Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Przesyłka reklamowa nestle 🙂
z Oliwką też dostawałam,prócz tego co miesiąc dostaje bezpłatną gazetke "twój maluszek" (z Oliwką też dostawałam aż do 2 lat:woohoo 🙂 😉

A jak się do tego zapisać?? 🙂 My też chcemy .... 😁 😁 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
A mi się gdzieś kamerka zagubiła, także tylko bym gadała 😜 A to można tak w parę osób?? Byśmy się zagłuszyły 😜
Aga, ja też dostałam prezenty i wypisywałam te karteczki i dupa... zapomnieli o nas 😞

może dopiero przyślą,Majka teraz dostała bo nie długo zacznie 4 miesiące,i próbki są właśnie dla maluchów 4 miesięcznych 🙂
więc jeszcze pewnie Łukaszek dostanie 🙂
Ja rozkręcam słuchawki 🤪

A tak w ogóle to u mnie się dzieje coś dziwnego, jak gadam przez skype, to jak wejdę w panel sterowania i znajdę tam mój głośnik, to podczas rozmowy on spada na sam dół i ktoś mnie nie słyszy, także zanim coś powiem, to muszę ten suwaczek do góry podnieść i dopiero mówić... Cóż za nowoczesna technologia hahahaha.

bosz musiałam moja wystawic na balkon bo dzis wyjec z niej smieje sie za chwile syrena aż na nią wrzasnełam teraz mi głupio i wstyd... 😞 😞 🥴 🥴 ehhh 😞

a mi ewidsentnie na złosc dzis robiła zasneła na 3 sekundy normalnie pogoda masakra a ona nie zasnie w domu tylko ja ubrałam i na balkon w foli wytargałam wózkiem i odrazu spi... qurwa jaka ja jestem nieopanowana i nerwowa.... to chore...;/

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
No teraz wyje że nie będzie jadła kaszki mannej z soczkiem bo "jest nie dobra" bo od pół godziny leży na stole i na nia czeka to jest wg niej nie dobra!!!
tak samo z bułkami - daj jej bułke to powie że nie chce a po 10 minutach "chce jeść" to mówie masz bułke a ona ta jest już nie dobra bo już stara!!
taaaa przez 10 minut zmarszczek dostała 🙃

po 10 minutach o zdążyła pleśnią zajść hahaha 🙂
Olu, jeszcze nie raz Ci się zdarzy, także się nie przejmuj 🙂

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
a mi ewidsentnie na złosc dzis robiła zasneła na 3 sekundy normalnie pogoda masakra a ona nie zasnie w domu tylko ja ubrałam i na balkon w foli wytargałam wózkiem i odrazu spi... qurwa jaka ja jestem nieopanowana i nerwowa.... to chore...;/

Może masz zły dzień, jesteś zmęczona... 🙂 Ale pozwalam Ci pomarudzić 😁
A ja mam lenia i nudno mi 😜 A nudno mi, bo nic mi się nie chce hahaha 😁 czyli dzień z dupy 😉

ja to podejrzewam z przemeczenia... z mała siedze głównie 24h na dobe no wiadomo jestem mamą... ale zawsze mój mni odciazał a ma grype i spi nawet w drugim pokoiku wiec musiałam w nocy wstawac do niej za kazdym razem tak to na przemian i mlko robic i karmic itd... cały dzien pogoda do kitu i człowiek ma depreche... sorki już nie marudze ogólnie moja dzidzka jest fajna ale dzisiaj obie chyba mamy gorszy dzionek... 🤢

• Mamusia
Ola, nie jesteś sama, ja też jestem z małym 24 h na dobę 😜 Czasem padam na twarz i oczy mi się zamykają, ale uwielbiam się nim zajmować 😁
Przy dwójce dzieci sobie nie wyobrażam... 😉 Respect Mamuśki 😎 😎

Ale u nas pusto... 😉
Aga2010- mam tak samo, jak Ty 😁 włosy wypadają, ale cera piękna 😉
Moje kłaki są wszędzie...+ kłaki psa i szlag mnie trafia 🤪 🤪 😠 😠 Nie cierpię sierści i brudu. Chyba będziemy musieli iść oboje do fryzjera i zrobić się na łyso 😁

• Mamusia
Hej 😉
Jestem już w domu. Te frajery jeszcze zakładają mi te rolety od godz 9 rano 😠 Mieli skończyć kolo 15 🤢. A tu już 18. W domu zimno jak cholera, moja Ola kicha bardzo czesto i co jakiś czas kaszelek ma 😞, boję się żeby ja coś nie wzieło,nie mogę jej dziś wykąpać bo zimno jak cholera. Jestem wściekła. Nakrzyczałam na Paulinkę az poszła do łazienki , zamknęła sie i płacze 😞 Nerwy mi już puszczają. Mało tego te partacze pobrudzili mi jak cholera ściany ooooo 😠 😠 😠
Ola Ty się nie przejmuj że nerwy Ci pusciły, to nie pierwszy raz.
Aga twoja Oliwka jest przebojowa 🤪 super mała 😉
No i tak , dzień dzisejszy musi jak najszybciej się skonczyć.bo zwarjuję/

• Mamusia
Hej 🙂
Melduję się 😁
Byłyśmy na baaaardzo długim spacerze 🙂 I u mojej koleżanki na herbatce 🙂
Mała spały cały czas a teraz gada do lalki w łóżeczku 😁
Mój mi zrobił komputer i Linuxa i śmiga jak ta lala 😁 😁
Mi dzisiaj przyszedł mój złoty pierścioneczek hihi CUDNY JEST !! 😁 😁
Ja też wkurzam się czasem na Alę aż mam ochotę Ją wystawić za okno z nerw, ale to jest normalne nikt nie jest z kamienia !! 😉

• Mamusia
jestem tylko zyczyc dobrej nocy, Pawelek usnal o 19.15, tak jak wczoraj 🙂 My jutro szalony dzien, wiec pewnie nie zajrze, bo rano zapisalam sie za friko na nauke masazu Shantala dla noworodkow, wiec przychodzi do mnie kolezanka z dzieckiem i babka co ma nas uczyc, potem jedziemy do rodzicow, a potem do szwagra. Oby jutro bylo ladniej, bo i wtedy humory beda lepsze!

• Mamusia
hej ja tez wpadlam milej nocki zyczyc 🙂 co do karmienia to przerwy nie są długie na szczescie bo mały w nocy je tak od 5-10 minut zreszta w dzien tez tak je. Smoczka nie lubi za bardzo i jak śpi a ja mu go wkłądam to sie budzi 😮 wiec zostaje cycek... po niedzieli bedeprobowala noca sztucznym go karmic musze sprawdzic jak zareaguje bo w wielkanoc bedzie musial tak wytrzymac bo my na wesele jedziemy a maly u mioch rodzicow zostaje. Ok kobitki milego weekendu bo ja od jutra w garach bo mamy chrzciny 🙂 odezwe sie pewnie w poniedziałek:*