Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
hehe 🤪 jezu jak mnie meczy szok;/ 🤢

pani polożna doradzała gryść surową kasze gryczaną, tylko powoli bo ma podobno jakąś substancje co wiąże kwas solny, ja osobiście stosuje reni, można brać w ciąży a dodatkowoż podobno dostarcza wapnia a ja nabiału nie toleruje więc wapnia akurat mam mało i się skuszam na to

aga_ta napisał(a):
Ola88 napisał(a):
hahahaha ja się bez stanika nigdie nigdy nie wybieram 😁 hahaha bo by mnie zalało 😁

no mi az tak sie nie ulewa, w dzien chodze ale spac nie lubie, a wkładki bez stanika odpadaja, no cóż moze udam głupia jak mnie maz zapyta po co mu zabrałam kolejna koszulka 🤪

hahahaha 🤪 mi sie nie chce nic... boli mnie brzuch troche... własnie zaówarzyłam rozstepy po prawej stronie brzucha u dołu jaaaa 😮 😲 teraz to sie rozpłacze....

• Mamusia
Ola88 napisał(a):

hahahaha 🤪 mi sie nie chce nic... boli mnie brzuch troche... własnie zaówarzyłam rozstepy po prawej stronie brzucha u dołu jaaaa 😮 😲 teraz to sie rozpłacze....

nie płacz ja na brzuch nie mam ani jednego ale piersi to jakby ktos chciał nozem pokroic w cienkie paseczki

Agnieszka a kiedy do lekarza z tymi wynikami???
Kochane ja to mam takie paskudne rozstępy na brzuchu,całe podbrzusze,biodra...masakra i pełno ich...a po porodzie dopiero zobaczę pod brzuchem to się załamię jak po pierwszej ciąży 😞..i ten brzuch ble,nigdy więcej bikini nie założę...chyba worek szybciej 😞 🤪

• Mamusia
Hej babeczki.
Jestem od wczoraj happy, bo juz mam opiekę dla Maksia na czas porodu 🤪 Byli i nas wczoraj nasi znajomi co mieli wracać do Polski ale postanowili zostać i zdeklarowali się zaopiekować Maksiem. Oni mieszkają niedaleko nas, maja synka 3 lata i kotka także Maks będzie miał zajęcie. Kamień z serca bo juz się załamałam, nawet na ogłoszenie nikt nie odpowiedział ! Teraz już mogę się cieszyć myślą o porodzie bo do dotychczas na samą myśl robiło mi się słabo. A i kupiłam wczoraj małej wreszcie en kombinezon co mówiłam, wreszcie coś ruszyło.

• Mamusia
kafinka napisał(a):
I tak teraz nie możemy używać specjalnych kremów np. z kwasem dopiero po porodzie, więc, po co się denerwować lepiej zjeść ciasteczko na polepszenie humoru 😁

A nawet nie po porodzie a po zakończeniu cycanka. Ja nie mam i nie miałam rozstępów ale za to cellulitis wylazł na udach i niestety tak samo, mogłam zacząć stosować kosmetyki anty dopiero po zaprzestaniu karmienia.

• Mamusia
Wpadłam na chwilę do domu, żeby Wam powiedzieć co będę mieć........................................................................... 😉

Otóż moje drogie, teraz już wiem na 100%, że będę mieć......... niespodziankę aż do porodu 😜 🤪 🙃 Znowu skrzyżowało nogi i nie wiem kto tam mieszka 😉 Mój lekarz stwierdził, że przy takiej pozycji to i tak powinna moszna wystawać, dlatego uważa że to dziewczynka 😉 Ale mówi, że nie może mi na 100% powiedzieć... Czyli do porodu już mi usg nie zrobił i będzie niespodzianka. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej ja jestem taka ciekawska i niecierpliwa, że mi to spać nie daje. Muszę dać sobie spokój i cierpliwie czekać do rozwiązania 😉
Jakie uparte to moje dziecko.... 😉