Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hy hy wyposcilisicie ja ze swojego towarzystwa to teraz malutka nadrabia 🙂 ja niedawno wrocilam od moich rodzicow moj wczoraj jechal od nas z jastrzebia do gorzowa zawiesc swoich rodzicow cale 500km i dzis rano wracal wiec do poludnia chodzilam poschizowana bo nie dawal znac ale przyjechal do moich rodzicow po poludniu akurat na obiad trafil 🙂 teraz wrocilismy juz do siebie i chrapie jak zabity 😁 😁 A maly tak sie wierci bolaco od rana ze szok teraz zauwazylam ze codziennie sie tak mocno wygina w brzuchu 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hejo:0 a no jak zadzwonila o 21 to akurat byl sygnal.. co sie okazalo krolewicz zasnal i zapomnial telefon podladowac a taki byl zaspany jak z nim rozmawialam no ale coz opierdolilam zdrowo pozegnalam sie chlodno i nie odzywałam do 13 godziny nastepnego dnia i jednak poskutkowalo bo sam teraz sie co chwile odzywa akurat wybieramy wozek dla malego szkraba naszego hehe dobrze ze chociaz w marce sie zgadzamy hahaha
a maly chyba wie co sie swieci bo tak szaleje ze szok hehe
no widze córa cieszy sie ze z rodzicami 🙂 jak to dziecko 🙂 hihi
no nic kobietki dobrej nocki zycze 😘 😘
ja uciekam bo i jeden i drugi nie daja mi spokoju 😁 ale cieszy mnie to 🙂

• Mamusia
My dziś mielismy nerwową noc, wczoraj rano było pogotowie u mojego tescia, miał straszne bóle brzucha, dali mu jakis zastrzyk ale nic nie pomogło. Wkońcu wyladował w szpitalu, zrobili mu lewatywe, bo podejrzewali jakies problemy z jelitami, dali kroplówke i wypuscili do domu. A o 3 w nocy jechali juz spowrotem do szpitala bo bóle sie nasiliły, obudził nas tel i mój pojechał z nimi do szpitala, jest na oddziale chirurgicznym, na razie nic nie wiadomo, znowu dali mu kroplówke i czeka na lekarza, bo podejrzewam ze dopiero jak bedzie obchód to zlecą jakies badania 😞

• Mamusia
Heheh, no masz racje, skoro napisalaś sms'a 😉 mnie wkurza to, że jak mówie że np. musze brac leki bo cos tam sie dzieje, to mówią: a to napewno możesz to brac, nie zagrozi to dziecku??Wiesz im mniej leków tym lepiej" Kur...a no przecież gdyby zaszkodziło to lekarz by mi tego nie przepisał!!!! a widocznie musze je brać, włąsnie dla dobra i bezpieczenstwa malego!!! wrrrrrrrrr.....