Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Oj,ja teżsieboję jak to za parę lat będzie,jak już teraz cała ręka drętwieje 😞
Po porodzie zabieram sięza siebie porządnie...masaże,basen itd...żeby tylko czasu starczyło 😞
No szkoła baletowa jest koło Starego Rynku 🙂To Twoja mam jest baletnicą?

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Zgadałyśmy się tutaj,świat jest naprawdę mały 😁

Uciekam do tego alrgologa,muszę się uszykować 🙂

Miłego popołudnia dziewczynki 🙂

Ja sie chyab usmażę...już 33 stopnie

• Mamusia
Ja tez pójde bo mały gardłuje a ja musze wreszcie skonczyc szykować akwarium.
Nina, w Szkocji nie chce za długo siedziec bo po tych 3 latach juz mi sie nią rzygać che ale do Polski raczej tez póki co nie wrócimy bo jednak jeszcze sytuacja nie sprzyja, te 2 tysiące na utrzymanie rodziny nie dla nas. Zobaczymy co dalej będzie. Piotrek na jesień firmę otwiera więc jeszcze posiedzimy 😠 Kupie sobie psa i zapas gazu to jakos przetrwam jeszcze jakis czas.

• Mamusia
Właśnie tak to jest. Chciałoby się wrócić do Polski, ale wszystko przez te pieniądze... A w Szczecinie jest mega kryzys z pracą, zwłaszcza dla facetów. A jak już jest praca to za 1tys. zł. ... i nie wiadomo co z tym tysiącem zrobić. .. . Dobra, lecę z psem na dłuuuugi spacer. Do napisania później 😁

• Mamusia
Ale sie uśmialiśmy teraz. Przyszedł list do Maksia z sprawie wizyty dentystycznej " Master Max..." i jeszcze w kilku miejscach ten Master sie przewinął 🙃 Mówię do męża, ze zawsze czułam duży potencjał w naszym synu ale ze aż taki 🤪 no mistrz rządzi 😁

• Mamusia
Hej Mamuśki 😉 No tak ja jestem nocny marek ponieważ w nocy Maleństwo mi dokucza. Wczoraj też go przechwaliłam. Po zostawieniu wiadomości tak zaczoł szaleć, że myślałam, że woda mi się w brzuchu gotuje ha ha ha. Ja też jestem bladziutka i to strasznie 🥴 Jestem ciemną blondynką ale przed ciążą ufarbowałam się na ciemno i teraz muszę szybko zmienić kolor na mój naturalny bo wyglądam teraz nie za ciekawie. U mnie w Liverpool-u jest nawet ciepło coś około 23 stopni ale niestety bez słoneczka. Dziewczyny współczuję Wam jakich kolwiek bóli bo sama cierpię strasznie 😞 Mam kamień na lewej nerce i przez to, że dzidzi się rusza i rośnie mam okropne bóle które trzymają mnie całe dnie bo w dzień ruszać się muszę. Ach.... dobrze, że chociaż w nocy daje mi się nerka wyspać 🥴 Dziewczyny tak się rozpisujecie, że ja za Wami nie nadążam 😁 😁

Wróciliśmy,u alergologa super,Oskar nie mażadnych objawów alergii,nie dostał leków i kontrola po nowym roku 🙂
Zapisałam go też jako nagły przypadek do okulisty i jutro 9-10 mam być,bo to oczko mu łzawi mocno i ropieje chwilami,aprzy okzji załatwię i niech sprawdzi dlaczego mu tak ucieka 😞
Aha,no i ma ok.37,2-37,8 temperaturę,zbijam Paracetamolem,ale to od zęba,jestem pewna wręcz,bo przy 4 miał wysoką gorączkę.A alergolog jak mu zajrzałą to powiedziała,że na dole ma rozpulchnione dziąsła.
Słońce zaszło ale duchota nadal straszna 😞

• Mamusia
Witam z powrotem mamuśki 😘
Adus a gdzie byłas na badaniach ? W Szkocji na alergie dopiero po 3 roku życia badają a podejrzewam u Maksa astmę i chciałabym żeby go zbadali. Na temperaturę moze go dac do wanny z letnia woda to się ochłodzi nieco. U nas 20 kilka stopni tak że jest fajnie ale w domu cos duszno chyba to ocieplanie działa ;D
Kasia, strasznie Ci współczuję tych kamieni nerkowcy, nie za fajna ogólnie sprawa a w ciąży to juz kaplica.

• Mamusia
posprzątać bałagan na ogrodzie po wczorajszym docieplaniu domu i doprowadzić do ładu akwarium. Dość trudne to jest bo jest bardzo głębokie i muszę włażic na stołeczek. Musze wyczyścic u umyc w nim szyby okleić taśma antywłamaniowa i założyć tapetę tak że jest co robić.