Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

moje dziecko nie zna granic... jak wstaje męża wyprawic do pracy o 5 to mała sie ze mna budzi i szaleje w brzuchu aż zjem coś słodkiego a że ja dzis nic nie mam słodkiego to szaleje do tej pory 😁 i mi spać nie daje ni chu chu 😁 😮 co za mała uparciuszka... tańcuje 😁 🤪

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Grubeeee 🙂
Oczywiście nikogo nie ma 😉 Wpierniczyłam 4 gołąbki i zaraz pęknę 🙂 Ola, mój mąż też jest z 8 grudnia 😜 Ale jednak nie chciałabym rodzić w jego urodziny 😉 A imię dla dziewczynki z tej listy... Mi się rzuciło w oczy Dadźboga 😁 🙃 Dadzia 😁
Mi się bardziej podoba Maja niż Oktawia 🙂 Widzę Ola, że mamy ten sam problem, tez chcesz namówić męża na zmianę imienia. . . Ja w ten weekend próbowałam mu wyperswadować Mateusza i prawie do awanti doszło... I nie wiem co tu zrobić 🤨
Bo mi gada, że się zgodziłam na Mateusza, a mi się jakoś nie widzi to imię i się wściekam 😠 A się zgodziłam jak byłam w 8 tygodniu kurwa.... Kiedy to było.

Hej
Dopiero usiadłam,najpierw żłobek-mały był 2 godziny i prawie ciągle płakał...będzie ciężko 😞,potem wracaliśmy przez całe miasto autobusem,no i jak już wróciliśmy to się wzięłam za sprzątanie,pranie,obiad...mam DOŚĆ
Wreszcie sobie coś do jedzenia zrobiłam a za chwilę muszę 3 pranie powiesić i rybkę w panierkę zrobić.
Dzisiaj znowu miałam 2 skurcze 😞

własnie sie tez zastanawiam co mam robić... hehehe Alicja jest w porzadku ale wolała bym Amelia albo Łucja... ale mój taki jest uparty że szok 😁 to jest czubek 😁 coś bym zrobiła do jedzenia ale nie wiem co... hmmm niewiem co bym zjadła nawet... 😁 🤪 moze zapiekanki z serem??:P takie z chleba i serka 😁 😁

🤪 boziu dziewczyny jak bym chciała już mieć swoja małą przy sobie... tak bardzo bym chciała ja wyściskać i wycałować patrzeć na nią... i tulić w ramionkach... mmm jak ja ją juz kocham... bardzo bardzo.... uuu ale mnie wzięło :P

z tymi żłobkami to teraz jest masakra... nie dosyć że trzeba dziecko zapisać jak jeszcze jest w brzuchu to jeszcze o kolejke sie przypominac;/ masakra... Ada a te skórcze to masz mocne?? kiedy ty masz do lekarza??

• Mamusia
Hej Laseczki 🙂 🙂 Ja nie spałam znów do 4 w nocy 🙃 Mała tak kopała, że nie wiem co to było pięta albo łokieć ale wpychałam delikatnie spowrotem bo aż bardzo bolało ha ha ha. Ada idź do lekarza z tymi skurczami. Ola daj Amelia nie Łucja. Aga- Kropeczek nie dawaj męża na gastroskopie dopłać około 50 złoty i daj go na rentgen z kontrastem specjalnym.

🤪 Kasiu narazie zostaje Alicja bo mój mąż do brzucha tak gada już woła "Alicja pokaż tatusiowi rączke albo coś ... Ala tatuś cię kocha" itd itp hahahah szok i przekonać go trudno na Inne 😁 wiec mam małe szanse na zmianę i zostanie Alcia chyba... coś bym, zjadła ale niewim co...;/

Nina my żłobek mieliśmy blisko,10 minut spacerkiem od domu,ale jak dziadek zmarł to się przeprowadziliśmy na jego mieszkanie i mamy teraz 30 minut tramwajem,ale nie jest źle,bo Andrzej ma po drodze do pracy,tylko musi wysiąść,zaprowadzić go i wsiada w następny autobus,co innego jakby to był inny rejon miasta w ogóle 😞
Ola skurcze są takie hmmm bardzo nieprzyjemne,raczej sie ruszyć nie mogę wtedy,rano siedziałąm 5 minut zanim przeszedł 😞,takie skręcanie od góry brzucha się zaczyna schodzi na cały.
Kontrolę mam za tydzień ale juz jutro idę.

widzę,ze macie bitwę z mężami o imiona 🙃
My też wojowaliśmy aż napisaliśmy na kartce propozycje i Oskar wybrał 🙂