Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Gonia moja Majuchna się urodziła z taką fryzurką mam nadzieje, że czupurek jej urośnie 😁

Paulinka dostała antybiotyk? Mój właśnie poszedł właśnie z Olim do lekarza...

Ha ha ha śmiesznie wyglada z tymi włoseczkami, moja Ola ma z przodu włoski długości 5 mm. a z tyłu ma ze 3 cm. ha ha ha

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dziewczyny macie sta łe pory kompania???:P bo ja na ogół staram sie o tych samych porach robić kompiel karmić i usypiać jakoś póki co idzie to dobrze 🙂 🙂 a wy jak?? 🙂

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
dziewczyny macie sta łe pory kompania???:P bo ja na ogół staram sie o tych samych porach robić kompiel karmić i usypiać jakoś póki co idzie to dobrze 🙂 🙂 a wy jak?? 🙂

my też 🙂 chociaż z usypianiem to mu roznie idzie 😉 my kapiemy o 19, czyli zaraz - z poslizgiem 15 min w kazda strone, lece wiec, papa

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Ty jesteś ze mną, czy przeciwko mnie?? 😉
Ja opuchnięta?? 😉 Ej... Zapomniałam Ci pogratulować rozdziewiczenia 😜 hahah
A Iwona to dała czadu 😉 szybciutko 😉

strachu tyle jakby mama miała mnie złapać na pierwszym razie 🤪

Bałaś się bólu czy trzeciego dziecka?? 🙂 haha
Ja dałam raz i teraz póki nie wezmę minipigułki to nie dam 😉 haha. Dostałam becikowe 😁 uuu 🙂 Idę przetańczyć ten tysiaczek 😜

• Mamusia
Wróciłam 😁
Byłam na zakupach 😁 Kupiłam sobie dwie pary dzinsów i marynarkę bo nie miałam czarnej 😁 I Niuniu i Babci i mężowi też kupiłam kilka fajnych rzeczy 😁 Ach jak ja kocham zakupy !!! 🤪 🙃 😁 😎 😎 😜 Ale teraz mnie nerka boli 🤔 😮 Kto mi ciuszki poprasuje ??????

• Mamusia
A właśnie... Aga2010 pytała kiedy kąpiemy, przed czy po karmieniu. U mnie wychodzi między karmieniami, ale zazwyczaj jest tak, że po kąpieli karmię 🙂 Wiecie co? Ja nie wiem czy to jest możliwe, ale moje dziecko nie lubi jak go kąpię. Pierwszy raz protestował jak go kąpałam, a wczoraj kąpałam go drugi raz to darł mi się jak nigdy. A mąż go kąpie codziennie i ZAWSZE mały jest zadowolony, lubi się pluskać i nigdy nie płacze. I tak myślę czy to możliwe, żeby takie małe dziecko rozróżniało kto go kąpie 😮 😮 Normalnie foch... 😜 Ja jestem od karmienia, a tata od kąpania wychodzi na to hahaha 🙂

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
a mi sie chyba Pawelek przestawil i myli dzien z noca 😞 w dzien ciagle by spal, nie moge go dobudzic, a w nocy oczki otwarte i aktywny 😉 ehh, i co tu zrobic, wale garami, odkurzaczem, gadam do niego i nic 🙂

Aga... może Twój Pawełek jest podobny do mojego Łukaszka... Bo mam ten problem, że on ni lubi ciszy. Przy suszarce, odkurzaczu on od razu zasypia 😜 Głośne rozmowy, muzyka... a on śpi w najlepsze i nie można go dobudzić 😜
A ostatnio czytałam, że niemowlęta nie lubią hałasu i mogą się przestraszyć hałasu.. 😉 uśmiałam się, bo u mnie na odwrót 😁 Jak Ci się przestawił, to współczuję 😞

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
to teraz poczekam na pozwolenie od gina, bo ja jestem taka w gorącej wodzie kąpana 😞

Obyś sobie Iwona nic nie narobiła tą szybkością 🤢

nie strasz 😞 😞 😞 też mam nadzieję że wszystko jest ok 😞

Nic cie nie boli więc napewno jest ok ale ginekolog napewno by nie był zadowolony 🙂
a jak tam Kajtek? 🙂 narzeczoną już ma?? 😁

Nie było mnie bo byłam wzywana na cyca, potem kolacje pichciłam, potem kąpiel, znów cyc a teraz chłopaki moje śpią więc mam czas pisać, a tu jak zwykle pustki 😞
Kajtek rośnie, miałam wstawić fotkę i zapomniałam, jutro to nadrobię...
Narzeczonej jeszcze nie ma, baby mu jeszcze nie w głowie, ale już zaczyna się za nimi rozglądać 😉 😉 haha
Czeka na jakieś młodsze dziewczyny, bo z grudniowych dzieciaczków on przecież najmłodszy 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Jak on mógł Ci zjeść słodycze!! To jest szczyt 😠 😠 🙃 🙃 🙃 hahahah 😁 Zlinczować go 😉 Miniiiiiiiiiii Ty zawsze zła na męża, a potem dajesz się przekupić ciastem albo flipsami hahahhaa 😉 miENTka jesteś...

Nie tym razem bo gbur nawet już mi ciasta z pracy nie przynosi (sobotni deputat) 😠 poszłam sobie sama na zakupy,przed 21 a on nawet nie spytał gdzie ide i nie dzwonił,jak wróciłam to zaczął z dupy strzelać że moge sama sobie chodzić do sklepu,a później zajechał tekstem "o co ci chodzi..." "porozmawiajmy..." a jak ja spytałam o czym to on mi "o twoim zachowaniu"... ROZUMIECIE 😮 O MOIM ZACHOWANIU NIE O JEGO!!!! 😠

Faceci....... Najlepiej zawsze winę na nas zrzucić 😮 😮 😠 😠