Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Hahahaha moja Algida w pracy !!! 😁 😁 😁
Ala jest dzisiaj tak nie dobra, że już wysiadam 🙃 😮 Ciągle coś chce 🙃 🤔

Może ma skok?? 🙂 Albo towarzystwa szuka 🙂 A z tym wypluwaniem smoka i krzyk że chce go z powrotem to stary numer 😉 Cwańsze niż ładniejsze te nasze dzieci 😁

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
Hej, Kasia masz racje, choc 33 to w maju 🙂 ja ide, bo mi cos wyje, nie chce spac, a zawsze tak ładnie zasypiał 😞 dobrej nocy

To witaj w klubie Aguś bo masz to sam co ja z Alusią 🤨 Niestety teraz skoki później żabki ach... zawsze coś będzie co spowoduje z naszych pociech małe marudy 🤔 🤨 😮

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Na bank to skok rozwojowy bo teraz w poniedziałek będzie mieć 8 tygodni a to jest najgorszy okres w skoku i dlatego daje wycisk 🤔

włożyłam smoczka i zobaczymy, więc mamy Kasiu to samo - oby to skok rozwojowy, a nie mu się coś pokręciło 🙂

• Mamusia
Krowa ile tygodni ma Maja to Ci sprawdzę 😜
Aguś ja mam z Alusią tak, że daję smoka i bierze a za moment wypluwa i woła go krzykiem spowrotem. Teraz myłam naczynia ( nie domyłam ich 🤔 ) to się darła w niebo- głosy i Bóg wie o co Jej chodziło 🤔 A spałam mi dzisiaj razem zebrać może z 1 godzinę 🤪 😮

• Mamusia
Melduję się! Sorki że tak rzadko zaglądam do was, ale jestem na kartonach teraz bo w poniedziałek się przeprowadzamy, mieliśmy jutro ale nie zdążymy bo mąż musiał iść na noc do pracy, ale to tylko dwa dni. Ciągle się pakujemy, a Kajtek teraz już w dzień mało śpi więc nie bardzo mam czas zaglądać 😞 Kajtek teraz śpi, ja coś zjem i zaraz spróbuję coś po nadrabiać...

• Mamusia
Krowa Twoja Maja na 100% na skok rozwojowy !! Jeśli urodziła się trzy tygodnie wcześniej to przechodzi skok rozwojowy trzy tygodnie później a więc mając teraz prawie 12 tygodni przechodzi skok rozwojowy z między 7-9 tygodnia a więc się zgadza 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
Melduję się! Sorki że tak rzadko zaglądam do was, ale jestem na kartonach teraz bo w poniedziałek się przeprowadzamy, mieliśmy jutro ale nie zdążymy bo mąż musiał iść na noc do pracy, ale to tylko dwa dni. Ciągle się pakujemy, a Kajtek teraz już w dzień mało śpi więc nie bardzo mam czas zaglądać 😞 Kajtek teraz śpi, ja coś zjem i zaraz spróbuję coś po nadrabiać...

No to kolejna parapetówka u ciebie Iwonka 😉 wybaczamy ci brak czasu i tak biedna musisz biegac po lekarzach z małym...

Nom... ale mam nadzieję że niedługo to bieganie się skończy i Kajtek będzie zdrowy. jęgo teczka z wynikami różnych badań jest już grubsza od mojej przez całe życie, a to dopiero początek diagnostyki 😞
Kasia - to jak Kajtek urodził się dwa tygodnie po terminie a jest w trakcie 7 tygodnia życia to też ma ten skok rozwojowy, tak? On się teraz zupełnie inaczej niż wcześniej zachowuje, czasem nie wiadomo czemu płacze i marudzi ale ogólnie jest grzeczny teraz - nie zapeszam 🙂
Myślę że to marudzenie to przez leki, bo trzy bierze, a najprawdopodobniej przez żelazo bo może mieć przez nie zaparcia, no i robi zielone kupki i się pręży czasem, ale musi brać bo ma niedokrwistość 😞 Ale to dzielny chłopczyk i wyzdrowieje szybko 🙂

• Mamusia
Iwonka też może być w trakcie rozwoju bo jeśli urodził się dwa tyg. później to przechodzi go dwa tygodnie wcześniej a więc może mieć też ten skok 🤨 One na początku są dość często i są dość długie a więc praktycznie się pokrywają 🤔 Moja Ala miała tydzień spokoju i znów się zaczeło a dzisiaj to już przegina pałę !! 😮 🙃

