Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Olu ale właśnie u mnie w Polsce w mieście kosztuje prawie 10 zł myślę, że z Rywanolem, rumiankiem i szarym mydłem dam radę ha ha ha Ale dziękuję bardzo za propozycję 😘 Tantum rosa czy Rywanol mają za zadanie wyciągać zapalenia, opuchnięcia, stany zapalne itp. a więc spoko dam radę 😉 Ja też się zaczynam powoli nastawiać na szykowanie obiadku 😁 Aga to powinna ją wytarmosić za włosy ale nie za te co są na głowie !!! 😁 😁 😎

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
co wy dopiero skończyłam sobie łazieńke czyścić i byłam też z małą jeszcze w przychodni,chciałam skierowanie na testy alergiczne i czekałam 3 godziny prawie w kolejce! 😠
a na zamknięcie nie ide bo Oliwka śpi a nie będe jej specjalnie budzić... jak będzie chciał iść do rudzielca niech idzie,tylko alimenty z niego ściągne że szok 🤪

O o wilku mowa a wilk jest 😁 😜

Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Jezdem 😁 Nadrabiam co napisałyście... torbacze 😉 Zrobiłam fotki 😁 hihi potem wrzucę 😉

ja też musze się pstryknąć... 😁 i jaja zbadać mojemu jak wróci,tasak czeka 🤪 🤪

ahahaha 🤪 😁 🙃

• Mamusia
Nina wcale nie jest taki mały 😉 Jesteś szczupła ogólnie i brzuch masz tylko z przodu tak jak ja dlatego wydaje się mały 😉 Aga mąż jak będzie miał coś zrobić to i tak to zrobi niestety. Współczuję Ci bo ja już bym nie ufała w ogóle takiemu mężowi a gdy nie ma zaufania w małżeństwie to jest męczarnia ponieważ na każdym kroku będziesz doszukiwać się zdrady albo flirtu 🤨

• Mamusia
A z przodu jak sobie zrobię zdjęcia, to mam wcięcie na dole jak Ken 😜 hahaha wiecie o co chodzi 😉
Dzisiaj jak mnie ból w krzyżu złapał, tak mnie trzyma do teraz już parę godzin 😞 Już nie wiem co mam zrobić, tak mnie boli 😞
Dlaczego każdy facet musi mieć jakąś straszną wadę?? Wiem, że nie ma ideałów... zresztą byłoby nudne być z ideałem 😉
Ja na miejscu Agi bym chyba detektywem była 😮 Ale to musi być straszne żyć w niepewności - pójdzie czy nie pójdzie na skok w bok 😞

• Mamusia
Odwalcie się od koloru jej włosów haha 😁 ja niedawno też byłam ruda 😉 I jeszcze pewnie wrócę 😉
Tej suce i mężowi się należy za te flirty... Ja nie uznaję flirtów, bo to na pewno do niczego dobrego nie prowadzi, a tylko podsyca atmosferę. Nie wiadomo nawet co Adze poradzić, jak z takim facetem postępować. Czy mu jaja związać, czy co 😮

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
No ja cała się trochę poszerzyłam hahaha 😁 Dupka mi tez urosła ale na szczęście nie aż tak bardzo bo ja mam i tak kaczą z natury hahaha 😁 🙃

Ja mam świetny tyłek ( co za skromność) hahaa 😁 Ale tylko w dżinsach, bo cellulit mnie zżera niczym blachę rdza 😮 😮
I na udach też mi się zaczął robić... Eee tam, faceci i tak prawie tego nie widzą 🙂 Gdyby nie gazety, telewizja i nagłaśnianie tego problemu, to nawet by nie wiedzieli co to jest 😁 A to i tak natura... prędzej czy później by się pojawił.

• Mamusia
Każdy ma inny charakter i ciężko jest cokolwiek poradzić bo My mówimy jakbyśmy My zrobiły a wiadomo Aga ma swój charakter i zrobi po swojemu. Ja wiem jedno na pewno- już nigdy bym nie zaufała mężowi i ciągle bym oczekiwała chwili kiedy przyjdzie i powie, że odchodzi do innej. Bo z takim lekkim charakterem zdolnym do flirtów kiedy żona dodatkowo w ciąży chodzi to się można wszystkiego spodziewać niestety.

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
No ja cała się trochę poszerzyłam hahaha 😁 Dupka mi tez urosła ale na szczęście nie aż tak bardzo bo ja mam i tak kaczą z natury hahaha 😁 🙃

Ja mam świetny tyłek ( co za skromność) hahaa 😁 Ale tylko w dżinsach, bo cellulit mnie zżera niczym blachę rdza 😮 😮
I na udach też mi się zaczął robić... Eee tam, faceci i tak prawie tego nie widzą 🙂 Gdyby nie gazety, telewizja i nagłaśnianie tego problemu, to nawet by nie wiedzieli co to jest 😁 A to i tak natura... prędzej czy później by się pojawił.

Hi hi ja też lubię swój tyłek w spodniach, spódniczce obojętne bo zawsze ładnie wygląda 😉 😎 Dwie rzeczy jakie w sobie lubię to nogi i tyłek właśnie a reszta no to już tak gorzej 🙃 Wiadomo teraz to co innego ale mam nadzieje, że powróci wszystko do normy 😁 Tylko cycki niech zostaną takie duże jak teraz hihi 😜

• Mamusia
http://img688.imageshack.us/i/pazdziernik0267.jpg/

I jeszcze raz moja NIespodzianeczka 😁

A wy się ociągacie Czarownice 😉 Kasia jest trochę rozgrzeszona, bo niedawno dodawała fotkę 🙂
Ja lubię dużo rzeczy w sobie... aż się sama sobie dziwię 😮 Nogi, tyłek, biust, wzrost... Ale nigdy...nigdy nie lubiłam swojego brzucha i boczków. Zawsze miałam je wyćwiczyć, ale nigdy nie miałam samozaparcia. Teraz będę miała motywację na brzuszki 😁 Za to teraz kocham swój brzuch hihii 😁

• Mamusia
No i Ola masz świetne podejscie do tego!!! Ja do zgrabnych też nie należe z reguły moja "oponka" mi się nie podobała no i małe cycki ale mój Paweł mnie taką kocha i co ja na to poradze 😜
a ja Wam wrzucam link do strony gdzie jest więcej moich fotek jak chcecie grubasa oglądać hehehe tylko uprzedzam ja nie jestem fotogeniczna 🤢
http://naali.blogspot.com/