Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a raz lepiej raz gorzej niestety teraz samopoczucie nie za ciekawe wszystko mnie boli 😞 super że zakupy się udały mój mąż wrócił wczoraj z Polski i tez mi przywiózł pare rzeczy dla dzidzi śpiworek do wózka fotelik samochodowy i pare innych pierdułek a jak to cieszy 😁

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

buuuu... no i nie ma Was 😞 nic ostatnio nie zaglądacie 😞 A JEŚLI W OGÓLE TO WPADACIE JAK PO OGIEŃ...
u nas straszna burza przeszłą.. nie miałam prądu i internetu:/ teraz się na szczęście uspokoiło ale masakra co się działo...
No a tak w ogóle to remontu ciąg dalszy.. jednak ocieplamy cały dom, łącznie z wymianą okien i wszystkiego w sumie;p ohhh.. kiedy to się skończy???:P

A tak w ogóle, to nk mi pokazało, że Marta ma dzisiaj urodzinki 😁 więc jakby co to STO LAT!!:*

• Mamusia
Hej brzuszki 😉 wpadlam sie przywitac bo mnie calyyy weekend nie bylo 🙂 ja wlasnie wrocilam z urodzinowych frytek z mcdonalda 🙂 do poludnia robilam ekg i latalam po salonie orange bo mi przyszlo ze moge sobie wymienic tel bo mi sie umowa skonczyla 🙂 i wzielam sobie nowiutkie dotykowe cudenko tak w ramach urodzin a co 🙂 🙂
Od pt wieczor mamy miesieczna dzidzie w domu wiec powiem wam ze jest pon a ja jakoo osoba tylko pomagajaca jestem lekko zajechana ale slodziachny jest i kochany jk nie wiem Asia siostra Konrada zostaje z nim u nas do pt wiec pewnie bedee wpadac rzadko bo az zal odskakiwaac do tego slodziaka a jak juz odskocze to musze cos zrobic i to tak ise przeplata 🙂
Gosiu dziekuje 😘
A co tam u was co sie dzialo przez weekend bo nie hchce mi sie nadrabiac 😜

• Mamusia
no ja bede aktywna od pt bo do pt to ja mam zywa dzidzie w domu wiec nawet jak chce wpac to nie ma kiedy bo jak malusszek spi to sie sprzata itp a dzis to do pol latalam a po poludniu byli rodzice i tak kolejny dzien zlecial
A rano bylam na ekg i mi wyszla jakas tachykardia zatokowa 🥴 nie wiem w czw sie dowiem o co kaman 🙂

magda123 napisał(a):
tak Gocha ty nic nie robisz tylko się ze swoim gżdzisz 😁

Magda chciałam z Wami pogadać;p ale jak Was nie było... mój włączył jakiegoś pieprzonego erotyka i mnie ochota wzięła 😁 😁 😁;p;p
Tak się kończy Wasza ciągła nieobecność na forum;p

• Mamusia
hej brzusie a co mam zaglądac jak i tak żadnej nie ma 😞 od kilku dni co załącze stronę to mój post jest ostatni więc zwątpiłam 😞szkoda no ale trudno każda ma jakieś zajecia i to rozumię 🙂 ja dzisiaj pospałam z Kamilkiem do 10 i moge powiedzieć że w końcu się wyspałam 😁 teraz gotuje rosołek i muszę za chwilę poprasowac miłego dzionka tym które zajrzą tutaj odezwę sie później albo jutro 😎

• Mamusia
Hej babeczki bylam dzis ze skierowaniem u kardiologa i z moim serduszkiem wszystko w porzadku 🙂 narazie z brzuszkiem moim tez dzis mnie gin umowil na nastepna wizyte w przyszła srode zobaczymy jak tam sprawy sie maja 🙂 oby wszytko bylo w porzadku 🙂