Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Cześć Laski 😁
Wchodze a tu co? Żadna na porodówce nie siedzi 😁
Ja czuje że to już blisko,w krzyżu mnie potwornie boli,macica częśto sie stawia i jak kamień robi,drobne skurcze...te same objawy co krótko przed Oliwki urodzeniem...ale się boje bóli krzyżowych 🥴
Co do brojenia to Oliwka też ostatnio taka nie znośna że szok była,już mi nerwy na skaraj wyczerpała,no ale wczoraj spędziliśmy z nią praktycznie cały dzień z mężem na zabawach itp,i Oliwka jak do rany przyłóż 😁 musieliśmy jej pokład energii wyssać 😁

No to aga ciekawe która pierwsza będzie Ty czy Ada 🤪 🤪 🤪. Robimy zakłady??????? ha ha ha ha ha

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja jużchcę rodzić...natychmiast!!!!
mąż wyczytał o tym olejku rycynowym i mnie męczy ale ja nie ryzykuję 😞,seks i sprzątanie nie pomagają 😞....ja nie chcę przenosić 😞
Z drugiej strony jak pomyślę o noworodku i zbuntowanym dwulatku w domu...i ja sama... 🤨 🤪

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Ja jużchcę rodzić...natychmiast!!!!
mąż wyczytał o tym olejku rycynowym i mnie męczy ale ja nie ryzykuję 😞,seks i sprzątanie nie pomagają 😞....ja nie chcę przenosić 😞
Z drugiej strony jak pomyślę o noworodku i zbuntowanym dwulatku w domu...i ja sama... 🤨 🤪

No cężko będzie ale trzeba będzie sobie radzić, aby tylko maleństwo nie było rozpłakane!!!!!!

• Mamusia
Cześć Robaczki dwupaczki 😁
Ja też już jakiś czas na nogach 🙂 Jadę do położnej na 9:30 🙂 Ale i tak się nic nie dowiem 🤨 Wczoraj znów miałam bolesne skurcze już nie tak bardzo ale kilka ich było. Moja mama powiedziała, że do terminu nie donoszę 🙃 Wczoraj ubrałam koszyczek dla Alusi 🙂 Taki śliczny tylko jej tam brakuje 🙂 Dziewczyny rozpakowywać się a za dwa tygodnie ja już mogę dołączyć. Niby za tydzień już mogę ale chcę żeby Alusi jeszcze dupka urosła 😁 Miłego dnia napisze co tam u lekarza było 😉

🤔 😠 jestem tak wkurwiona.... spac nie moge... lezec tez siedzirc tez stac tez...chyba bede sie turlac... 😮 qwa nic nie spałam... nic a nic... ja pier... Alicja wyłaź... 😮 🤪

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
🤔 😠 jestem tak wkurwiona.... spac nie moge... lezec tez siedzirc tez stac tez...chyba bede sie turlac... 😮 qwa nic nie spałam... nic a nic... ja pier... Alicja wyłaź... 😮 🤪

co cie tak wzburzyło Aleksandro? 😁

mała moja tym że niechce wyleść...
spac mi nie daje dzisiaj nic a nic nie spałam... masakra 😮
siedziec nie mogę tak mnie pipka boli i dupa... 😮
masakra chyba wezmę sie za sprzatanie i i wogóle... może okna?? 🤔 🤪

mi sie juz dzisiaj płakac chciało.. maz tez zdychał bo zab go bolal i we dwoje nocka nie przespana...
mnie jeszcze głowa jak diabli boli i sie wypróżnic nie moge... brzez co mam bolace jelita qwa... 😮 😠

eh dziewuchy sypac sie czas zaczac... 🙃
wczoraj zrobiłam tiramisu 😉 ale jeszcze nie jadłam...
i galaretki porobiłam... deserek bedzie... mniam...
co mam robic z tym wypróżnieniem... co pic?? cos z apteki?? 😮

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
eh dziewuchy sypac sie czas zaczac... 🙃
wczoraj zrobiłam tiramisu 😉 ale jeszcze nie jadłam...
i galaretki porobiłam... deserek bedzie... mniam...
co mam robic z tym wypróżnieniem... co pic?? cos z apteki?? 😮

Ola spróbuj dużo cytrusów jeść,albo kiwi,winogronka... a z apteki czopki glicerynowe możesz kupić,po porodzie położne polecają 😉

cytrusy nic nie daja...;/
okna chyba moje 2 pomyje... 😮 eh...

no teczopki sa bezpieczne nawet dla niemowląt
mnie to znowu w nocy takazgaga dopada,ze litr mleka wypijam 🤪

Aga ja pamiętając jak byłoprzed porodem z małym też podejrzewam,ze niedługo...w sumie mam 10 dni tylko 🤪...z Oskarem w dzień porodugadałąmz sąsiadką,ze mógłby siejuż urodzić a o 23 mi wody odeszły 😮...a w tendzieńnic nie zapowiadało,no oprócz tych bolących pachwin i krocza

• Mamusia
Witam,
mam do sprzedania karuzelkę Tiny Love "Wyspa marzeń" w bardzo dobrym stanie. Z pilotem, 4 muzyczki, regulowana głośność. Hania ją uwielbiała. Niestety już sięga rączkami i niechce aby ją popsuła. Można odebrać w Warszawie lub wyślę.

kontakt [email protected]

Taka 🙂
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://merlin.pl/Karuzela-Wyspa-marzen_Tiny-Love,images_big,5,TL1300800460.jpg&imgrefurl=http://merlin.pl/Karuzela-Wyspa-marzen_Tiny-Love/browse/product/206,642191.html&usg=__PbTANwe0nkidewifMJ_5XJ7sypc=&h=410&w=371&sz=22&hl=pl&start=0&sig2=b0LZ-ajBpntZiq0Uv4SkMg&zoom=1&tbnid=RahTM_xq8qUZVM:&tbnh=110&tbnw=95&ei=LzPqTK71EcOEOvbG3JIK&prev=/images%3Fq%3Dkaruzelka%2Btiny%2Blove%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26rlz%3D1T4SMSN_pl___PL387%26biw%3D1003%26bih%3D354%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=250&oei=LzPqTK71EcOEOvbG3JIK&esq=1&page=1&ndsp=13&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=53&ty=56