Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

KOBIETKI U EMILKI WSZYSTKO JUŻ OK CHOĆ SKURCZE SĄ 🙂 NIE ZGODZIŁA SIE NA OBSERWACJĘ W SZPITALU JEŻELI NIE MA ZAGROŻENIA ŻYCIA JEJ I MALUSZKA 🙂
SERDECZNIE WAS POZDRAWIA 😘 ZA 3 RAZEM JUŻ JEJ NIE WYPUSZCZĄ 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No wrócił;p na zapas się wkurzyłam;p;p ja niedobra 😁
Teraz Kuba się wydziera w łóżeczku - ale umowa jest, że zasypia sam więc się nie złamię;p W zamian za to mógł się cały upaprać kaszką 😁

oo..cicho się zrobiło;D

Super, że z Emsi jest ok 😉 miejmy nadzieję, że trzeci raz to już będzie ten właściwy o poprawnym czasie 😉

• Mamusia
hej laseczki na wieczor 🙂 mi juz dolek przeszedl bo cale popoludnie chodzialm taka do dupy 😁 ale moi rodzice wpadli w drodze do domku pozegnac sie z moimi tesciami bo jutro konrad ich odwozi az do gorzowa i wpadli sie wysciskac ze "swatami" 🙂 mam nadziejej ze mnie nie opuscicie w weekend bo bede sama jak palec w wielkim domu 😞 no chyba ze pojade do roddzcow bo tato bedzie czekal jutro na telefon i jak co to po mnie przyjedzie 😉 kochany 🙂

• Mamusia
Martus jak sie odezwie to go tak opierdole jak nigdy zawsze po powrocie z pracy mial dac znac ze wszystko ok a tu od 12 telefon rozładowany i nie kwapi sie do drugiego karty prezłozyc a mi tu czarne mysli po glowie chodza
tak go zdrowo opier... ze zapomni jak sie nazywa

• Mamusia
Byłam dziś u gina, z małym wszystko ok, waży już 850 gram 🤪 widziałam jego śliczne stopki, rączki, buziunie, jest cudowny 🙂
Tylko, że mam jakąs przesteń przy łożysku czy coś, nie wiem dokładnie co to jest, ale świadczy to o tym, że zbyt często twardnieje mi brzuch, jakieś skurcze mam macicy czy coś 😮 a jak byłąm tydzien u innego na 3D to stwiedził, że sobie wymyslam te skurcze 😠 konował jebany 😠 i teraz musze braż rano Relanium, na rozluźnienie macicy, a oprócz tego 6 tabletek Asparginu 😞 3 razy dziennie po 2 tabl., ale mam nadzieje, że po tych prochach mi przejdą te skurcze macicy 🤨

• Mamusia
dzis przez tego jełopa przezywam koszmar od 17 boli mnie brzuch a teraz z tych nerwow skurcze mnie co jakis czas łapią mam nadzieje ze po tabletkach mi przejdzie ale dopiero mam je na 22 wziasc a on jak sie do jutra nie odezwie to chyba mu łeb ukrece..
a tak pozatym to gdyby nie brzuszek to byloby wszystko oki a Ty jak sie czujesz?
Hej Agula 🙂

• Mamusia
Madzia on dokładnie zbadał dziecko, a szyjki ani łożyska nie oglądał, tylko zbadał mnie ginekologicznie i stwierdził, że jest wszystko ok 😠
A ten zrbił mi usg szyjki i łożyska i tam zobaczył tą przestrzeń, bo mówiłąm mu o tym twardnieniu brzucha że mnie niepokoi 🤔

• Mamusia
jeśli chodzi o mnie to czuję się ok. Aga jak masz tabletki to na pewno będzie dobrze .Powiem szczerze ,że dzisiaj mnie jakieś obce babsko wkur.... b byłam w mieście i miała córkę na rękach a ona ,że nie powinnam b mogę urodzić niedługo i takie tam jak ja nie lubię takich moherowych beretów 😠 i jeszcze wyskoczyła z takim tekstem ,że mam rozpieszczoną córkę jakby ją znała 😁

• Mamusia
Julus kochanie nie sttresuj sie tak strasznie napewno da znac a wtedy pozadnie go opierdol 😁
Agus Michalek rosnie jak na drozdzach super 🙂 🙂 tylko to relanium mnie zbilo z troopu nie wiedziaalm ze mozna je stosowac w ciazy 🤪
A wlasnie ile robil ci to badanie 3 d bo ja ide ze niecale dwa tyg i chcialabym wiedziec czy mnie za szybko nie przebada bo on tak czasami lubi jak ma duzo pacjentek nawtykanych 😠