Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Gosia tylko z pupy się odejmuje 🙂

No to moja Olka ma goraczkę , bo temperatura sie waha między 37,1 a 37,6 😞 Kuzwa aby ona sie nie rozhorowała. Moja Paulinka juz lepiej - zdrowieje , to teraz ja sie rozkładam 😠 Coraz bardziej mnie boli gardło 😠 Muszę pożreć tonę prochów , może mi przejdzie 😉

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
hej, ja na chwilę, Maly spi, spal dzis duzo w dzien, wiec zobaczymy jak dalej...Wy wszystkie laski 🙂 ja tez zrzucilam, ale teraz zre na potege i to jakies ciastka itp, wiec zaraz znow utyje, musze sie opanowac 😉 ide spac, bo cos padam (gosci mielismy) dobrej nocy

Dobranoc 😉

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):

No to moja Olka ma goraczkę , bo temperatura sie waha między 37,1 a 37,6 😞 Kuzwa aby ona sie nie rozhorowała. Moja Paulinka juz lepiej - zdrowieje , to teraz ja sie rozkładam 😠 Coraz bardziej mnie boli gardło 😠 Muszę pożreć tonę prochów , może mi przejdzie 😉

Kicha jeszcze 😞

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):

Gosia to narazie stan podgorączkowy mam nadzieje że będziecie wszystkie 3 kobitki zdrowe

My to my, Paulinka juz duża więc o nią nie muszę sie tak martwić bo juz choroby przechodzi tak jak ja , gorzej z maluchami jest 😞
Aguś ja spadam ide wziąśc gorącą kąpiel i do łóżka sie wygrzać.
Dobranoc chude laseczki 🤪 😘

• Mamusia
Moja Alusia musi mieć smoka bo tak to też robi awanturę, że cały Liverpool Ją słyszy jak Twoją Olę w Polsce Gosiu 😁
Ja już się najadłam 🙂
Mi też są potrzebne ćwiczenia na brzuch nie ma co !! A narazie poprzestaję na smarowaniu się maścią CEPAN żeby rozstępy rozjaśnić jak najszybciej 🤪 🙃 😮

• Mamusia
hehe widze dyskusja o kg 🙂 ja się może lepiej nie bede wypowiadać, jem 2 posiłki dziennie, rano bułeczke z wędlinką swojską wieczorem 2 parówki z chelebem i tyje, a dzisiaj spagetti się najadłam bo kupiłam biedronkowy makaron bez jajek 🤪 to dobije wagi w 9 miesiącu haha
gosia mnie w szpitalu uświadamiali że niemowlaki mają od 0,5 do 1 stopnia wyższą temperature niż dorośli, a marudna jest?? bo jak ją coś będzie męczyć to da Ci odczuć...
haha Mini a ja myślałam że u mnie mają takie poronione pomysly, ale u mnie całe 2 godziny przyjmuje to jestem w lepszej sytuacji niż Ty 🤪

hejka laski 😁
Ale Wy macie figury 🙂,ja to mam pokropny brzuch 😞...ale od dziś dieta Dukana,do zrzucenia 6 kg 🤪 😮,żebym ważyła mniej niż przed ciążą.Kurcze nigdy nie miałam problemów z wagą 😞,zawsze 42 ważyłam,rzuciłam palenie i się zaczęło,przytyłam 6 kg 😞 no i jeszcze teraz.nawet Wam fotki nie wstawię,bo straszyć nie będę 😞

Sebuś spał od 19,budził się 22 i 3,brzuszek go zaczął dopiero o 5 męczyć,chyba pomaga ta Gripe water 🙂,teraz gada sobie w kołysce,ale zasnąć nie może 😞

