Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
rety tylko chwile człowieka nie ma a te sie rozpisuja że ciężko nadrobic 😠 Gosia ty to jak modelka na tym zdjeciu brzuch taki proporcjonalny i ślicznie Ci z nim 🙂 ja na 14 obiadek robie właśnie i dlatego tak troche uciekam. Zauważyłąm, że musze mniej po schodach biegać w domu bo dziś już 4 razy na dole byłam i jak ostatni raz na góre dotarłąm to brzuch mnie zaczął boleć, a ja małego do grudnia muszę przetrzymać 🤪

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Co do znaków zodiaku to mówcie sobie co chcecie, ale Wodniki są najlepsze 😁
8 grudnia wpadamy do Olki na libację 😁 🤪 🤪 hahahah

8 też mi pasuje bo lubię ten dzień miesiąca więc wciskam się w kolejkę razem z Wami 😁 Mój mąż jest Wodnikiem i przyznaję, że to dobry znak 😉

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Jestem 🤪
A ja okna sobie pomylam u siebie 🤪, a u Pauli może jutro umyję. Muszę podłogi pomyć i odkurzyć . I obiadek dokończyć 😉
Ale zimno jeste na dworze 😞 😞

Nie ma żadnej brzuchatej to idę sprzatać - moę jakies skurcze mnie złapią , albo wody odejdą 🤪 🤪 🤪.Ale sie łudzę - głupia ja ha ha ha ha

• Mamusia
Zgadzam sie na dworze jest strasznie zimno... a ja musze pomyslec powoli zeby na swieta zaczac moze cos kupowac i robic tak zebym miala pomrozone cos bo jesli urodze przed swietami to napewno gosci bede miaal w swieta chociazby tych najblizszych, a zreszta dla Pawla nawet cos dobrego musze miec a glowy do stania w garach to napewno nie bede miala 🤢

• Mamusia
Ola, do Ciebie tvn przyjedzie i okno będzie właściwie cały czas nakręcane, bo tam będzie toczyć się główna akcja, także umyłabyś okna 😉 😉
Gosia cichociemna myje okna, żeby wyprzedzić resztę 😉 A może nasza Miniaturka chce być pierwsza?? Coś jej nie ma.
Marta, miałam Ci napisać, że akurat teraz miałaś dobrą okazję do rzucenia palenia, także po co do tego wracać? 🙂 Po pierwsze szkoda zdrowia, po drugie Twoje dziecko będzie biernym palaczem (nawet jeśli nie będziesz przy nim palić, to pochłonie wszystko od Ciebie), a po trzecie szkoda kasy 🙂 Także lepiej nie myśl o wracaniu do nałogu 😁 A nerwy Ci się uspokoiły choć trochę?? 😘 🙂

• Mamusia
jakjestem to mało piszą a jak pójde to skrobią jak złe 🤪
mnie dalej kaszel okropnie meczy, nie wiem jak się dziada pozbyć
co do staników do karmienia, trzeba poszukać innej firmy bo z dwóch różnych firm ten sam rozmiar to może być dwa rozmiary różnicy, ja kupiłam z jednej 75c a z drugiej 75d, przylożyłam są takie same
brzuch mam cały czas jak kamien a śluz się ze mnie leje jak mleko żadki i w dużych ilościach

Ola88 napisał(a):
hahaha ja mam meza raka:P i charakterek to o maaa 🙃 🤪 hehehe boli mnie znów pipka ale jak... 😮

no tak najpierw gzisz się z mężem pół dnia żeby poród wywołać a potem płaczesz że Cie boli 🤪

aga_ta napisał(a):
jakjestem to mało piszą a jak pójde to skrobią jak złe 🤪
mnie dalej kaszel okropnie meczy, nie wiem jak się dziada pozbyć
co do staników do karmienia, trzeba poszukać innej firmy bo z dwóch różnych firm ten sam rozmiar to może być dwa rozmiary różnicy, ja kupiłam z jednej 75c a z drugiej 75d, przylożyłam są takie same
brzuch mam cały czas jak kamien a śluz się ze mnie leje jak mleko żadki i w dużych ilościach

Ola88 napisał(a):
hahaha ja mam meza raka:P i charakterek to o maaa 🙃 🤪 hehehe boli mnie znów pipka ale jak... 😮

no tak najpierw gzisz się z mężem pół dnia żeby poród wywołać a potem płaczesz że Cie boli 🤪

o nie nie puknoł mnie jeszcze 😁

• Mamusia
Jezdem 😜
Ninka no zgadza się mam nadzieję zę te okna coś ruszą ha ha ha i będę pierwsza 😉
Już posprzatalam i obiad gotowy tylko teraz na Paulę czekam z obiadem 🙂Aga a mój az się pali do bzykanka 🤪 🤪. Juz się nie boi , bo i on też chce już Olę 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Mój taki napalony a jak mówie no to chodź na seksa to się boji 😁

mój ostatnio usłyszał od gin że już można bo jakby co dzidzi nic nie bedzie i mnie męczy ale wstrzymuje go ostro do soboty, poza tym przez ten kaszel nawet całować się z nim nie moge bo sie dusze 🤪

aga_ta napisał(a):
Ola88 napisał(a):

tak tak 🤪 po czymś Cie boleć musi jak mąż nie pomoże to sąsiad podporą 🤪

cholera ja nie mam żadnego sąsiada godnego uwagi ... eh same stare dziady
😁 😁

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Ola88 napisał(a):

😁 😁

no to pewnie musiałaś mocno zaciskać oczy 🤪

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Ola88 napisał(a):

😁 😁[/quote

Ola a jeszcze listonosz , gazownik może elektryk ??? Może oni podporą będą

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Jezdem 😜
Ninka no zgadza się mam nadzieję zę te okna coś ruszą ha ha ha i będę pierwsza 😉
Już posprzatalam i obiad gotowy tylko teraz na Paulę czekam z obiadem 🙂Aga a mój az się pali do bzykanka 🤪 🤪. Juz się nie boi , bo i on też chce już Olę 🤪

Gosia będziesz pierwsza ale od końca 😁

Ooooooo NIE !!!!!!!!!!!! Nie zgadzam się !!!!!!!!!! Na samym końcu to ja nie chce być 😠

• Mamusia
Jestem i ja. Kiedy nie zajrzę to wy o seksie gadacie, mój mąż wcześniej ze mną trochę poczytał i stwierdził, że baby są gorszę od facetów, bo mówią że to oni ciągle o seksie, a prawda jet taka, że to nam wiecznie mało 😁 Nie mogę mu dawać waszych wypowiedzi do czytania,bo się jeszcze przestraszy 🙂

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Jezdem 😜

Gosia będziesz pierwsza ale od końca 😁

Ooooooo NIE !!!!!!!!!!!! Nie zgadzam się !!!!!!!!!! Na samym końcu to ja nie chce być 😠

Nie martw się, na samym końcu to będę ja, bo oprócz wczorajszych kilku skurczy to ja żadnych objawów nie mam, będę chyba w ciąży tyle co słonica chodzić 😞