Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dziewczyny chciałam Wam powiedzieć że tak mało bywam bo mój ślubny znowu zwariował na punkcie tych swoich gier a że przez okres zimowy siedzi w domu i się nudzi to mam kompa non stop zajętego 😞

magda123 napisał(a):
to niech się córkami zajmie bo my chcemy z tobą poplotkować na temat cycków,itp.niech odda ci kompa 😜

Magda cycki jedynie mogłyby zostać po tej ciąży 😜 bo reszta wymaga natychmiastowej zmiany ☺️ 😁
nie wiem nic ile ważę bo sie jeszcze wagi nie dorobiłam,po porodzie (jeszcze w szpitalu) zeszło mi 8 kg czyli jeszcze dobre 10 zostało ☺️ jedynie po ubraniach oceniam, że jeszcze mi daleko do dawnej wagi, ja też zresztą sobie nie odmawiam niczego.... 😜 😁 i jestem dopiero 3 tyg po....
co do meża to już chyba nałóg ,nawet w nocy wstaje by grać 😠 mógłby wisieć na kompie cały dzień 😠

magda123 napisał(a):
to niech się córkami zajmie bo my chcemy z tobą poplotkować na temat cycków,itp.niech odda ci kompa 😜

dzisiaj jedzie na wywiadówke do Amelki to jak mi Majeczka pozwoli to zajrzę do Was o 15-tej 😉

hej laski 😉
ja nie wyspana.. od rana latam z kubkiem po mieście.. mały po ponad 24 godzinnej meczarni wreszcie kupke zrobił...
no.. to wracam do książek bo pojutrze do Kielc;(

• Mamusia
Spokojnej nocy! Mi dziś cierpliwości już brakuje... Daria chyba wchodzi w tzw okres buntu dwulatka... Zaczynam żałować, że ma mój charakter... Ale stara się być jeszcze bardziej uparta ode mnie... I to najbardziej przeraża... 😉
Gosiu powodzenia 🙂 ja postanowiłam od lutego zacząć jeszcze raz od początku, bo mam za dużo zaległości...

• Mamusia
hej Kochane 🙂 co u Was? Czemu tu tak pusto? Jak przygotowania do świąt? Ja już mam wszystko posprzątane 🙂 dziś się wzięłam i wszystko zrobiłam... A teraz właśnie Daria się budzi... I znów będzie masakra bo prawa dolna 3 jej wychodzi...
Miłego! Zajrze później 😉

• Mamusia
Madziu ja też 😉 ale położna mi mówiła że nie można samego mleka pić tylko w bawarce i kawie zbożowej... Dlatego tak napisałam... I w ogóle najlepiej jest jeść wszystko normalnie tak jak w ciąży... 🙂

A ja właśnie karnie Kinie 😉... Jak dobrze mieć telefon z wi-fi 🙂

• Mamusia
witam 🙂 ja dziś wyspana spaliśmy do 8:20 😁 😁 Madzia nie wiem czy wolno pic samo mleko ważne jest to ,że ja jem z płatkami i pije do kawy ale nie zbożowej 🙂 bo tej też bym nie napiła sie 🙂 a wy dziewuszki jak tam z nocą?? Gocha pewnie już w Kielcach 😉