Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hey dziewuszki... ja w lasnie wróciłamz szycia tak sie w paluch uciełam że mam 2 szwy... eh... jak zobaczyłam krew prawie zemdlałam dobrze ze wójek zaszedł na kawe ... bo bym padła i nikt by nawet nie wiedział;(

• Mamusia
Hej Mamuśki !!
Adusia trzymam kciuki chociaż wiem, że nie mam za co bo na pewno jest wszystko dobrze 😉 Musimy być dobrej myśli razem z Tobą na czele 🙂 Ja niedawno wstałam bo moja córka w przeciwieństwie do Maleństw Beatki i Agi szaleje ostro do 3 w nocy ! I nijak nie da się spać wtedy. Ja też jak mam jakieś swędzenie skóry albo coś to od razu strach ale to nie jest nic usilnego i nawracającego tylko po prostu coś mnie zaswędzi. Aga Oliwce daj buzi od cioci Kasi jak wstanie biedulka i bolało i się na pewno porządnie wystraszyła. Mi moja mama codziennie wysyła sms-y, że kupiła coś Alicji 🙃 Już nie mam na nią sił wczoraj kupiła jej jakiś komplet- spodnie bluzka, tunika na ramiączka. A jak jej napisałam żeby nie kupowała ciuszków ( chociaż kupuje już większe tak na 6 miesięcy) no to dzisiaj nakupowała mi szampony, oliwki, kremy z nivea baby i termos na butelkę hahaha szalona Babcia 🙃 Nawet mniej zaczeła palić bo woli kasę z fajek na wnuczkę stracić hihihi

• Mamusia
Oj Olu Biedulko to wszystko przez to roztargnienie w ciąży. Nina też jakoś na początku pisania na forum rękę porządnie rozwaliła 🙃 Ja znów mam nogi posiniaczone bo zawsze w coś muszę walnąć 🤨 A jak coś gotuje to znów muszę bardzo na brzuch uważać bo lubię się dotknąć do gorącego blatu 😮

ty masz tą swoja mała taką fajną ... fajnie gada 🙂 hehe nasze zresztą wszystkie macie tu fajne dzieciaczki takie żywe brojki kochane... nasze co się narodzą też będą takie... :P

• Mamusia
Ja to aż się boję !! Mama mówi, że ja w brzuchu byłam taka sama jak teraz moja Alicji a więc jak będzie taka jak ja jak już z niego wyjdzie to będzie ni cholery warta !! 🙃 Ja byłam strasznie ruchliwa i niedobra bo wszędzie mnie było pełno. Biła dzieci w piaskownicy łopatką i zawsze rządziłam przed blokiem haha Taki mały cherszt bandy haha 🙃 Poza tym mój Mariusz też był niegrzeczny i ruchliwy także co ja się łudzę nadzieją, że dziecko będzie grzeczne 🤪

ja wsadziłam ciasto do piekarnika zobaczymy jak wyjdzie:P
nastepne będe robić to tego kaszaka a jeszcze nastepne to to:
http://ciasta.info.pl/index.php/przepisy-na-ciasta-ciasto/292-bananowe-babeczki.html