Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

PEWNIE ŻE TRZYMAMY 🙂 ALE JA MAM NADZIEJĘ ŻE PODTRZYMAJĄ JEJ JESZCZE TĘ CIĄŻĘ BO TO ZA WCZEŚNIE 😞

ALE JAK URODZI TO I TAK MALUSZEK MA TERAZ DUŻE SZANSE NA PRZEŻYCIE 🙂

Nie no absolutnie straszyć nie chcę.. Ale popatrz - Kama już urodziła, Emsi na porodówce, co druga ma problem ze skracającą się szyjką... Jakiś armagedon.. aż się boję wizyty za tydz.. ciekawe co tam u mnie..

No to miejmy nadzieję, że Wam już do końca nic nie będzie a dziewczyny jakoś dotrzymają.
u listopadówek też się kwasy zaczynają.. jednej dziewczynie lekarz wypatrzył jakieś plamy na pępowinie...

Naprawdę jak tak się czyta to na każdą wizyte z coraz większym stresem idę..

No mnie też chwilkę nie było bo Kuba się głodny obudził 😉 Pierwszy raz udało mi się ugotować, żeby nie marudził;p;p
Uciekamy teraz na spacer do mojej mamy - 4 km przed nami;p;p buziaki i do wieczora! 🙂

• Mamusia
powiedz sama kupilismy farbe do kaloryfera i parapetu mial byc taki szafirowy wyszedl granat :/ i powiedzialam mu ze za ciemny jesty ale ok i potem tesciu wymyslil ze pomaluje szafki takie stare co mamy na ten kolor tylko rozcienczy go z biala farba wyszedl cudny taki turkusowy kolorek i tylko sie odezwalam ze ten kaloryfer by mogl byc taki a ten z ryjem ze caly dzien malowal po to zebym ja wybrzydzala noz kurwaaaa swojego zdania nie ozna wyrazic bo obraza majestatu kurwa jego mac 😠 😠

• Mamusia
ok juz ci nie smece kochana idz sie przewietrz ja chyba tez tak zrobie oczywiscie sama bo moj sobie pojechal szukac gprs'a bo sie ugadal z bratem ze ten mu wezmie a konrad mu w ratach odda oczywiscie nie uzgodnil tego ze mna bo po co ma prawko od niedawna a juz swiruje z jakims gownem moze i to bedzie potrzebne ale kiedys a ten sie uparl bo przeciez stwoierdzil ze odwiezie rodzicow az do gorzowa wlkp i se pojada jutro wroci pewnie w pon a wogole do dupyyy