Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
No właśnie, to jesteśmy umówione na 8 grudnia 🤪 🙃 hahaha 😁
Dziewczyny, powiedzcie mi gdzie wy odczuwacie te skurcze i jak?? Tak jak na @ czy na całym brzuchu, czy jak?? 😮

hehe na 8 ?? mi gin dała nadzieje ze urodze przed 7, Nina nie odbieraj mi tej nadziei bo będę płakać 😞

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Dziewczyny, powiedzcie mi gdzie wy odczuwacie te skurcze i jak?? Tak jak na @ czy na całym brzuchu, czy jak?? 😮

hehe na 8 ?? mi gin dała nadzieje ze urodze przed 7, Nina nie odbieraj mi tej nadziei bo będę płakać 😞

Jeden dzień wytrzymasz, już nie bądź taka niecierpliwa 😁 Mi dał nadzieję, że urodzę przed 12 grudnia 🙂

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
aga_ta napisał(a):
naylaaa napisał(a):

Jeden dzień wytrzymasz, już nie bądź taka niecierpliwa 😁 Mi dał nadzieję, że urodzę przed 12 grudnia 🙂

a tam jeden dzien jak mój mąż mi tu wróży najbliższa sobota niedziela 🤪

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
Agata ja meża mojego nie oddam!!! Za dobry jest 🙂
Nina mnie czasem brzuch boli tak jak na @, a skurcze to z reguły tak mnie na dole brzuch ciągnie i wtedy takie dziwne kształty on łapie. Chociaz nie każdy skurcz mnie boli i nie jest to silny ból jak narazie

oj to tylko na chwile na zakupy bo mojego przekonać nie moge, a ja chce meble sypialniane nowe, regał na ksiazki do pokoju dziennego meble do kuchni i zmywarke 🤪a mój mąż jak tylko zaczynam mówić odwraca się i idzie spać 🤪

• Mamusia
Ada, Sebastian czeka na 30 listopada, a Łukasz na 8 grudnia 🤪 🤪
Tylko coś mi tu nie gra, bo niby synuś ma mamusi być, a nie tatusia hahaha 🙂

To czekanie to jest najgorsze.... żeby nam ktoś tak ładnie powiedział: urodzi pani dokładnie tego i tego dnia, to by było fajnie 🙂 Chociaż z drugiej strony czekać na TEN dzień, to ogarnęłaby nas panika 😜

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Ada, Sebastian czeka na 30 listopada, a Łukasz na 8 grudnia 🤪 🤪
Tylko coś mi tu nie gra, bo niby synuś ma mamusi być, a nie tatusia hahaha 🙂

To czekanie to jest najgorsze.... żeby nam ktoś tak ładnie powiedział: urodzi pani dokładnie tego i tego dnia, to by było fajnie 🙂 Chociaż z drugiej strony czekać na TEN dzień, to ogarnęłaby nas panika 😜

oj no z naszymi charakterkami to panika na wątku nieziemska by była, każda by sie za siebie stresowała i za pozostałe 🤪

• Mamusia
I wtedy wszystkie by krzyczały, że one nie chcą 😜 A tak nie wiemy kiedy to będzie i wszystkie są chętne rodzić, żeby to już najszybciej się skończyło 😉
Ja wam współczuję dodatkowo, bo macie zgagę i puchną wam kostki 😘 Mnie na szczęście to ominęło 🙂

Ola, ale zobacz jak faj nie by było 😁 Urodzisz w swoje urodziny i nasze dzieci będą z tego samego dnia 😁

naylaaa napisał(a):
I wtedy wszystkie by krzyczały, że one nie chcą 😜 A tak nie wiemy kiedy to będzie i wszystkie są chętne rodzić, żeby to już najszybciej się skończyło 😉
Ja wam współczuję dodatkowo, bo macie zgagę i puchną wam kostki 😘 Mnie na szczęście to ominęło 🙂

Ola, ale zobacz jak faj nie by było 😁 Urodzisz w swoje urodziny i nasze dzieci będą z tego samego dnia 😁

oj 2 strzelce para... uuu to by mieszanka wybuchowa była hahaha 🙃 🤪 wiem po sobie jakie strzelce uparte i wogóle sa... ale tez kochane opiekuńcze i troskliwe 😉

Ola88 napisał(a):
no własnie jakie macie uczucie jak macie skurcze??

Ja odczuwamjako twardnienie i napinanie sie brzucha,robi się jak skała,jakby mały chciał wyjść tamtendy a czasem mam atkie od pleców i góry brzucha obejmujące cały brzuch i jakby cośmnie wśrodku skręcało

z Oskarem miałam jak mi wody odeszły takie jakby mi jelita skręcało przy grypie jelitowej...cospodobnego

bo tak naprawde to ja miałam skurcze ale żadko i niewiem dokładnie może je z czymś pomyliłam ale nie miałam tak jak by mi brzuch kurczył sie i bolało w dole brzucha a dzisiaj mnie jak zakuło w lewym jajniku ojjj...