Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Zamierzamy być u rodziców tak do końca roku. A póżniej przeprowadzamy się do nowego mieszkania w W-wie. Mój Mąż ma troszkę urlopu zaległego i z tego roku, więc będziemy tutaj jak sie Mała urodzi - tu będę miała mamę, siostrę zawsze pod ręką - a po porodzie napewno przyda się ich pomoc.

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JUŻ JESTEM... POSPRZATAŁAM SOBIE I JUZ PO OBIEDZIE TAK SIE NAJADŁAM ZE CHYBA PĘKNE ...PRZED OBIADEM ZJADŁAM CAŁĄ TABLICZKE CZEKOLADY ....TALERZ ROSOŁU ...2 SCHABOWE MIZERIE I ZIEMNIAKI POPIJAJĄC DWOMA SZKLANKAMI PESPSI...JEDNYM SŁOWEM PRZESADZIŁAM 🙂 🙃 🙃 🙃 🙃 HEHE

JA WŁAŚNIE LENIUCHUJE...MIAŁAM JESZCZE POSPRZATAC U DZIECI W SZAFKACH ,CIUCHY POUKŁADAC BO U STARSZEGO SYNA SAME Z SZAFKI WYCHODZĄ 😁 😁 😁...ALE TAK MI SIE NIE CHCE WIĘC PRZEŁOŻE TO NA JUTRO 🙂) ☺️

magda123 napisał(a):
a moja Adziulka 26 kwietnia 😁 😁 a teraz będzie mieć braciszka 😁 😁 zobaczymy czy nie okłamał mnie gin. 😁
O TAK JAK MOJA TEŚCIOWA 🙂TEZ JEST Z 26 KWIETNIA 🙂...FAJNIE MASZ BĘDZIESZ MIAŁA PARKE I NIE BEDZIE TAK DUŻEJ RÓŻNICY MIEDZY NIMI 🙂

magda123 napisał(a):
dokładnie już nie może sie biedulka doczekać 😁 😁 a najśmieszniejsze jest to ,że ja mam braciszka w brzuszku a ona siostrzyczkę 😁 😁 😁chodzi i powtarza non stop
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 HEHE TAKIE MALUSZKI SĄ UDANE I POMYSŁOWE...MOJE TEZ SIE NIE MOGĄ DOCZEKAC NAWET ODLICZAJĄ SOBIE ZA ILE URODZE 😁 😁 😁 😁

WŁAŚNIE JESZCZE NIE MAM TERAZ JAK W PONIEDZIAŁEK PÓJDĘ NA WIZYTĘ TO SIE DOWIEM JAK TO WYGLĄDA ...KOLEŻANKA MOJA MIAŁA 3 CESARKI I WIESZ ŻE ZAWSZE MIAŁA UMÓWIONY TERMIN TYDZIEŃ WCZEŚNIEJ PRZEZ LEKARZA NIE WIEM OD CZEGO TO ZALEŻY A U CIEBIE JAK BYŁO??

• Mamusia
zawsze jak masz cesarkę to masz umówioną na tydzień wcześniej 🙂 a u mnie nie bylo w planach cc bo ja miałam rodzić naturalnie i lekarz zadecydował jak za 2 godz. się nic nie zmieni to pójdę na cc. 🙂 więc ja nie miałam umówionej na tydzień przed. 🙂 A twoja znajoma czemu miała aż 3 cesarki