Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
a kurna Gosiu jestem zła sama na siebie ze dałam się namówic miała kolezanka ze mna chodzić a teraz ma mnie w dupie za przeproszeniem 😠 no ale jeszcze może 2 albo 3 razy i koniec 🤨

2 albo 3 razy? Przecież pod koniec to praktycznie bieganie co tydz... tam tak nie ma??
Kurde.. to koleżanka nie fajnie się zachowała:/ powinna się liczyć z tym, że będziesz na nią liczyć skoro Cię namawia...

• Mamusia
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
a kurna Gosiu jestem zła sama na siebie ze dałam się namówic miała kolezanka ze mna chodzić a teraz ma mnie w dupie za przeproszeniem 😠 no ale jeszcze może 2 albo 3 razy i koniec 🤨

2 albo 3 razy? Przecież pod koniec to praktycznie bieganie co tydz... tam tak nie ma??
Kurde.. to koleżanka nie fajnie się zachowała:/ powinna się liczyć z tym, że będziesz na nią liczyć skoro Cię namawia...

Gosiu teraz się juz przekonałam ze można liczyć ale tylko na siebie niestety taka jest prawda 🤔

• Mamusia
napewno 😆 ja po zmianie lekarza teraz calkiem inaczej rozwazam wszystki sprawy tamten tylko straszyl a ten ludzko podchodzi do czlowieka wszystko tlumaczy i mowi ze poki wszystko jest ok i my sie dobrze czujemy to dzidzi nic nie brakuje bo innego wyjscia nie ma jak to ze musi byc dobrze i wytrzymac bo wcale nie dluzo do konca zostalo zostało 🙂

• Mamusia
no nic laski spadam nie daje rady wysiedziec dzis tak boli kregoslup h wie od czego.. zdrówka wam jeszcze raz zycze i glowa do gory Gosiu wszytsko bedzie dobrze 🙂 a ja mam przewaznie racje 😜 😜
kolorowych snow wam i maluszkom waszym 🙂 😘 😘

• Mamusia
jula napisał(a):
no nic laski spadam nie daje rady wysiedziec dzis tak boli kregoslup h wie od czego.. zdrówka wam jeszcze raz zycze i glowa do gory Gosiu wszytsko bedzie dobrze 🙂 a ja mam przewaznie racje 😜 😜
kolorowych snow wam i maluszkom waszym 🙂 😘 😘

spokojnej nocy Julitko i pogłaskaj brzusia od nas 😘 😘 😘 😘 😘