Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Agatka ja też mam takie okropne mdłości 🤨 A do tego co wieczorną zgagę 🤨 A najgorzej po winogronie które uwielbiam i cipsach, ale bez nich mogę się obejść a więc cipsów nie jadam teraz.

ja mam po wszystkim ale winogron też dzisiaj jadłam...ja już mam dość jutro pójde do szkoły rodzenia w szpitalu i powiem polożnej niech wyciąga ze mnie Zośke zanim się przekręce...

• Mamusia
Marta, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy 🙂

Sylwia brzusio piękny, a pościel świetna, sama bym chciała taką mieć 😁 🙂

Marta ma rocznicę, Sylwia ma pościel... oj, będzie się u Was działo dzisiaj 😁 hahaha

Ja jestem zamulona przez to ciśnienie i szybko polecę spać.

Co do filmów, to wy wariatki jesteście 🙂 Ja nawet ich nie otwierałam, bo na pewno są drastyczne, wolę nie wiedzieć co ze mną będą robić 🙂 Wolę być w nieświadomości 😁 Dosyć, że nas bóle czekają, to jeszcze się martwić o to co się z nami będzie działo... Szkoda nerwów Grubasy 😘 Nie nakręcajcie się 🙂

Cały dzień jakaś nerwowa jestem, ciągle się czepiam mojego biednego męża... ale cóż....jak jest pod ręką, to na kogo mam się wydzierać?? 😉

Ada, jak będzie Twoja sprawa w Fakcie, to daj znać, to kupię sobie ten egzemplarz hihi 😁

Miałam jeszcze skomentować coś o czym pisałyście...ale zapomniałam co 😉

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
A ja mam taką ochotę na pierogi z serem 🤔 Nie chce mi się uszykować ale chyba się ruszę i zrobię kilka 😁 Tylko nie mam śmietany do polania ale to może mąż się zlituje i pójdzie kupić 😁

Mój mąż sobie wymyślił banany w cieście. A że miałam nerwy to wyszły mi brzydko, wszystko mi z rąk leciało i ogólnie mam zły dzień, także wściekła byłam 😉 Ale ponoć pyszne były.

• Mamusia
krówki świetne 😁 Tak pościel mam ale Paweł coś nie wraca do domu siedzi w zakładzie i drzwi jakieś robi zanim wróci to ja pewnie padne ☺️ moj synus tez ma czkawke az fika mi strasznie po żebrach... ja dzis nie do życia jestem ale to napewno wina pogody 🤢

• Mamusia
Hejka 🤪
Dzisiaj Wszystkie jesteśmy przymulone przez niskie cisnienie 😠, nawet moja Ola sie mało rusza dziś 😞 Ta pogada dobija .
Ja oglądam na tvn JA ROBOT . Przyszłam do Was sie pożegnać, bo już pewnie nie zajrze po filmie.
Dobrej nocki brzuchacze , śpijcie dobrze 😉
Sylwia abyś doczekala się Pawła 😉 😉 hehe

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
hey króliki 🙂 a Aga Mini sie nie odezwała?? może rodzi 😁 😮 🤪

Jasne że rodze a coś myślała 🤪 i to w akuaparku rodze 😁 trojaczki 😁 córka,synek a trzecie sąsiadom rodze 😁 lekarz odbierający ma setke na karku i jest po 2 kielichach 😁 🤪 no i troche mnie denerwuje bo mam pierdy i na monitor mi woda chlapie 😁 🤪

pałka:P co tam mnie pipka boli jak cholera...

• Mamusia
Zajrzałam na chwilkę bo zaraz idę spać, jakaś padnięta jestem bo ta pogoda mnie chyba dobiła dzisiaj pomimo, że humorek raczej dopisywał wbrew pozorom 😉 Byliśmy z mężem na kolacji, pogadaliśmy i było przyjemnie 🙂 Ta pościel Sylwia mi bardziej by się przydała haha 😜 Kurczę, zapomniałam co miałam jeszcze skomentować -taka rozkojarzona jestem 😁 🙃 Dobranoc wszystkim i spokojnej nocy 😉 🙂

• Mamusia
cześć śpiochy 🙂 ja już po herbatce i zaraz dalej biore sie za pisanie referatu może bym go dziś skończyła 🤢 ale poki co to ide sie ogarnac bo jeszcze w piżamach siedze 😆 a Pawła się wczoraj doczekałam hehe 😁
a wczoraj przyszła mi paczka bo zamawiałam butelki i smoczki i krem na brodawki z internetu 😁 dziś jade z Pawłem na zakupy i chyba dokupie małemu jeszcze jakieś ciuszki bo ciągle mam obawy, że mam za mało hihi 🤪

Hejka Grubaski 🙂

Marta wszystkiego najlepszego 😁
Sylwia udanych zakupów 🙂,ja musze na Allegro zobaczyć rękawiczki dla Sebastiana,bo nie mam 😞

U nas masakra,mały wstał o 4.30 🤪,nie może spać,bo go kaszel i katar męczą,jest marudny strasznie,teraz po przeciwbólowym jest spokojniejszy ale tak to ma napady,rzuca się na ziemię i płacze,wygina się..ach nawet Wam tego nie opiszę 😞
A ja wczoraj już nie wpadłam,bo kiepsko ze mną było 😞...prawie zemdlałam,blada się zrobiłam i dobrze,ze szybko usiadłam,Andrzej okna otworzył i mi wody dał ale i tak potem słaba byłam,jestem w sumie cały czas,ale nie jest mi niedobrze jak wczoraj...to chyba po tabletkach na nadcisnienie,bo czytałąm ulotkę,więc je odstawiłam 😞
Nogi mam spuchnięte 😞,ciśnienie podwyższone...juz bardzo ciężko 😞 i jeszcze rwa ramienna mi dokucza znowu 😞

ach dobra..ponarzekałam Wam od rana,ale na pewno mi wybaczycie 😜 🤪