

• Mamusia
gosiaczku masz sliczny brzusio 🙂szkoda ze niemozesz przyjmowac mmesów 😞jak tam dziewczynki sie czujecie bo ja po lekach takze moge powiedziec ze znosnie z czego sie najbardziej ciesze to to ze skurczy niemam choc brzusio sie stawia ale jest si 🙂i oby tak było 🙂

• Mamusia
Emi bo Ci do tyłka nakopie strasznie sie cieszymy że mały jeszcze siedzi w brzusiu i niech siedzi jak najdłuzej powim Ci ze się wczoraj zestresowałam strasznie 🤨 ale najważniejsze ze wróciłaś do domu teraz z kazdy tygodniem nawet jak bys skurczy dostała bedzie juz tylko lepiej 🙂 ściskam Cię kochana 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
no przepraszam Gosiu ja sama przed zawałowo siedziałam w szpitalu....ale musze byc twarda i tłumacze mojej kruszynce ze takie zarty robi sie na primaaprilis i ze mamusi niewolno denerwowac...chyba zrozumiał bo dzis grzeczny w miare jest oj to bedxie urwis

Emi trzymaj tam małego mocno w brzuszku 😉 A sama leż i odpoczywaj, odpoczywaj i leż 🙂
Co tam dziewuchy?? Ja czekam aż mój upiecze lasagne i na grilla idziemy 😁 😁 😁 Młody pięknie zasnął, mam nadzieję nie będzie robił cyrków i nie będziemy musieli szybko wracać...

• Mamusia
no wiec dzien zaczynam od tego ze wstaje na siusiu koło 2w nocy leze ...o 7 dzieci wstaja robia mi sniadanko i mykaja na dwór ja leze....popołudniu tesciowa podaje same trocinki na obiad zielenine i wszystko co nie tuczy i jest delikatne ja dalej leze...wstaje na siusiu i sie klade do kolacji potem Piotr razem zemna bierze prysnic i do spania i znowu leze 🙂kochane wlasnie przyszed kolega [po laptopa takze zycze dobrej nocki sciskam mwas mocno i do usłyszenia buziole miliony w kazdy wasz brzuszek 🙂 🙂 🙂