Po prostu panikuję strasznie... nie wiem co mam robić
Jeśli nie odczuwasz bólu w okolicy brzucha to napewno nic się nie stalo. Ale napewno będziesz się denerwowała i cały czas myślała o tym, więc warto jest udać się do lekarza na USG. będziesz spokojna 😉
dziewczyny przepraszam , że wam zawracam wam głowę ale ja nie wiem kogo się poradzić. Przed chwilą się przewróciłam bok na dworzu i nie czuje żeby coś mi było ale boję się o dziecko. Myślicie , że powinnam iśc teraz na USG i na wizytę.... Boże nie wiem co robić.
Jedź do szpitala albo zadzwoń do lekarza. Dzidzia jest jeszcze mała a masz dużo już wód płodowych, które powinny spokojnie zabezpieczyć Dzidzie, ale lepiej nie ryzykować poza tym po co masz siedzieć w domku i się stresować jak możesz to sprawdzić i szybciutko się uspokoić 😉
Dasz radę , jutro bedzie lepszy chumor 😉 A nie koniecznie 4 tyg. bedziesz czekała, grudnióweczki nie czekaja do terminów 🙂🙂
taaa moje dziecko ma charakter mojego męża, wszystko robi z opóźnieniem, i jeszcze mnie dręczy, tak sie wypycha tym tyłkiem że mi mało brzucha (skóry) nie rozerwie na strzepy
Ha ha ha Zosia nie pozwali Ci zapomniec o sobie 🤪. Moja mała tylko wieczorem mnie terroryzuje , też przez brzuch się chce przedrzeć ha ha ha
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
naylaaa
Ktoś ma kontakt z Olą albo Agą Kafinką??
gonia88811
Jeśli nie odczuwasz bólu w okolicy brzucha to napewno nic się nie stalo. Ale napewno będziesz się denerwowała i cały czas myślała o tym, więc warto jest udać się do lekarza na USG. będziesz spokojna 😉
gonia88811
Ja nie mam tel. do Kafinki i Oli 😞
Ciekawe co z nimi????? Ola dziś meldowała sie na brzuszku ale Kafinki od wczoraj nie ma 🤢
marinka
aisak_89
Jedź do szpitala albo zadzwoń do lekarza. Dzidzia jest jeszcze mała a masz dużo już wód płodowych, które powinny spokojnie zabezpieczyć Dzidzie, ale lepiej nie ryzykować poza tym po co masz siedzieć w domku i się stresować jak możesz to sprawdzić i szybciutko się uspokoić 😉
gonia88811
taaa moje dziecko ma charakter mojego męża, wszystko robi z opóźnieniem, i jeszcze mnie dręczy, tak sie wypycha tym tyłkiem że mi mało brzucha (skóry) nie rozerwie na strzepy
Ha ha ha Zosia nie pozwali Ci zapomniec o sobie 🤪. Moja mała tylko wieczorem mnie terroryzuje , też przez brzuch się chce przedrzeć ha ha ha