Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Nie skakałam gUpia, ale i tak bardzo dokładnie sobie przypomniałam co to seksik 😁 😁 Kucze musiałam gary pomyć 🤨 Idę wody nalać do wanny i zaraz kąpiel i jakiś film w łóżeczku bo plecy odpadają 😮

ja też znikam bo boli nie samowicie w krzyżu 😞

To dobranoc wszystkim 😉 Ja tez idę się kąpać i do łóżeczka 🙂

• Mamusia
czesc krówki i świnki 😉 ale miaąłm noc... od drugiej nie spałam obudził mnie ból brzucha później do tego doszły plecy już myślałam, że będę Pawła budziła ale nie chciałam go straszyć więc przeleżałam do 4 i jak już troche minęło to przysnęłam. Wystraszyłam się nieźle bo ja jeszcze ten tydzień musze być na chodzie 🤪 teraz jest ok brzuch twardy ale nic nie boli mam nadzieje, że minie

• Mamusia
[URL=http://img828.imageshack.us/i/dsc007020.jpg/][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/3402/dsc007020.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
a u mnie dzsiaj ciemno i zimno
Mini obiecałaś ze nie naskrobiecie dużo, a tu co?? wiesz ile nadrabiania miałam 🤪
wózek mi się podoba i nie oglądałabym się na to czy jest używany czy nie, bo można powiedzieć że jest po prostu wypróbowany i sprawdzony 🙂
ja wczoraj dostałam takiego ataku kaszlu że mąż mnie chciał na szpital mnie wieść ale jakoś się wymigałam, niechce do szpitala, a poza tym dzisiaj trzymam ile moge żeby nie kaszleć, nawet w łózku leże, a w nocy miałam straszne skurcze ale obczaiłam że one są związane z ruchami małej, zacczyna się wiercić a ja czuje cały kręgosłup i ból jak na @ tylko silniejszy...
dalej się nie wyspałam i głowa boli, a od kilku dni co zjem i wypije to mi niedobrze
mi też coś odłzi ale watpie że to czop, tzn gin już dwa tyg temu mówiła zę czop odłazi ale ja mam mleczno biały śluz o konsystencji jak ajerkoniak 🤪 oczywiście nic nie piłam 🤪

• Mamusia
Witam w zimowy ranek 🤪 🤪 🤪 🤪
U mnie zamieć śnieżna ha ha ha ha ha .
Ja oczywiście noc miałam rewelacyjna dwa razy siku i spałam jak zabita.
No właśnie , teraz już nie ma zwierząt wodnych , pojawiły się zwierzęta rzezne ha ha ha ha ha ha ha.
No to czekamy dziś na Olę , która wróci z Alą w brzuchu - biedna. Ciekawe ile czasu Ada będzie z Sebastiankiem w szpitalu?????

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
pokaze Wam teraz moja ukochana psine - Daisy

[URL=http://img109.imageshack.us/i/img0044mc.jpg/][IMG]http://img109.imageshack.us/img109/3995/img0044mc.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Śliczny psiak, uwielbiam labradory 😉

hej tak tu zajrzałam do was przez przypadek i strasznie wam zazdroszczę że to już tuż tuż, a tu człowiek jeszcze ponad 4 mce musi się męczyć tzn może nie męczyć bardziej CZEKAĆ
kaasiaak- śliczna "stokrotka" taki pies to moje marzenie no ale 7 miesięcy temu trafiłam na słodkiego 5 tygodniowego boksera i kocham go niesamowicie mimo że jest strasznie żywiołowy aż tak że czasem działa mi na nerwy,
Pozdrawiam

• Mamusia
Śliczny psiak 🙂 u mnie zimno i wieje ale śnieg nie spadł w nocy tak jak zapowiadali. Ciekawe właśnie ile Ada będzie z małym jeszcze w szpitalu mam nadzieje, że delikatną ma tę żółtaczkę i lada dzień ją puszczą. Ola dziś pewnie będzie mega wkur*** ale się wcale nie dziwie

• Mamusia
U nas dwie doby trzymają jeśli wszystko jest w porzadku 😉
A Ada ze dwa dni pewnie jeszcze w szpitalu zostanie.
Sylwuś a u mnie jest zamieć śnieżna ha ha ha , wieje wiatr i pada śnieg,pada śnieg.........
Teraz już czuję że zbliżają się Święta, aby tylko w te Trzy magiczne dni było biało 🤪 🤪 🤪
Zmykam jedziemy złożyć wniosek mieszkaniowy 🤪 🤪 🤪Ale jestem podekscytowana 🤪 🤪 🤪 🤪 Pa

• Mamusia
Cześć Wszystkim 🙂
Od razu macie zjebki za kurę 🙂 hahha coś wam nie wyszło, bo ja jestem Orką i nie zamierzam się wyprowadzać na ląd 😁
Ja tak jak Sylwia obudziłam się w nocy, o 3:30 i obudził mnie straszny ból w krzyżu i tak się dziwnie czułam i myślałam, że to już 😜 Ale myślę: jak nie zasnę, to to nie to 😉 Jakoś się pomęczyłam i zasnęłam, a teraz mnie boli jak na @. Mówię synkowi, żeby dwa dni jeszcze posiedział, bo to nie grudzień 😁 Oby mnie wysłuchał. I materaca też biedak nie ma, a chyba na szczebelkach nie chce spać?? hahahah 😁
U Was zima, a u mnie oczywiście nic. Jest sucho i mroźno, ale bez śniegu. Wstawać Wariatki 😁