• Mamusia
No nieee 17 stron boga w sercu nie macie 😁 Gosia mój też taki gorylek lubię w gąszczu poszaleć hahaha, a one zazdroszczą 🤪 Kasiu możemy rękę sobie podać, bo ja też uwielbiam tańczyć, a mój to typowy domownik jak miałam tyle lat, co ty to szalałam na całego,a teraz to mogę sobie tylko pomarzyć 🤢 dobrej nocki 🙂

• Mamusia
Hej zboczuchy 🤪
Ale naskrobałyście hahahaha, muszę teraz nadrabiać. Mój Tomek się wczoraj upił 🤪 🤪 🤪 Ha ha ha , a teraz głowa go boli 😜 😜- dobrze mu tak 😁 😁 😁
Moja Ola spała dobrze 🤪, wstawiłam zupkę i lecę sprzatać domuś, bo dziś muszę sie na bóstwo zrobic bo do bratowej na imieniny jedziemy 😉
Miłego dnia babiczki.
Aaaa Iwonka wy już w domku jestecie?????

• Mamusia
Iwonka nadrobiłam , super że już w domu Kajtuś 🤪 🤪 🤪. Napewno bedzie wszystko dobrze.
Aga Kafinka pewnie że te pindy nam zazdroszcza gąszczu hahahahaha, bo one mają niemowlaków w domu 🤪 🤪 😁 😁
Moja Olka krzyczy strasznie 😲- towarzystwa szuka hahahaha.
Lecem sprzątać 😘 😘
Aaaaaaa a u mnie duuuuużo śniegu jest 🤪

• Mamusia
hej 🙂 u nas noc całkiem dobra jak Pawelek w koncu usnal ok 21, chyba powrócił do normy, oby, bo wstal o 6,30, a potem znów zasnal i spal do 9.15 😁 więc moze to byl skok albo ja wszystko zwalam na skok 😉 A teraz ja piszę, a moj Maz przewija mega kupę po nocy 😁 Iwonka - może Kajtuś ma tez skok rozwojowy, powodzenia w przeprowadzce! U nas też pada i pada i jest dużo śniegu. Iwonka, Aga - hehe, moj też ma włosy na klacie 😉 i nie wyobrażam sobie, żeby miał je golić 🙂 Miłego dnia

• Mamusia
DZIEŃ DOBRY 🙂

Musimy przetrzymać te skoki 🙂 U mnie na razie cisza... przed burzą pewnie 😉 hahha
Aga, nie podobały Ci się wieszaki łazienkowe?? Nie udawaj zakonnicy 😁 Pewnie na tapetę sobie ustawiłaś 😁
Czekam na koleżankę i idziemy do parku 🙂 Także przybędę wieczorem 🙂

• Mamusia
Hej gUpie Zołzy 😁 😘 😘
U mnie noc oki ale Alusia stwierdziła, że o 9 rano nie chce się Jej spać a więc mamusi tez nie może chcieć się spać hahaha 🙃 😮 😁
Ja dzisiaj w domku siedzę 🤨 Chciałam iść na spacer a tu dupa blada bo pada !! 😠 🤔 😮
Laski ale z Was ŚWINIE dawajcie tu fotkę tych wieszaków !! Ja też chcę zobaczyć !! 😁 😁 😁 😁 😜 😜 😜 🙃 🤪
Krowa nie masz wyjścia musisz podłączyć dojarkę 😁 😁 😁
Aga2010 widzę, że Twój Pawełek ma podobne godziny spania jak moja Alusia 🙂
Kafinka ja jeszcze nadrobię te baletowanie hihihi 😁 Chociażby teraz jak pojadę do Polski 😁
Gocha a Tobie to już nic nie pomoże !! Tych zmarszczek nie zakryje żadna tapeta chyba, że ścienna 😁 😁 Oczywiście żarcik 😉
Miłego dnia dla tych co nie będą z dupą siedzieć w domu hihi a reszta niech się wypcha 😜 😜 😜 Bo ja też w domu dzisiaj 🤔 😮 🙃 😁 😁 😁 😁 😁 Za to mam humor, że ho ho ho 😁 😁

hej 🙂
później nadrobię,bo trochę poszalałyście 🤪
my w domu,mam skonsultować wynik z nefrologiem,a mam 1 marca....potem resztę napiszę.mały waży 5540 🙂,teraz nawet za dużo przybrał 😁

Nina wariatko 🤪 🤪 🤪 marzą ci się takie wieszaki? takie zdj mi po 22 przysyłać 🤪 😁,ale się w nocy uśmiałam:P

mały spał od 19 do 4 i wstaliśmy o 6.30