Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kafinka napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Aga jaka to ma być wpłata ??
Bo coś mi tu nie gra ??
Tutaj nie ma czegoś takiego 🤔

Powiedziała, że jak chcą kredyt na mieszkanie w Anglii to muszą wpłacić do banku 20 000 tyś i wtedy dostaną ten kredyt

Mój znajomy kupił niedawno dom. Sam pracuje bo jego żona to leniwa suka i dostał kredyt bez żadnej wpłaty bo nawet jakbym miał ją uiścić to nie miał by z czego. Nie ma tutaj czegoś takiego jak wpłaty, albo jak są to nie wszędzie i niech poszukają takiego banku albo domu gdzie tego nie wymagają bo coś wymyślają albo chcą gwiazdkę z nieba a wystarczy lepiej poszukać !!!!!

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
kafinka napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Aga jaka to ma być wpłata ??
Bo coś mi tu nie gra ??
Tutaj nie ma czegoś takiego 🤔

Powiedziała, że jak chcą kredyt na mieszkanie w Anglii to muszą wpłacić do banku 20 000 tyś i wtedy dostaną ten kredyt

Mój znajomy kupił niedawno dom. Sam pracuje bo jego żona to leniwa suka i dostał kredyt bez żadnej wpłaty bo nawet jakbym miał ją uiścić to nie miał by z czego. Nie ma tutaj czegoś takiego jak wpłaty, albo jak są to nie wszędzie i niech poszukają takiego banku albo domu gdzie tego nie wymagają bo coś wymyślają albo chcą gwiazdkę z nieba a wystarczy lepiej poszukać !!!!!

Kasiu, cos nie dokonca ci znajomi powiedzieli . tu nie dostaje sie kredytu na 100% wartosci domu. nawet jesli kupujesz na buy to let musisz wplacac o. 10 - 20 %. zaden bank nie sredytuje ci 100% wartosci domu.

domek na zdjeciu - super 🙂

• Mamusia
Ha ha ha dokładnie !! 😁 😁 U mnie jest 23:43 😁
A to widzisz Kasiu nie wiedziałam, ale to dziwne bo On raczej by nie miał z czego wpłacić 🤔 Za dom ( jakaś rudera ) dał 70 tysięcy a więc nie miał by na wkład własny jakiś 7 tysięcy. No ale mało ważne. Nie jestem w tym super zorientowana a więc się nie wymądrzam 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ha ha ha dokładnie !! 😁 😁 U mnie jest 23:43 😁
A to widzisz Kasiu nie wiedziałam, ale to dziwne bo On raczej by nie miał z czego wpłacić 🤔 Za dom ( jakaś rudera ) dał 70 tysięcy a więc nie miał by na wkład własny jakiś 7 tysięcy. No ale mało ważne. Nie jestem w tym super zorientowana a więc się nie wymądrzam 😁

ludzie czesto biora pozyczke na wplate i kredyt
i teraz ja jestem pierwsza 😜 😜 😜

• Mamusia
hej 🙂 ale wczoraj naskrobalyscie 🤪 wiec po kolei Kasiu maskotki są boskie! Kafinka śliczna jest Twoja Maja! No i domek śliczny!!! Moze i my sie kiedys pobudujemy hehe Pawel juz o tym mysli ale narazie mamy swoje mieszkanko u tesciow na gorze na szczescie wszystko osobno i nawet dzialke mamy duza a dom na Pawla przepisuja ale niech oni sobie żyja jak najdluzej! Mi narazie starcza te 110 metrow 😉 No i co do wykonczen to ja mam akurat dobrze bo Pawel to taka złota raczka jest i wszytsko sam potrafi od zrobienia gładzi do nawet mebli jak juz bede miala szafe w sypialni to wam sie pochwale 🙂 narazie mam w łazience zrobiona przez niego 🙂 No i nadrobilam i mały sie budzi wiec lece do niego ale bede dzis zagladala do Was 🙂

• Mamusia
Hejka 🤪Melduje się Czita 😉
Ale naskrobałyście 😮
No więc tak :
Kafinka nowy awatar - Majeczka jest cudowna 😉, domek śliczny i spory, trzy łazienki mmmm super.
Kasia pluszki sa super , uwielbiam maskotki.A Alusia w bujaczku wygląda super hahaha, a jakie ogromne oczy zrobiła.
Aga Mini juz z głowy bioderka ,dobrze że wsio ok.
A Ada ? Biedna ma tyle zmartwień z chłopcami a jeszcze pyta co na brzuszku. Tak mi ich szkoda ,ile te dzieci się wycierpią ech. Ada jest bardzo silna. Mam nadzieję że te wszystkie troski i smutki życie im niedługo wynagrodzi.
Ninka i Sylwia ale Wasi chłopcy rosną 😮 Widać że to grudniowi męszczyzni 🤪 🤪
Idę dalej nadrabiać.

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
A i wysylam Wam fotki ktore w niedziele nam moja siostra robila

[URL=http://img845.imageshack.us/i/csc0812.jpg/][IMG]http://img845.imageshack.us/img845/4503/csc0812.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Kasia kwasiek Kayka śliczniutka i ma piękne ciemne , duże oczka.

Sylwus ślicznie wyglądacie. My z Tomkiem nie mamy ani jednego zdjęcia z Olą , i ja nie mam zdjęcia z dziewczynkami moimi 😞
Uciekam bo moja głodóweczka się budzi 😉

• Mamusia
Hej Mamuski, 17 stron od wczoraj?? 🤪 😮 Ale nadrobiłam 🙂 nie wiem czy moje dziecko miało skok, ale SPAŁ z jedną przerwą do 6.20! Hura 🤪 😁 i teraz znów śpi, z tego zachwytu, że nie wstał o 5, to już wstawiłam mięsko (zainspirowana przez Was gulasz z marchewką i w szybkowarze, więc 20 min i gotowe 🙂, pranie, pomyłam gary i ogólnie piję kawę 🙂. Aga Kafinka - super awatar no i piękny, duży dom! Aga Mini - dobrze, że bioderka w porządku, Sylwia - zdjęcie super, własnie, my tez musimy sobie zrobic wspolne. Kasia - wlasnie sobie uswiadomilam, ze nie mam zadnej maskotki...poza osiołkiem z bijacym sercem 🙂, acha musze Wam zgrac ten filmik, budzi sie Synus, wiec potem wgram. Nina - jaka Ty 6 aerobikowa robisz?? ja czytalam, ze mozemy cwiczyc miesnie brzucha, ale nie proste tylko skosne po cc, mialam jeszcze cos napisac, ale skleroza 🙂 milego dnia, odezwe sie pozniej

pomalowałam sobie paznokcie na siwo:P
pościeliłam łóżka i sie ubrałam jeszcze make up wlosy i nakarmic moja gwiazde potem spacerek 🙂
bo teraz mam czas wolny dla siebie bo glizda spi 🤪

jeszcze pranko wywiesić muszę małej bo się wyprało 🙂

a zapomniałam wam wczoraj napisać zakupiłam dżinsy sobie i czarne szwedy... w końcu będę wyglądać jakoś 😁

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Ale zimno buuuu. Wieje jak cholera 😮.Juz po zakupach 🙂,ide zjesc sniadanie i sprzatnac reszte chalupy.
Moja Olenka dziś o 22 kończy 3 miesiace 🤪 🤪 🤪

to wszystkiego dobrego dla Olenki 🙂 ale ten czas leci! jak u Ciebie zimno, to u mnie tez 🙂 ide sie wiec ubrac grubiej i niedlugo na spacerek