Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Wiem, że wyszłam za egoistę 🙃 Ale prawie każdy facet to egoista. Czasem myślę, że lesbijki mają łatwiej 😜 haha. Nie muszą się użerać z samcami. Taaaa, im bliżej porodu, tym wybierze dalszy kraj 😉 Niech na Biegun jedzie, jeszcze tam go nie poznali. Jak ja kocham tego jełopa noo...

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

o nie ninka lezby gorzej mają 😁 😁 wyobraź sobie dwie kobiety w czasie kłótni albo dwa charakterki uparte i muszą mieszkać i sie jak para zachowują ale podczas kłótni ich widziec bym nie chciała 😁 😁 hahahahaha 🤪

• Mamusia
Hej babeczki.
Nie nadrabiam zaległości w Waszych wypracowaniach brzuszkowych więc sorry jak coś przegapię.
Nina, jacy faceci by nie byli jednaj dziękuję Bogu że sa bo prawdę powiedziawszy gdyby zostały same kobiety to popełniłabym samobójstwo i nie chodzi mi to o jakieś braki fizyczności tylko o popieprzoną naturę kobiet. Sama jestem kobietą ale jak patrze co baby nieraz odpierniczają i do czego sa zdolne to mnie trafia. Zdradzi faceta, zabierze mu wszystko łącznie z dziećmi i potem jeszcze alimenty ciągnie bo kochanek za mało zarabia, albo cudzymi rękoma pozbywa się niewygodnych osób - kobiety, nawet za większością wojen stoja kobiety 😉 Az czasami żałuję ze jestem jedną z nich. Facet może i głupi stwór ale jednak prosty w swoim myśleniu. Jak kogoś uraziłam to pardon ale takie jest moje osobiste odczucie.
Tak poza tym już mi nogi do siedzenia wchodzą a to dopiero początek dnia. Mała rosnie coraz bardziej co daje się wyczuć w plecach i nogach. Jutro mam położną rano, wieczorem dentystę a potem chyba po wanienkę pojedziemy dla małej, w końcu coś musze dla niej kupić bo póki co nawet śpioszka nie kupiłam a co dopiero coś większego. A i jutro chyba mam mieć krew na cukier pobieraną. Ciekawe co wyjdzie.

• Mamusia
Cześc dziewczyny 🙂
widzę że ciekawa dykusje prowadzicie , ja też uważam ze w zwiazku trzeba sie od czasu do czasu pokłócić choćby dla oczyszczenia atmosfery 🙂
Kropeczek Ja jestem pierworódka ale u nas w szkole rodzenia powiedzieli ze jak brzuch twardnieje to mama powinna zwolnić tempo może coś w tym jest

jej nic mi się nie chce ... mała buszuje jak dzika... a ja dalej w piżamie jak sie zaraz nie ogarnę to już wogóle tego nie zrobie tylko umre z lenistwa haha 😮 nawet herbaty mi sie nie chce iść zrobić;/ eh;/ kupiłam małej śpiworek w kaczuszki żółty do wózka fajny jest bo po całkowitym rozpięciu jak kocyk wygląda... 🙂

• Mamusia
Hej Mamusie 🙂 🙂 Ninka uważam, że jak mąż zobaczy Syna to od razu mu się odechce wracać po 5 dniach. Oni nie zdają sobie sprawy z tego co za cudo wydasz mu na świat !! Wiem, że tęsknisz i ja też bym miała w dupie te pieniądze po pewnym czasie, ale z jednej strony musisz go zrozumieć bo On stara się aby zapewnić Wam godny byt i życie. Lepiej, że jest taki niż miałby zrobić Ci dziecko a później co miesiąc przynieść 1000zł wypłaty i co byś z tym zrobiła ?? Mój mąż ma okazje chodzić na nadgodziny za dobre pieniądze to mu się nie chce a kasa jest nam potrzebna i ciągle są wojny bo On nie musi wyjeżdżać do innego kraju tylko jechać poraz kolejny do swojej fabryki oddalonej o 20 minut drogi samochodem 😠 U mnie pogoda jest paskudna 🤨 Nic mi się nie che. Nie spałam do 4 rano a wstałam już o 12 a więc za dużo nie spałam 🤨

• Mamusia
No tak nigdy wcześniej nie miałam problemu ze spaniem a teraz chyba rzeczywiście Ala już każe mi się przygotować już. Beatka jest wygodnicki bo na nadgodziny musi jechać w tych 4 dniach wolnych a więc równa się to ze skróceniem wolnego a on woli leniuchować w domu. Niby zarabia tyle, że spokojnie nam wystarczy ale zawsze kasa dodatkowa by się przydała. Prędzej bym wszystko Ali i sobie do szpitala kupiła.

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
No tak nigdy wcześniej nie miałam problemu ze spaniem a teraz chyba rzeczywiście Ala już każe mi się przygotować już. Beatka jest wygodnicki bo na nadgodziny musi jechać w tych 4 dniach wolnych a więc równa się to ze skróceniem wolnego a on woli leniuchować w domu. Niby zarabia tyle, że spokojnie nam wystarczy ale zawsze kasa dodatkowa by się przydała. Prędzej bym wszystko Ali i sobie do szpitala kupiła.

Odpocznie te dwa tygodnie na tacierzyńskim 🙂 Moj juz po tygodniu chciał uciekać z domu 🤪