Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Hej Gosiu szalejesz z rana hehe 😘 😘 a moj maluszek wreszcie wypial noge ufff kurde jak ja nie lubie jak on sie dlugo nie rusza jak sie rodzi to chyba bede stala nad lozeczkiem 24 h 😁 😁

Martus a ja ostatnio zauważyłam ze mój też ma swoje godziny do kopania rano jak wstanę ale chwilę w wyrku potem przerwa później kopniaki po sniadaniu potem śpi całe przedpołudnie a tak od 15 harcuje aż do wieczora a najlepsze jest to ze idę spac i mały też chwilę w wyrku pokopie a potem luli 😁

• Mamusia
no byle krewka i mdleja heheh a tacy twardziele ale ten w laboraorium byl niezly wpadl z takim wigorem a jak podchodzil do mnie to prawie mdlal zebym tylko go wpuscila 😁 😁 😁 😁 aktorzyna za dyche a babka z kasy miala oczy jak 5 zl co on wyprawia ale puscilam jej oczko, machnelam reka i zaczelysmy sie smiac 😁

• Mamusia
Goska ty mi tego nie rob bo ja caly czas sobie powtarzam jak mantre "przeciez wiem ze musi napierdzielac ze bedzie dlugo ze bede wyla z bolu ale dam rade i przeciez to wszystko dla Aleksa zeby juz byl z nami " a jak ty mi tu sie zaczniesz bac to ja tez zaczne trzepac nogami wiec prosze mi sie tu WZIAC W KUPE 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
to znaczy jakoś to do mnie nie dociera że jeszcze tylko 2 miechy albo mniej 😲 z jednej strony chciała bym zeby to już teraz było a z drugiej normalnie boje sie że teraz mi tak szybko nie pójdzie jak ostatnie 2 razy bo chyba by mi za dobrze było 😲 tak ale juz sie biore w garsć już mi lepiej 🙂