Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hey 😜
mam męża w chałupie chorego zachowuje sie jak by miał umrzec hahahaha 😁 ale jaja 😁
🤪
mój bidulek hahaha
mnie pipka boli.... straszliwie... ałć ja w sobote też zaraz moge rodzić jeszcze z tydzień 😁

Ola88 napisał(a):
hey 😜
mam męża w chałupie chorego zachowuje sie jak by miał umrzec hahahaha 😁 ale jaja 😁
🤪
mój bidulek hahaha
mnie pipka boli.... straszliwie... ałć ja w sobote też zaraz moge rodzić jeszcze z tydzień 😁

Ola każdy facet jest "umierający" jak ma choćby katarek 🤪 😁

jak mi sie nie chce... bozi pipaaaa mnie kuje jak by mi igły tam wkładali.. 😁 i kość ogonowa straszliwie;/;/;/

ale mdłosci mi przeszły wiecie co ja mysle ze moja to do terminu bedzie mamusie nekac kopami w żebra 😁

sie naogladacie potem wariujecie i martwicie się tzreba isc bezwiednie... na żywca nie wiedzac co czeka tak najlepiej a bedzie jak bedzie jestesmy tak silne że damy rade... kazdy facet padł by jak by miał rodzić chocby 5 min ... padł by już w trakcie bóli i nie tych partych tych poczatkowych 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
Aga ja w sumie nie wiem jakie to objawy,bo u mnie poszło nagle,wszytsko było ok,poszłam spać i po godzinie skurcz mnie obudził i wody poszły,żadnych objawów przed tym

No ja z Oliwką miałam objawy... teraz martwie się jak tam z Mają będzie...,chyba zamiast 22 na usg pojade zaraz jak mi da skierowanie czyli 17 mi da a ja pojade 18 bo się boje czy nie będzie miała problemów z bioderkami...Dobra już sobie obrzydziłam cesarke 🤢 a najbardziej nie podoba się mi ta "zabawa"moją skórą itp... ide sobie troche poczytać książke lepiej 😁

To jest kurews.. obrzydliwe fuj..... Nie chciałabym mieć cesarki!!!!! Co oni robią z ciałem ze skórą. Mmmm aż drwszcze mnie przechodzą.

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
sie naogladacie potem wariujecie i martwicie się tzreba isc bezwiednie... na żywca nie wiedzac co czeka tak najlepiej a bedzie jak bedzie jestesmy tak silne że damy rade... kazdy facet padł by jak by miał rodzić chocby 5 min ... padł by już w trakcie bóli i nie tych partych tych poczatkowych 😁

Tu sie Ola z Toba zgodzę , facek przy rzeziębieniu jest umierający, mój zawsze idzie na zwolnienie lekarskie hehehe, a co tu mówić o porodzie?????? Nie przezyli by ha ha ha.
Idę obiad robić bo Paula ze szkoły zaraz wróci.

• Mamusia
ja Pawłowi kiedys pokazywalam filmik jak wyglada porod naturalny tak zeby byl swiadomy tego czy chce isc ze mna wiadomo bedzie stal przy glowie i nie bedzie widzial tego co na filmie ale wolalam dac mu taki maly pokaz hehe 🙂
a mam pytanko bo ja mam wiztyte 17 u mojego lekarza a teraz w sobote mam zjazd i troche sie boje bo na noc jade niby czuje sie ok ale np. wczoraj czesto robil mi sie twrdy brzuch (a cały dzień leniuchowałam) i nie wiem czy to skurcze no i czasem plecy mnie bolą ale to moze tez normalne. Zastanawiam sie czy w piatek nie wybrac sie do szpitala na ktg żeby się upewnić czy jest ok i czy moge spokojnie jechac bo nie chcialabym tam wyladowac w szpitalu wrazie czego

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Hejka 🙂 Zajrzałam na chwilę bo zaraz zmykam się szykować- mamy rocznicę Ślubu więc idę z mężem na kolację 😉 Postaram się jeszcze zajrzeć 🙂 Miłego wieczorku pomimo tej pogody 😉

Martuś! NAJLEPSZEGO 🙂udanej kolacyjki 🙂

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Sylwia ja mam dzisiaj od rana twardy brzuch i do tego mała jest leniwa prawie się nie rusza czytałam, że macica już zaczyna trening do porodu, więc lepiej idź na to ktg będziesz spokojniejsza, że wszystko ok.

właśnie chyba tak zrobie 🙂 i w piatek bym sobie pojechala zeby sprawdzic

• Mamusia
a jak juz dodaje fotki to macie jeszcze mnie- grubasa hehe 😁 a teraz uciekam przygotowac kolacje
[URL=http://img577.imageshack.us/i/sam0539.jpg/][IMG]http://img577.imageshack.us/img577/429/sam0539.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
dziewczyny zaraz się przekręce chyba, zgaga nie daje mi żyć, p-róbowalam reni,migdały i nawet kasza gryczana, ni huhu, i jeszcze tak mi strasznie niedobrze jak na samym początku, już nie moge siedze rycze i czekam aż puści, polożyć sie nie moge bo az piszcze z bólu od tej zgagi 😞