Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej moje dziewczynki 🙂
Pati wiem,że obiecałam być ale chodzę dziś tak nabuzowana,że szok aż zasnąć nie mogę 😞...teściowa mnie wkurw..a 😠
załatwiałam sprawy na mieście więc wykorzystała chwile i znow plecie głupoty do Melki pod moją nieobecność 😠
do tego miałam masę prania,prasowania i sprzątania....mąż mnie wieczorem na zakupy zabrał na poprawę humoru ale tylko mnie to zmęczyło...jeszcze spotkałam znajomą pielęgniarkę, która stwierdziła,że"nie chce krakać ale brzuch mam już bardzo nisko...." 😲 mam nadzieję,że się myli zwłaszcza,że co jakiś czas boli mnie jak na okres... 🤨
od jutra zaczynam zjazdy (od 8 do 19) więc znów mnie nie będzie ale zajrzę po powrocie ze szkoły bo pewnie nie usiedzę do końca 🙂
spokojnej nocy i udanego weekendu Wam życzę 🙂) buźki 😘

Madzia dzięki za radę 😉 😜 😁już dawno to zrobiłam.... 😉
ale Angelika ma ślicznego psiura Amelka jest nim zachwycona! moja natomiast choruje na yorka teraz szwagier dokupił "panienkę" do pary swojemu ,to może coś z tego będzie i spełni się jej marzenie 😉

co do brzucha, to nadal boli.... 😞 kilka razy dziennie

WITAM WSZYSTKIE BRZUSIE...JAK WCZORAJ PO ZAKUPACH WZIEŁAM SIE ZA SPRZĄTANIE TO KOŃCA NIE BYŁO 😁 😁 😁 POSPRZĄTAŁAM CHYBA WSZYSTKIE MOŻLIWE SZAFKI....TROSZKE TEGO BYŁO 😲 😲 😲 ALE NAWET MI SIĘ CHCIAŁO... TAKŻE JESTEM Z SIEBIE ZADOWOLONA 🙂 🙂 🙂 A JAK WY SPEDZIŁYŚCIE WCZORAJSZY DZIEŃ???PS.ŚLICZNY MASZ TEN BRZUSIO I TAKI MALUTKI ZGRBNIUTKI 🙂)

hej brzusie 🙂 chciałam się przywitać i życzyć miłego popołudnia 😉 właśnie wróciłam ze szkoły a teraz na obiadek do mamusi 😜 😁

Madzia Ty to masz dopiero maleństwo ten brzuń 🤪 taki zgrabniutki, fajny 🙂