• Mamusia
Hejka wariatki 😜 😜 🤪
Adus dzis pierwsza a ja druga 🤪
Adus ty masz 6 kg do zrzucenia, a ja 8 kg, ha ha ha ha. Przed ciąza ważyłam 55 a teraz 62,7 ☺️ I jakoś waga nie chce spadać 😞. I teraz mało jem i tak cały czas tyle samo 😠 Wczoraj zakładałam ciuchy z przed ciąży w jedne właże w drugie nie, więc musze zrzucic troche abym weszła we wszystkie 😉 No to Adus powodzenia w odchudzaniu. A fotkę możesz wrzucić 😉 Na
pewno nie jesteś wielorybem ha ha ha. A jeśli tak to sie pośmiejemy ha ha ha ha ha ha ha .
U mnie nocka tez spoko 😉 Olusia ładnie spała, o 7:30 obudziła mnie stękając hihi - robiła sobie kupkę 🤪
A ja ledwo ślinę przełykam 😠 gardło boli jak cholera, prochy nic nie dały.
Kasia dzieciaczki uwielbiają ssać smoki, nie daj boże zabrać ha ha ha.
U mnie dzieci zdrowe przujmowane są 4 godziny 😜 hihihi.
No to tyle laseczki- sexbomby 😘

dzięki,mam nadzieję,że zrzucę...najgorzej mi przestać jeść słodycze
przełożyli nam neurologa na 31 stycznia a bez jego zgody nie chcą mi Sebusia zaszczepić,przez te objawy zagrożenia życia podczas porodu 😞

• Mamusia
Aduś napisał(a):
dzięki,mam nadzieję,że zrzucę...najgorzej mi przestać jeść słodycze
przełożyli nam neurologa na 31 stycznia a bez jego zgody nie chcą mi Sebusia zaszczepić,przez te objawy zagrożenia życia podczas porodu 😞

No niestety w twoim przypadku najpierw neurolog, to samo jest w przypadku siostry Tomka , jej synek mam krwiaka na główce i też najpierw neurolog a potem szczepienia. Na szczęście zaszczepiła go 🤪
Aduś szefie 😉 dawaj zdjęcie swoje 🙃

• Mamusia
hejka, jak tam?? u nas jak zwykle mała chce ssać bo bardzo głodna a chwile possie i zaczyna się prężyć i piszczeć 😞
a to ja, lepszego zdjęcia nie mam ale na tym nie widać ile przytyłam 🤪
[URL=http://img62.imageshack.us/i/dsc00777o.jpg/][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/1966/dsc00777o.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://img832.imageshack.us/i/dsc00778s.jpg/][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/5366/dsc00778s.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Aduś napisał(a):
może później jakieś zdjęcie zrobię 😁
kurcze małego znowu boli brzuszek,nie chce spać,jest niespokojny 😞,do tego ta wysypka pewnie go swędzi 😞

ada a to nei skaza?? bo wiesz przy skazie wysypka i jelita zacina mocno, spróbuj ze 2-3 dni bez nabiału i jajek i zobacz czy mu się polepszy

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
A Ali to możesz warkoczyka zrobić hahah 😁 Mojemu też na górze się trochę starły 😉
Agata, ale masz dojarnię 🤪 🤪 🙃 🙃

hehe a co Ty myślisz rozmiar 70e 😁 i jak mi cycki nabiorą to za mały planuje kupić rozmiar większy bo ten mi się wpija jak mała nie ściągnie ile trzeba, ale słabo wiszą w dół i musze się zginać nieziemsko 🤪
Aduś napisał(a):
Agata ja ni.estety już nie karmię 😞 a mały ma skazę i pije nutramigen

kurcze, a ja chciałam na to mleko ze względu na skaze wybrać, ale widze to guzik pomaga, Olga miała skaze i to sojowe bardzo dobrze tolerowała ale soja też silny alergen i dużo hormonów ma i się boję, ale widze że mamy ten sam problem, a powiedz mi je normalnie, bo moja zaczyna ssać i się pręzy i koniec, w nocy jak ją karmie przez sen to dopiero zje ile trzeba