Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A co do ciąży to rzeczywiście te 40 tygodni leeeeeeeeci !!! 🤪 🙃 Mam znajomą, która jest w ciąży datę będzie mieć jakoś na czerwiec bo jeszcze nie była u lekarza. Ale ostatnio źle się czuła, żyganie itp. i tak patrzyłam na nią i myślałam: Boże kiedy to było 😮 🙃 Ja jutro zaczynam 32 tydzień 🤪 😎

• Mamusia
Fajne łóżeczko 😁 A wydaje się jakby miało wymiary 120 na 60 😉
Ja też nie chciałam z krytymi bokami, ale chyba będę musiała takie kupić, bo z tych 140 na 70 co można przerobić na łóżko to tylko z krytymi bokami są i dużego wyboru nie ma. Także będę zmuszona być praktyczna, a nie patrzeć na to co mi się podoba, a będę musiała szybko wymienić.

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
A co do ciąży to rzeczywiście te 40 tygodni leeeeeeeeci !!! 🤪 🙃 Mam znajomą, która jest w ciąży datę będzie mieć jakoś na czerwiec bo jeszcze nie była u lekarza. Ale ostatnio źle się czuła, żyganie itp. i tak patrzyłam na nią i myślałam: Boże kiedy to było 😮 🙃 Ja jutro zaczynam 32 tydzień 🤪 😎

Ja we wtorek 32 zaczynam 😉 Czujesz mój oddech na plecach?? hahahaha 😎
Jak ja się cieszę, że to już końcówka 😁

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

Czuję ........... niestety bo dzisiaj na śniadanie chyba sardynki wędzone jadłaś 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

Czuję ........... niestety bo dzisiaj na śniadanie chyba sardynki wędzone jadłaś 😁

Nie 🤪 To czosnek w kapsułkach się rozkłada i stąd ten zapaszek 😎 Już nie bądź taka wrażliwa na zapachy 😜 pfff
Kasiu, pewnie to hormony... człowiek z niczego jest smutny 🤨 Zjedz czekoladkę, może pomoże Ci trochę poprawić humorek 😁

• Mamusia
Szkoda, że musisz Aga teraz kupować łóżeczko nowe jak za rok i tak będziesz wymieniać. No ale nie raz nie da się przeskoczyć wydatków i trzeba trochę kasy stracić. Ja umówiłam się z babeczką, że odbiorę łóżeczko w sobotę za tydzień bo wtedy Mariusz ma wypłatę 🙂 Dobrze, że babeczka poczeka nam ten tydzień bo to na prawdę okazja za te pieniądze 🙂

• Mamusia
Kasiu no niestety tak bywa... te Ewci potem wywieziemy do dziadków (moich rodziców) to nam do kupna zostanie jeden tapczanik 🙂 tylko sam mój pokój to 30m2 więc tam mogę zawalać tapczanikami a tu malutki pokoik mamy i tak jak Ada nie mamy wyjścia musimy kupić piętrowe.
A dla Adusi to mam zamiar kupić takie najtańsze najzwyklejsze daje link 😉
http://allegro.pl/lozeczko-kolory-gpk-ekskluzywna-posciel-haft-i1284926302.html
i tą pościel różowo brązową w serduszka 🙂 a wózek fajny tylko ja bym wzięła w innym kolorze 😉 i jak znajdę to wam pokarzę jaki ja mam wózek teraz Ewci 🙂

• Mamusia
ładny wózek Aga łóżeczko też zwykłe, ale jak ładnie ubierzesz i będzie tam Maleństwo leżało to łóżeczko będzie najpiękniejsze na świecie 😉 Ten wózek jest w różnych kolorach ale mi ten akurat odpowiada bo widziałam go na żywo i nie jest aż tak ciemny jak na zdjęciach 😉 W środku jest cały jasno brzoskwiniowy i biały w kropki 😉 No tak tu cisza bo wszystkie mężów męczą a ja nie mogę bo mój nie chce 🤔 Przez niego czuję się brzydka i nieatrakcyjna jak taka jałówka rozpłodowa 🤔 😞

• Mamusia
hehe, mój za to jak zwykle nie wykonał nic z zaplanowanych rzeczy, od tyg zabijam sie bo na środku w pokoju leży wielkie pudło z rzeczami na strych, jakoś mu się nie zbiera żeby wynieśc, tv tez nie przyniósł, ja już nie wiem jak go zmotywować 😞
a jutro jedzie na "kopanie" i tu już wszystko za wczasu gotowe, szkoda że nie da sie odpiąc brzucha bo bym se sama zrobiła co trzeba a potem spowrotem przypieła 🤪

• Mamusia
Hejka dziewczynki 🙂 Dopiero teraz udało mi się wejść bo jestem u rodziców a w dzień było wszystko wywożone z mieszkania więc czasu nie było. Mieszkanie już prawie puste- zostawiłam póki co komputer i rzeczy do ubrania no i sam materac do spania bo rama łóżka jest właśnie składana u rodziców. Zamieszanie jak cholera, jestem zmęczona i zrezygnowana ale muszę być silna dla małej 🙂 Kasiu- łóżeczko bardzo mi się podoba i ja zresztą też mam zakryte boki- mnie się podobają bardziej niż te ze szczebelkami po bokach. Czytałam, że dziecko lepiej się czuje jak ma bardziej zabudowane łóżeczko bo czuje się bvezpieczniej- ile w tym prawdy: Nie wiem 🤔 😉 Aga Kropeczek- pościel z tej strony co podałaś jest boska i tą którą wybrałaś podoba mi się bardzo! Ja też mam połączenie takich kolorów jak Ty dlatego jest śliczna 😆 😉 Zielone i różowe kotki też mi się podobały jak przeglądałam ten link więc szkoda, że nie można kupić samej pościeli bo muszę dokupić drugi komplet. Agata- ja cały czas uczę mojego męża, żeby nie odkładał czegoś na przysłowiowe jutro tylko robił coś od razu bo wiele rzeczy czeka w nieskończoność 😞 Strasznie mnie to wkurwia ale jestem konsekwentna i cały czas mu truję dupę, zwracam uwagę i widzę postępy. Mimo wszystko to ciężka praca 😞 No ale wychować sobie męża trzeba haha 😁 A na serio to jak kiedyś mój mąż sobie "trochę" wypił to powiedział, że dzięki mnie się dużo nauczył i że zmienił się na lepszego człowieka 🤪 Szok był z mojej strony jak to usłyszałam aczkolwiek miał racje takim moim skromnym zdaniem 😁 😁 Dobra nieprzechwalam się ;p Oglądam Mam Talent ale będę oglądać choć nie wiem czy w ogóle ktoś tu jest 🤔 😉 😉