Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mimo tego,ze biore fenoterol i soptin,mam brzuch napiety jak bania.W ogole nie luzuje.Siedze tu z Wami,bo dostawalam chopla jal leżalam,a wlasciwie leżec tez nie potrafilam ,bo zgaga tak daje do wiwatu,ze mam odruchy wymiotne.Od trzech dni kłaniam sie kiblowi 😁

No wróciliśmy ze spaceru 😁 a Wy widzę znów w wózkach i łóżeczkach 😁

Jula moim zdaniem lepsze drewniane.. Te turystyczne są ok ale wg mnie tylko w teren albo jako kojec (ja mam takie duży kwadratowy łóżeczko- kojec turystyczny 😉
Z tym, że tak - przy turystycznym masz siatkę, dość gęstą - szczebelki są przewiewniejsze. Poza tym ładniej wygląda:P:P i moim zdaniem są dużo stabilniejsze.. Ja jestem zdecydowanie za drewnianym..

A co do wózka - zimą na pewno łatwiej będzie z dużymi pompowanymi kołami (tym bardziej, że zimę srogą zapowiadają). Ja w ogóle nie lubię tych skrętnych kółek.. ale jeśli Ci na nich zależy to po prostu kup z takimi spacerówkę 😉 wiosną i latem one dla niektórych są wygodniejsze. Ja je w każdym razie w swojej spacerówce blokuję.. (Swoją drogą jak są te skrętne to one po jakimś czasie się strasznie telepią;p;p i wyglądają jakby miały odpaść..;p)

Ja będę kupować na wiosnę spacerówkę podwójną (z gondolą podwójną dam sobie spokój bo szkoda mi kasy) w każdym razie na bank biorę bez skrętnych kółek;p

• Mamusia
i zaraz na glowe dostane bo moj do tej pory sie nie odezwał od rana juz dawno o tej porze gadamy ze soba przez telefon a dzisiaj echo napisalam mu rano smsa nie odpisał bo pewnie telefon mu sie rozładował i po 15 powinien wrocic z pracy i odezwac sie czy zyje o 17 dzwonilam nadal telefon wylaczony teraz tez wylaczony zaczynam sie martwic czy nic mu sie po drodze do domu nie stalo...

pierogowy dzisiaj dzień;D ja doszłam do domu rodziców a tam tatuś z pierogami z truskawkami czekał;D ohhh.. jakie były pyszne;p zwłaszcza, że to nie kupne tylko w domu robione 😁

uff.. a teraz mam na coś ciśnienie, ale powstrzymam się;p trza się pilnować 😁

• Mamusia
wiem ze mu padla bo bateria mu pada nawet na ladowarce jak ze mna rozmawia ale dostal ode mnie drugi telefon to mglby przelozyc chociaz a tu echo a umowilismy sie ze bedzie dawał znac odrazu jak z pracy wroci zebym sie nie martwila jak mnie nie ma u niego... a tu echo do tej pory ehhhhh

• Mamusia
oj Gosiu napewno to zrobie 😁 😁 co innego gdyby mu dojazd do domu z pracy ajmował 30 minut a tu on wraca godzine i 30 minut... i jesazcze smie sie nie odezwac.. naprawde zaczynam juz mniec czarne mysli czy po drodze nic mu sie nie stało...

A mój zamiast Kubę kąpać to pojechał po paliwo do kolegi oczywiście bez telefonu.. Sama się nie chcę brać bo nie wiem jak Kub długo wytrzyma w wannie a Grzesiek musi mu siuśka wyczyścić (mały miał zabieg jak miał pół roku bo mu się napletek nie odkleił i kiedyś mogłoby się to stulejką skończyć i teraz trzeba siuśka dokładniej opiekować a ja się boję tego robić...). No się wścieknę...
Przynajmniej tyle, że nie muszę za Kubem biegać bo nauczył się bawić tak, że nawet jak wychodzi z pokoju to zaraz wraca chociaż się pokazać 😉