Ada napisała, że małemu wzrosła trochę bilirubina, ale jak zostanie tak jak jest, to jutro do domu. I Was pozdrawia 😁

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
U nas dwie doby trzymają jeśli wszystko jest w porzadku 😉
A Ada ze dwa dni pewnie jeszcze w szpitalu zostanie.
Sylwuś a u mnie jest zamieć śnieżna ha ha ha , wieje wiatr i pada śnieg,pada śnieg.........
Teraz już czuję że zbliżają się Święta, aby tylko w te Trzy magiczne dni było biało 🤪 🤪 🤪
Zmykam jedziemy złożyć wniosek mieszkaniowy 🤪 🤪 🤪Ale jestem podekscytowana 🤪 🤪 🤪 🤪 Pa

Gosia, a ten wniosek mieszkaniowy to chodzi o kredyt w banku?? Życzę powodzenia 😁

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂 Jestem już u siebie w domku więc będę na bieżąco 🙂
U nas też straszna śnieżyca , szaro i ponuro... My już po śniadanku 🙂
Stwierdziłam że jak tyle wytrzymałam bez dzidzi to i doczekam do grudnia i będę miała grudniową dzidzię 🙂 Tak w ogóle to nic na mnie nie działa... schody , sex skakanie na piłce, wertepy i ciepła woda .... NIC !!! dzidzia zaparła się łokciami pozostało mi tylko czekać 🙂 Miałam dziś jechać zrobić sobie ostatnie badania i z mężem zaspaliśmy 😞 jutro będę z rana się zrywać 🙂
Co do żółtaczki to u nas w lato to szybko wypuszczają ,ale w zimę to zatrzymują na dłużej w szpitalu....

• Mamusia
Może Miniaturka nam odjedziesz 🙂 Biedna Ola, nie wiem co ci lekarze sobie myślą... wypuszczać dziewczynę z zatruciem do domu... Na pewno jest załamana, wściekła i rozgoryczona.

Aga- Ada trzyma się żeber jak drabinki i mówi, że nie zejdzie w dół hahahha 😁

Ja mojemu dzieciaczkowi tłumaczę, że w jego M1 jest ciasno i po co siedzieć w takim pudełku, jak na wolności jest tak fajnie i jest dużo miejsca...i jaka fajna rodzinka na niego czeka 😁 ciekawe czy posłucha 😁

• Mamusia
Ehh wy się śmiejecie ale mi już naprawdę ciężko jest i bym chciała mieć ten ból za sobą 😞
No Mi to się wydaję że ten lekarz Oli to czeka na konkretną propozycję.... No i na jej miejscu już bym się nie ruszyła z tego szpitala.... chociaż jest tam pod stałą opieką ,a jak już tyle wytrzymała tam to i do niedzieli by wytrzymała...
Mi coś malutko dzidzia się rusza 😞
Aguś a ty już może się szykuj na tą porodówkę bo mi to się wydaje że ty nam odjeżdżasz 🙂

• Mamusia
I humoru nawet nie ma 😜 A to nieprawdopodobne, żeby Wieloryb nie miał humoru 😉

Aga, wierzymy Ci że jest już ciężko pod koniec 🤪 🤪 Bo też jesteśmy w ciąży.... musimy Ci w końcu wyznać prawdę 🙃 🙃 Tylko dobrze się kamuflujemy 😜
Mi dopiero od niedawna zaczęły stopy i palce puchnąć i nie wiem czy obrączkę zdjąć, czy sprawdzać codziennie czy schodzi. Jak myślicie?? Dla mnie obrączka jest bardzo ważna i jakoś ciężko mi ją zdjąć 😞

• Mamusia
No Nina ja tez sie w nocy zastanawialam czy to juz to ale przeszlo na szczescie bo ja tak bym sobie jeszcze z tydzien posiedziala w domku 🙂 Ja obraczke tez nosze chociaz tez mi powoli zaczynaja puchnac nogi i palce ale tak delikatnie, tylko ja ja na noc sciagam i narazie jest ok.
Aga-Mini sprawdz czy juz masz wszystko spakowane napewno i ruszaj 🙂 a co do sprawy Oli to wole się% nie wypowiadać ja byłabym tak wściekła, że chyba bym im awanture zrobiła

• Mamusia
jak tak was sobie czytam dziewczyny, to mysle, ze ja jednak tak szybko nie urodze.
owszem - boli - ale nie tak, zeby bardzo. owszem w nocy nie bardzo spie - ale to dlatego ze ciezko sie ulozyc i krzyz boli, ale tez nie tak bardzo. 😮 w sumie, to jeszcze troche czasu jest.
nie zapominajcie, ze termin to jedno , a zycie to drugie - moze przeciez byc, ze dzidzie sie urodza 2 tyg. po terminie. 🙃