Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Kobietki 😉
Co u Was? my wczoraj świętowaliśmy 2 rocznicę ślubu 😉 a dziś Daria kończy 16 miesięcy, a Kinia 2 🙂

Ostatnio Kinga przestała robić kupki... ale mam nadzieję, że sama zrobi, bo nie chcę jej przyzwyczajać do czopków, bo się rozleniwi 😉

A teraz ucieka nakarmić Darię i może uda mi się ją uspać 😉

Miłego dnia Kochane!!

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć babolki 🙂
Dawnooo mnie nie było przepraszam.
Byłyśmy dziś z Mają na szczepieniu. Wybrałam płatne. To dzielna maleńka 🙂 nawet nie krzyczała aż tak bardzo. Chwilkę tylko przy ukłuciu.
Zaraz pędzę czytać co u Was.
Widze temat kupki jest. Maja nie mogła zrobić zmieniłam mleko na Bebilon (zwykły) i robi codziennie kupkę.

• Mamusia
Moja Majeczka śpi po szczepieniu.
Trochę się wierci ale to przez sen.
Ja mam chwilę czasu dla siebie.
W dzień już potrzebuje zainteresowania swoją osobą.
Wieczorem kąpiel ok 19, 19:30 i do 22 nie śpi .
Zasypia i w nocy budzi się dwa razy.
Śpi przeważnie do 7-8 rano. A zdarza jej się że przesypia do 12 w południe 😁

• Mamusia
Kochane... Ale z Kinga wszystko dobrze 🙂 rozmawiałam z położna 😉 i stwierdziła, że mała prawie wszystko trawi 😉 bo brzuszek jej nie dokucza 🙂 i puszcza bącurki 😉
My właśnie po obiadku oglądamy tv 🙂 Kinga właśnie zasypia na mnie 😉

• Mamusia
Czesc Madzia,zyje calkiem calkiem 🙂 a co u Ciebie? bylas juz ze swoim skarbem na spacerku? bo ja sie zastanawiam, boje sie ze zachoruje tym bardziej ze ma niewielki katarek. Pojawil sie kolejny problem - ulewanie, co zje to sie jej ulewa i nie wiem co robic zeby tak sie nie dzialo tym bardziej ze je cyca wiec nie wiem ile zjadla....

• Mamusia
czesc mamuśki. Jak sie dzis miewacie? Dzieki Madzia za odpowiedz. Dzisiaj jest zimno wiec daruje sobie werandowanie bo jest -5. Wlasnie odciagnelam mleczko bo mam nadprodukcje i mnie bola cyce i tak mi sie odciagnelo az 120ml 🙂 zmykam bo moja sie budzi na cyca. Milego dnia

• Mamusia
Cześć Mamusie 🙂
Co u Was? Jak Wasze Maleństwa?
Faktycznie - Madziu - po przewietrzeniu dzieciaczki lepiej śpią. Ja nie wychodzę na spacery regularnie - ale ciągle gdzieś jedziemy (do dziadków, do lekarza, na zakupy) i zabieramy Małą - jak się przewietrzy to łatwiej zasypia.
A u nas "alergii ciąg dalszy...." 😞 teraz strasznie zaatakowała lewe oczko - z krostek zrobił się strupek z ropą - walczymy z tym, ciągle przemywamy i chyba jest troszkę lepiej. No i buzia ciągle sucha w krostach. UFF wstrętna ..... okropna ..... jest ta alergia.... 😞 😞

• Mamusia
cześć dziewczyny. Macie racje co do spacerów i wietrzenia ale jesli jeszcze sie nie bylo na polu to strach tak od razu na takie zimno malucha wystawic bo katar murowany a u takiego malucha pozbyc sie kataru jest ciezko. Wczoraj Natale wymeczylam popoludniu zeby wczesniej usnela no i sie udalo poszla spac o 22:30 i spala 4,5 godz.