Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

szczerze to nam została tylko pozycja na jeźdzca... inne są do bani i ciagle tak samo sie nudzi a to że mi brzuch przeszkadz do męża sie przytulić w czasie to juz wogóle nawet pocałowoać go nie mogę w trakcie i sie frustruje straszliwie i szału dostaje odechciewa mi sie wtedy odrazu... a i jeszcze sucha jestem i żeby wogóle cos było muszę żelu intymnego dla alergików używać...

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja na jezdzca nie lubię bo brzuch mi Tomka zasłania hahaha, jedynia na leżąco od tyłu "jak kłoda" hahahaha.. Już nie mogę się doczekac az bedę w stanie robić takie różne fajności . A Tomkowi mówie że jak juz dojde do siebie to go zamęczę 😜 😜 😜 Oj biedne jesteśmy 🤢

• Mamusia
Mi też najwygodniej na łyżeczkę od tyłu, na jeźdźca lubię ale jak myślę, że ten brzucholek mój mi podskakuje to nie musi to bym erotyczny widok haha 🙃 Poza tym tak jak Ty Ola na początku jestem wilgotna a później moment wysycham i pewnie dlatego boli jakbym dziewictwo traciła. Ale najgorsze jest w tym wszystkim to, że mój mąż w ogóle nie dopomina się o seks 🤨 Nie wiem dlaczego 🤔 Wiem, że teraz seksownie nie wyglądam z oponą od traktora przed sobą ale jednak od czasu do czasu na pewno mu się na krzyżu zbiera 😮 🙃 🤪

• Mamusia
Hi hi hi na łyzeczke najlepiej teraz,najwygodniej i faceci nie są narażeni na ogladanie ogromnych pośladków 😜 😜 😜. Hmmmmm oj brakuje normalnego sexu ☺️
Moi goście juz sobie poszli , więc mogę teraz poleżeć i odpocząć ☺️ 🙂
Pózniej zajrze jak Paula z Tomkiem pozwolą mi do komputera podejść.....

• Mamusia
Ja też już odprawiłam jednych gości i zaraz będę mieć drugich 🤪 🙃 Przywiozą mi Tonego znów do pilnowania na tydzień czasu 😁 Łyżeczka rządzi !!!!!! 😁 😁 😁 Dobrze, że nie widelec hihihi 😁 Ja gotuję właśnie zupę jarzynową mniam mniam 😁 😜 😎 Zaraz Wam wstawię zdjęcie Bunia 😁 Takie samo jest na NK 😉

• Mamusia
hej hej zboczki wy 😉
Ola to nie dobrze, że czujesz że puchniesz... cos mi sie zdaje że listopadowa mamusia z Ciebie będzie i wyprzedzisz wszystkie 🤪
Ja Wam jutro pokaże fotki bo dziś już mi się nie chce siedzieć uciekam zaraz sie kąpać i do łóżeczka Pawła zagnam 😁

SylwiaC napisał(a):
hej hej zboczki wy 😉
Ola to nie dobrze, że czujesz że puchniesz... cos mi sie zdaje że listopadowa mamusia z Ciebie będzie i wyprzedzisz wszystkie 🤪
Ja Wam jutro pokaże fotki bo dziś już mi się nie chce siedzieć uciekam zaraz sie kąpać i do łóżeczka Pawła zagnam 😁

tez cos tak przeczówam;(

aisak_89 napisał(a):
Olu jak urodzisz pod koniec Listopada to byś miała fajnie. Na Święta już byś była nówka nieśmigana !!! 😁 😉 Ja się boje, że mnie w Święta złapie 🤨 A ja chce po nowym roku 😁

ja tylko nie chce do szpitala... brrr